MAMICI DE ITALIA (8)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
dana - deci se poate lua alocatia si aici si in RO?
Petronelabb Silvia
dupa cate mi-a zis o tipa care lucreaza in Primarie (Ro) DA, acum nu stiu exact cum este in practica.
eu iau doar de aici, nu am avut timp sa depun dosarul in Ro.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mamii
wow dana mi.ai dat o super veste iti multumesc!Eu stau o luna si ceva in tara deci timp voi avea.Si sper sa iau si trusoul:)chiar nu vad de ce sa las statului banii ashtia!Si asha au o gramada de bani si sunt sigura ca sunt o gramada de mamici care nu shtiu ca beneficiaza de banii ashtia!de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
o luna si jumatate ... 3 luni dureaza sa faci certificatul de nastere romanesc ... vezi tu cum faci sa rezolvi mai repede cu certificatul de nastere.
mamii spune:
pai eu o sa ii fac certificatul romanesc in romania!Si da daca este nevoie stau si 3 luni nu ma supar!Si asha vin aici la sf lu noiembrie si ar trebui sa ma intorc in romania iar in decembrie dar ...nu ma supar sa stau in ro kt mai mult si mai ales daca tre sa iau si banii pentru bebeloi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
dana7mi spune:
quote:
150 de euro parca Petronelade www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
in Italia?
alocatia in Italia este in functie de venitul cumulativ al parintilor, de cati membri familiari sunt (in baza statutului de familie eliberat de Primarie)
eu iau 115 € si am o reducere a impozitului pe salariu de 50 €/luna.
pet.cost2005 spune:
Aha ... deci nu e o cifra fixa, e in fucntie de venit ... merci pt. informatii.
Petronela bb Silvia
dana7mi spune:
quote:
pai eu o sa ii fac certificatul romanesc in romania!Si da daca este nevoie stau si 3 luni nu ma supar!Si asha vin aici la sf lu noiembrie si ar trebui sa ma intorc in romania iar in decembrie dar ...nu ma supar sa stau in ro kt mai multsi mai ales daca tre sa iau si banii pentru bebeloi
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
asteptam cu nerabdare sa ne povestesti aceasta viitoare experienta ... daca vei mai vrea sa te intorci in tara sau sa te intorci in Italia
![](icon_smile_big.gif)
mamii spune:
aha deci si iubi o sa ia kt iei tu ca are salariu kt al tau putin mai mare.. de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
mamii spune:
off dana oricum am net in tara vom vorbi si de acolo:D singura parte nasoala este ca imi va fi tare dor de iubi da poate o sa mai vina el kte un weekend in romania :)
nu scapati asa usor de mine![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
dana7mi spune:
quote:
aha deci si iubi o sa ia kt iei tu ca are salariu kt al tau putin mai mare..de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
se declara venitul familiar ....
uitati mai jos tabelele
http://www.inps.it/bussola/visualizzadoc.aspx?sVirtualURL=/Doc/TuttoINPS/Prestazioni/Le_prestazioni_a_sostegno_del_reddito/L%27assegno_per_il_nucleo_familiare/index.htm&iIDDalPortale=4741&bLight=true
pet.cost2005 spune:
quote:
aha deci si iubi o sa ia kt iei tu ca are salariu kt al tau putin mai mare..
A scris pe undeva dana salariul ei?
![](icon_smile_big.gif)
Petronela
![](fetita.gif)