MAMICI DE ITALIA (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

deci cu cat veniturile familiare sunt mai mari ... assegno familiare este mai mic ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

facusi un calcul petro

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

quote:
Originally posted by mamii

aha deci si iubi o sa ia kt iei tu ca are salariu kt al tau putin mai mare..

A scris pe undeva dana salariul ei?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

115 euro sa fie:))

Mergi la inceput

mammi, dar iubi al tau nu ia inca alocatie?

Mergi la inceput

nu dana ca nu are contractul de munca..SE POATE LUA SI FARA???adica anul asta el a lucrat la negru cum s.ar zice..si deabea acum 2 saptamani a depus el actele sa ishi faca contractul in alta parte ...bineinteles e lunga povestea dar...e bine cand se termina cu bine:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Atunci sunt eu ... ce calcul, unde? Nu vorbesc la misto, ci vreau sa calculez si eu pt. cazul meu ...

Dana, dupa mine, cred ca ma incadrez la tabela 11 ... da' nu pot sa o descarc ... imi spune pag. non disponibile ... lamureste-ma ca sunt in ceata ... si nu te supara ca sunt asa de pignola ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

dana ai putea sa ceri bani la cate sfaturi ne dai bine inteles nu tre sa incepi cu noi ci pentru altii eu zic ca te.ai imbogati

Mergi la inceput

quote:

nu dana ca nu are contractul de munca..SE POATE LUA SI FARA???adica anul asta el a lucrat la negru cum s.ar zice..si deabea acum 2 saptamani a depus el actele sa ishi faca contractul in alta parte ...bineinteles e lunga povestea dar...e bine cand se termina cu bine:)

complicata situatie ... la negru nu poate lua nimic si pe deasupra nu sunteti casatoriti

iar tu, cum copilul este in intretinerea ta, ca sa beneficiezi de alocatie in Italia trebuie sa fii rezident in Italia.

sa mearga la INPS de care apartine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:

dana ai putea sa ceri bani la cate sfaturi ne dai bine inteles nu tre sa incepi cu noi ci pentru altii eu zic ca te.ai imbogati

Pai mi se pare ca asta ii este munca ... contabilitate/administratie parca spuneai, nu?

Bine ... cu sfaturile si informatiile, persoanele de fata se exclud de la plata ... da' noi doua tot ne vedem si macar o cafea tot iti ofer la cat te-am batut la cap ..

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput