Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by creata2008

Ai vazut ca eu si Shose suntem puzzled!!! Oricum nu intelegi nimic, nu te prinzi deloc. Nici daca e cu puta, nici daca e fara. Deci stai linistita in privinta asta.

Stiu cum e Piatra, pentru ca socrelii mei stau la casa, undeva pe langa stadion. Daca ajungem inainte de nastere (noi vrem undeva in noiembrie), luam legatura si bem si noi un suc, ceva, daca vom putea sa ne coordonam...



Hei, si-ai mei socrii stau la casa pe langa gradina zoologica. Ce fain ar fi sa ne intalnim toate 3 cu bebeii, ca noi abia anul viitor venim in tara, de Paste. Se marita cumnata mea.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 26+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

halooooooooo!

docdecap, subscriu intru totul la sugestia cu "calm fetelor, nuc ade drobul de sare". de acord ca suntem toate puternic impresionate de ce i s-a intamplat lui kossir dar de aici si pana la a face o psihoza...e cazul sa ne potolim. sa ne facem probleme daca exista, nu sa le inventam, iar daca exista, sa o rezolvam si sa ne menajam pe cat posibil.

cornilia, am fost la examen:) hihihihi, sunt grozav de mandra de mine. e vorba d eun curs de flamanda la universitatea din anvers, scump si dur, strict si exigent. am dat testul si m-au trecut la nivelul 5 (ultimul, dupa care primesti o diploma cu care poti intra direct in facultatile lor in flamanda) dar eu am optat pentru nivelul 4 ca e de 3 ori pe sapt si ma avantajeaza la partea de conversatie. dar, dah, a fost impresionant, si pt mine si pt ei:)))

mi-a lipsit azi bruno, rau. asa am avut un sentiment ca sunt o mama rea:) ca nu eram acasa cand a ajuns el, da rpe de alta parte am simtit cum mi se desfasoara aripile si ca invii.

creata, asa e, in general gravidutele in stare "avansata de gravidie" se plang ba d euna ba de alta. dar nu e regula generala. tin minte ca cu bruno, m-am dus la un monitoring, si cum nu auzeau inima lui bruno, si nici contractii nu prea aveam, mi-au zis sa ma ridic de pe masa si sa ma asez pe o parte, si au sarit toate infirmierele, vreo 3 sa ma ridice. pana sa ajunga ele langa mine eu eram deja sus, fara gafaieli si alte cele si se minunau de mine, ca cica, citez: "doamne, pe unele tre s ale ridici cu macaraua si se smiorcaie de cinci ori si gafaie de zece pana se dau jos de pe masa". rautacioasa remarca dar probabil reala.

maine am hotarat, merg la cununia civila a unor cunostinte in rochitsa, rosie, sa crape unii altii:))) aia cu floricele din poza, sau poate in rochitsa neagra cu papuci aurii:))) dupa aia avem un barbeque, pe frigul asta...o s amancam mici bine imbracati si ascunsi prin casa:))

pupizez gagici, si anjelik, ii fi mutand tu chestii prin casa da n-ai voie sa lipsesti, dupa cum si honey ar trebui sa mai zica una alta.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Sa ne traiasca Miri ce-a desteapta. Felicitari!!! Planuiesti sa te inscrii la facultate dupa ce termini cursul? Distractie frumoasa maine.

Irlandeza, eu am incercat azi cartoful, nu pot spune ca a avut mare efect dar, probabil, trebuie urmat zi de zi, nu cateva ore. Mama crede ca ar fi bun, ea stia ca feliutele de cartof sunt foate bune in caz de oreion (atrage nu stiu ce si se desumfla umflatura). Vezi ce elevat explic??? Ma rog, ai inteles tu.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornilia spune:

Dragele mele,

Eu ma retrag spre dormitor si va urez noapte buna. Maine sper sa am o dispozitie mai buna.

Pupici.

Cornelia si Maya (06.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Va spun si eu noapte buna, desi e numai 21.30, dar mi-e un sooooomn.....

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 26+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicitari Miri ...ce baiat scolit o sa fie Sasha.
Hihihii.

