MAMICI DE ITALIA (8)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
mamii spune:
aha va permiteti... nu va mai aduc ciucalata din taraaaaaaaaaaaaaa ca stati departe de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Atunci sunt eu... ce calcul, unde? Nu vorbesc la misto, ci vreau sa calculez si eu pt. cazul meu ...
Dana, dupa mine, cred ca ma incadrez la tabela 11 ... da' nu pot sa o descarc ... imi spune pag. non disponibile ... lamureste-ma ca sunt in ceata ... si nu te supara ca sunt asa de pignola...
Petronelabb Silvia
Petro, mamii a dezvaluit un secret luat din privat ...
![](icon_smile_big.gif)
am vazut ca nu se deschide pagina ...
deci tu esti in intretinerea sotului, si ve-ti fi 3 persoane in statul de familie.
dupa ce se naste fetita, sotul tau va depune la munca o cerere ... domanda di assegno per il nucleo familiare (daca mergi pe google iti apare formularul INPS), cererea este valabila 1 an (ex: 01 iulie 2007-30 iunie 2008, cand expira trebuie sa se faca o alta cerere la locul de munca)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
dana ai putea sa ceri bani la cate sfaturi ne dai bine inteles nu tre sa incepi cu noici pentru altii
eu zic ca te.ai imbogati
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
cu ceva timp in urma (cand eram admin pe ro-it) o faceam din placere si am primit si o oferta de colaborare de la o societate romanesca ... insa am refuzat.
pet.cost2005 spune:
Aaaaaa ... am inteles atunci .. imi retrag cele spuse despre salariu ... credeam ca mi-a scapat mie vreun pasaj .
Da, situatia mea e exact aia pe care ai descris-o ....
Petronela bb Silvia
mamii spune:
dana indurare nu ma
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
dana7mi spune:
il mai vreti pe Mos Craciun?
http://img179.imageshack.us/img179/9013/moscraciunef0.png
http://img511.imageshack.us/img511/5025/moscrfaciundormindzw9.png
mamii spune:
mosh craciun 'cazut' la datorie?? SUPER POZELE DEABEA ASTEPT CRACIUNUL de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
Wooowwwwww ... aia in care doarme e superbaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Gata, le-a trecut si pe astea in topul preferintelor mele, langa celelalte doua ....
mamii - pai ne permitem pt. ca suntem aproape ... da' voi cu shaormaria si kebabaria voastra? Am zis eu ceva??????? Aaaa ... ca sa nu mai pomenesc de rest. chinezesc ....
Petronela bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Apropo ... le mai pui, te rog, inca o data pe alea doua? Cu spuma in cap si cu costumul de Ferrarri? Grazieeeeeeeeee !!!!!!!
Petronela bb Silvia
mamii spune:
prtonela trebuie sa te duci neaparat la chinez!!!Nu de alta da uite ce baiat frumos mi.a facut mancare chinezeasca!!!=)) deaia a ieshit asha dolofanel=))NA ca am mai gasit un vinovat:)) de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07