MAMICI DE ITALIA (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Mamii-da un clic la link-ul de mai sus care ti l-am pus si gasesti mai multe

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by mamii

ciudat deci iubi in ianuarie are apuntament sa ishi refaca permisul de sogiorno.VA JUR pe 2 ianuarie la ora 12 are apuntament.Am sa il intreb unde!!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

cand a facut programarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bine toate ca toate dar vedeti ca scrie ca trebuie Adeverinta (negatie) – in cazul in care nasterea a fost inregistrata in alta localitate/sector decat in cea in care domiciliaza mama, din care sa rezulte ca nu a beneficiat de alocatia pentru copilul nou-nascut. Eu de unde iau asta??E valabil doar daca nashti in romania sau daca nashti si in alte tari??

Mergi la inceput

Dana a facut programarea acum o saptamana cand a decis sa ishi faca contractul de munca caci anu trecut a plecat dintr.o parucherie si aici unde lucreaza deabea acum ii face busta paga.
edit: DA KATIA am citit...

Mergi la inceput

alocatia in Ro se poate solicita si pt. copii nascuti in strainatate, eu am vrut sa depun dosarul cand am fost in tara in martie, insa nu am avut timp ... asa ca am renuntat. Dupa cate am inteles se poate depune doar pana cand copilul implineste un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

dana - deci se poate lua alocatia si aici si in RO?
Si cat este aici alocatia?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

Dana a facut programarea acum o saptamana cand a decis sa ishi faca contractul de munca caci anu trecut a plecat dintr.o parucherie si aici unde lucreaza deabea acum ii face busta paga.

ciudat .... pt. cetateni comunitari nu se mai elibereaza cartea de sedere sau ex. permisul de sedere

Mergi la inceput

wow dana mi.ai dat o super veste iti multumesc!Eu stau o luna si ceva in tara deci timp voi avea.Si sper sa iau si trusoul:)chiar nu vad de ce sa las statului banii ashtia!Si asha au o gramada de bani si sunt sigura ca sunt o gramada de mamici care nu shtiu ca beneficiaza de banii ashtia!

Mergi la inceput

150 de euro parca Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mamii - dar, din cate am inteles eu din explicatiile danei, iti trebuie inainte de toate certificatul romanesc al copilului ... si ala dureaza in RO 3 luni de zile. Sa ma corecteze dana daca gresesc ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput