Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 3
madau spune:
Teo ai auzit si strigatele maimutzei zurlii??? De ce nu m-ai tras de maneca, de pantaloni, de ceva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mariami123 spune:
teo ai bagat frica in mine!!!!! de unde stii ca vine pe 16 abia? eu am DPN pe 16 oare asa rau sa fie daca nu e el in spital? si eu ma gandeam ca ma lasa pe mana cuiva si o sa fie ok...dar acum eu stiu....am pe cineva care a nascut la elias acu vreo 2 sapt si era tare multumita si de neonato si de asistente....cica au venit si i-au explicat si cum sa tina pe BB si cum sa alapteze si e tot la T si ea...nu mai stiu ce sa cred...
KoraPop spune:
Fetelor va spun sigur ca dr. T vine pe 16,deci numai in 17 poate fi gasit;m-am interesat eu pt ca in 17 trebuie sa fac prima eco din timpul stimularii pt FIV.Scuzati-ma ca am scris aici,sper ca voi scrie intr-o buna zi si in calitatre de graviduta.Teo , Miriami luati legatura cu dr. T si intelegeti-va cu el,parca maine pleaca.Nastere cat mai usoara fetelor si bebelasi sanatosi!
Kora
CARPE DIEM!
Shobo spune:
va spun caci poate ajuta pe cineva: sora mea e acum la Elias in contractii (au luat-o azinopate), Tutunaru a vazut-o dim si era tare bucuros ca reuseste sa o nasca el inainte sa plece maine, cand deodata l-a vazut alergand pe holuri de nebun si plecand... apoi a aflat ca primise telefonul ca i-a murit tatal... intre timp nu mai rasp la tel, sorei abia bia i s-a gasit un pat in spital si sta cu niste contractii oribile in acel salon caci la sala de travaliu e FULL ... nu are dilatatie insa are niste dureri oribile... i-au zis sa-i dea Gynipral, nmu stiu pt ce, ca poate o trimit ac si naste maine (rezidenta lui tutu i-a propus asa, intre timp nu am mai pututu vb cu ea, nu stiu ce a facut.. ); nu stie cine e de garda azi, a vazut o fata masculina dar nu il cunoaste cine e... stiti cumva cine e resp de garda azi?
...asa ca eu nu stiu dc Tutunaru mai pleaca undeva avand in vedere decesul neasteptat in fam sa.
poate aflati voi detalii suplimentare si ne spuneti si noua aici . eu trebuia sa merg azi la el la cabinet sa imi vada echo de 21 sapt si nu stiu cand mai apare pe acolo...
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 21
BarOana spune:
Acum am citit indicatiile tale,dupa ce am scris ceva,ti-am trimis,sper sa fi si ajuns...Da un semn ceva,daca ai primit ms.La ora asta cred ca deja ai apucat sa vorbesti cu Tutu.Sper sa te mai linistesti un pic ,ca nu-i buna deloc agitatia asta pt copil!Sau ai nascut deja????
mihailescu teodora spune:
Fetelor,am luat legatura aseara cu dr.T,azi dim. mi-a dat un sms(pe la 11) sa-mi spuna cind sa vin!
Am ajuns la cabinet pe la 12 si imediat a iesit asistenta lui Iosup sa-mi spuna ca i-a murit tatal lui dr.T,in jur de 11:30.E adevarat!
Sincere condoleante pt. el si toata familia.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Nici eu nu cred ca mai pleaca undeva!
Shobo,are anulate toate consultatiile azi!
Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
BarOana spune:
Dumnezeule mare...acum am citit.Condoleante dl.doctor si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal sau.
gudinde spune:
In primul rand as vrea sa ma alaturi si eu celor care si-au exprimat parerea de rau pt pierderea suferita de dr. Tutunaru. Este cumplit sa-ti moara un parinte. Sincere condoleante!
Shobo,
Partea cu paturile e foarte adevarata. Am o prietena care a nascut ieri. A ajuns la Elias si i-au comunicat sec ca nu mai au locuri. Punct. Si a plecat fata unde a vazut cu ochii. Nu i-au chemat nici o salvare, nimic, in conditiile in care ea avea apa rupta si prosopul intre picioare. Sa se descurce prin traficul din Bucuresti cum poate si sa se duca unde poate. Nu mai continui cu ce s-a intamplat cu ea pentru ca nu vreau sa sperii pe nimeni. Nu asta este scopul acestei postari, ci se vrea a fi o informare si poate un semnal de alarma pt cele care pot naste oricand ca ar trebui sa se gandeasca la un back-up pentru situatia in care au nevoie.
madau spune:
Of Doamne....sincere condoleante!...se asteptau la asta, tatal era de mult timp bolnav, el il ajuta, asta e motivul ptr care era suparat in ultimul timp, era obosit...face drumuri intre cabinet/spital si tatal nedeplasabil Imi pare rau ca nu am putut sa va spun, nu era ok sa fac viata privata a unui om publica aici. Poate cu ocazia asta multe din cele care au aruncat nu noroi se vor gandi inca o data inainte de a avea pretentia sa fie mereu cu zambetul pe buze. Este pana la urma urmei tot OM.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
mariami123 spune:
Doamne ce veste!!! Imi pare asa rau pentru el.... [:((] pana la urma parca problema mea cu nascutul nici nu mai pare asa de importanta ca pot naste oricand cu altcineva. Anyway...acum clar te gandesti ca si ei sunt oameni nu masini de adus copii pe lume...