Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by mariami123

teodora eu am DPN pe 16 octombrie dar tare sper sa se intample mai repede ca nu mai am rabdare...acum m-am apucat de baut ceai de frunze de zmeur (cica ar dura travaliul mai putin si ar fi mai putin dureros). doar 20 RON e trusa???? eu ma gandeam undeva pe la 1 mil jumate..

Maria,cred ca m-am exprimat eu alambicat.E cu 20 RON mai scumpa decit altele!Si e 70 Ron,cum iti raspunsese Androix!
Eu am DPN 17 oct,si dac-ar fi sa nasc mai devreme as face-o pina sambata,iar dupa aia o sa stau cu picioarele in ,,X'' pina pe 14 cind vine dr-ul!Tare n-as vrea sa mi se intimple in lipsa lui!

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am luat si anestezicul, nu stiu cum e acum insa, intrebati-l pe T ptr mai multa siguranta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mariami eu inca am trusa sigilata, am cumparat-o degeaba, mi-au dat din spital si nu am mai apucat s-o scot pe a mea. Daca vrei ti-o pot trimite , am dat 70 ron pe ea, de la sensiblu.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

mayaione tocmai ce mi-a luat-o sotul de dimineata acuma. am tot incercat sa intru ieri pe forum dar nu a mers ca daca stiam imi era mult mai simplu sa o iau de la tine

teodora si eu la fel ma tot rog sa vina pana sambata dar nu am nici un simptom nimic si nu prea cred ca o sa se intample asa repede. eu sper din tot sufletul sa nu depasesc 40 de sapt ca am auzit atatea povesti in ultima vreme ca mi-e groaza numai cand ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Key, pana acum mi-a fost si frica sa ma gandesc prin ce treci, dar acum mi-am facut curaj sa iti urez tot ce se poate mai bine pentru Sosonica ta.

Multa sanatate si voua care faceti totul ca sa fie bine.

Mama de Elena si Matei

Mergi la inceput

Mai fetelor,eu cred ca o iau razna...S-au tot sucit plecarile lui Tutu,pina a ajuns sa se intoarca pe 16!DPN-ul meu e 17,ce ma fac daca se intimpla mai rpd!
Cred ca ma duc sa nasc in Municipal sau CFR2,nu de alta dar Eliasul era ok doar prin prisma dr.-lui.Apoi sa nu nasc nici cu Tutunaru,sa fie si sectia de neonato horror,mai bine in Municipal,stiu sigur ca la capitolul bebei stau foarte bine!Plus ca au si un cult al alaptatului,ceea ce eu agreez enorm!Azi noapte nu ma lua somnul de grija asta,unde nasc eu?
Cred ca in Elias as fi de izbeliste rau in cdtiile in care dr-ul nu e in spital si eu sunt pacienta lui!
E cumplit sa fii asa de macinata si sa traiesti cu sute de indoieli in suflet!
Cum mi-o fi norocul!

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Mai fetelor,eu cred ca o iau razna...S-au tot sucit plecarile lui Tutu,pina a ajuns sa se intoarca pe 16!DPN-ul meu e 17,ce ma fac daca se intimpla mai rpd!
Cred ca ma duc sa nasc in Municipal sau CFR2,nu de alta dar Eliasul era ok doar prin prisma dr.-lui.Apoi sa nu nasc nici cu Tutunaru,sa fie si sectia de neonato horror,mai bine in Municipal,stiu sigur ca la capitolul bebei stau foarte bine!Plus ca au si un cult al alaptatului,ceea ce eu agreez enorm!Azi noapte nu ma lua somnul de grija asta,unde nasc eu?
Cred ca in Elias as fi de izbeliste rau in cdtiile in care dr-ul nu e in spital si eu sunt pacienta lui!
Teodora!!!!!!!!!!!In cazul acesta ,din proprie experienta ,iti sugerez sa-l suni pe T.si sa discuti cu el cum este mai bine pt.tine!Nu cred ca ar fi placut si nici sanatos pt.psihicul tau sa te apuce oarece nascare cind este el plecat.Sa nasti cind nu este el acolo si sa mai stai in spital cind stii ca nu e acolo...nu este prea placut,crede-ma .Voiam sa vorbesc ceva cu tine,dar mai bine pe P.M...Nu am scris pina acum ,dar sper sa ma descurc daca ma auti un pic
E cumplit sa fii asa de macinata si sa traiesti cu sute de indoieli in suflet!
Cum mi-o fi norocul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Teodora sfatul meu e sa vb cu el si sa vezi pe mana cui te lasa, nu cred ca te lasa de izbeliste la voia intamplarii

Stie cineva cand mai are garzi la spital, luna aceasta? Am pe cineva care vrea sa mearga la spital si mi-e jena sa-l sun sa-l intreb, ca o s-o cheme peste rand si nu vreau asta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihMih spune:

N-am mai scris de mult dat se apropie si la mine cu pasi repezi momentul livrarii :-)

Teodora, desi nu sunt asa de la limita ca tine, aceleasi stresuri le am si eu. Daca ma apuca cat e dr. plecat? Si mie mi-e teama sa merg in spitalul ala fara el. A nascut o cunostinta acum cateva zile la Elias (cu un medic apropiat lui Vladareanu) si totusi concluzia a fost: "daca as fi avut suficienti bani ma duceam la Euroclinic fara sa clipesc": nu stiu ce moasa super nesimtita, asistentele desi le bagi tot degeaba, toaletele murdare s.a.m.d.
Dar de unde stii ca este 17 data e intoarcere? Eu saptamana trecuta cand am vorbit cu el mi-a spus de 14. Oricum mi-a zis sa ma mai duc sa ma vada si maine si il mai intreb o data. Tu nu mai mergi la control inainte de plecarea lui?

Mergi la inceput

Oana,esti o scumpa!
Sa stii ca sunt catranita rau de situatie;nici nu stiu cum sa procedez...
M-as duce maine dimineatza la spital sa vad ce-mi zice.Tre' sa vb cu el serios.Vinerea trecuta,am fost la cabinet,mi-a facut si controlul pe masa:bazin ok,col dur!Asta cu colul e interpretabila,ca daca mi se rup membranele=0 colul dur,trebuie sa-mi provoace
Si parca nu era destul,la 36 sapt mi-a iesit si streptococul B!Acum sunt pe ampicilina,dar daca nu nasc cu el sa stie,trebuie sa trambitez pe acolo sa mi se puna perfuzie cu antibiotic!
Offffffff!!!!
Oana,sa-mi dai PM,te duci la mesajul meu si dai click pe ,,PM'',introduci numele subiectului,scrii si dai ,,trimite''!
Multumesc din suflet pt. ajutor!
Madau ,un si pt. tine,o sa ma duc sa vb cu el!A propos,te-am vazut cu Mirunici la Babyexpo,joi in prima zi,erai cu un tricou bleu+pant trening bleu!Miru e o gingasa!

Mergi la inceput