Doculet, tu de mancat nu mai mananci nimik?? Nici o sugestie nu mai dai?
V'am spus ca am fost la doct. de familie si m'a masurat?
79cm am peste burtik
pornind de la 62...va datzi seama ce rotunda sunt?
Pup u all!

21+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

[url=http://lafemmebonita.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dis de dimineata la toate zuzele!

Am din nou calculator acasa!!!! Uraaaa!!! M-a innebunit al meu sot ca el vrea upgrade la calculator si l-am avut dus de acasa (pe calculator, nu pe sot). Acum a revenit si ma simt tare bine.

Feteleeeee....nu mai merge nimeni azi la BE singurica? Sunt singura zuza care are sot plecat? Uof...ce ma doare cel mai tare este ca nu am masina si va trebui sa merg f mult pe jos. Sper sa nu ma apuce cine stie ce dupa atat efort.

Laura, e clar! Bebelacul tau te iubeste mult de tot inca de pe acum si iti indeplineste dorintele! Felicitari pentru bebic sanatos!

Miri, mama ce tare esti! Felicitari!!!!

Dragelor, si noi ne-am apucat de renovari. Am zis ca facem numai dormitorul copiilor si intr-un final ajungem sa renovam toata casa cu exceptia baii. Pfiuuuu...si nu am facut decat holul (am inceput ca Pacala dar credeti-ma ca a fost cea mai la indemana solutie in acel moment). Cu ocazia asta imi schimb si mobila de bucatarie si (in ciuda protestelor tuturor prietenilor) eu vreau coltar de bucatarie. Dar nu gasesc decat niste hidosenii. Stie cineva unde pot gasi asa ceva???? Era o fata al carei sot facea mobila. Poate imi da un sfat unde ar trebui sa caut, pleeeeeeaaaassseeeee!!!

Iubitele, eu ma retrag catre micul dejun dar va urmaresc indeaproape. Mai dati idei pentru ce ati cumparat de la BE, poate mie nu-mi trece prin cap acum.

Pupaceli!

Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetelor

a fost o noapte grea, ziceam eu ca ma culc devreme si ma odihnesc, dar n-a fost sa fie...

Miri, felicitari, esti mare intelectuala pentru ei de te-au pus direct nivelul 5!!

Shose, de mancat noi acum ne-am mutat la bucatarie si mancam aici ca sa ne dezvoltam mai pe larg fanteziile, o sa vezi ca vin si alte cu idei, e pus link-ul si pe prima pagina la noi daca il pierzi cumva

mitsu-bishu (inseamna ca eu ar trebui sa fiu su-baru ) tocmai ce povesteam eu ca in afara de patut si saltea eu pe toate le am SH, daca nu chiar a patra mana unele, dupa ce au trecut pe la doi nepoti de-ai mei si inca un verisor... Unele sunt mai noi, ca sunt primite mai de curand.. Dar am mai zis eu si o sa zic, sa avem noi in casa dragoste si rabdare cu el, ca restul le gasim oricand la magazin. Cred ca trebuie sa avem grija sa-i dam ce are cu adevarat nevoie, si astea nu se cumpara cu bani (ca fapt divers, am primit si o bavetica Dior, ce sa-ti spun, ce copil mandru o sa am cand o sa balosheasca pe ea...) Deci fara ganduri de mama degenerata, da?

Alina, bine ai revenit la apel, ma bucur sa aud ca esti bine. in legtura cu baby expo, pot sa-ti spun ce am facut eu la noi la targ: m-am uitat pe lista aia de ne-au dat-o fetele pe forum, m-am mai uitat de preturi pe internet pentru cele necesare si am cumparat daca am gasit la oferta sau deosebit. Acum noi nici lista nu o aveam prea lunga, mai mult s-a orientat husbandu' la carucioare, ca a spus ca asta e proiectul lui. Evident, doar ne-am orientat, nici nu aveau cine stie ce oferte, si intre timp am primit si un carucior SH. In schimb am mai luat un port-bebe, evident ca intre timp am mai primit unul, dar nu strica. Si am mai gasit farmaceutice la noi mai ieftine clar decat la farmacie (garmestan pentru sani, sterimar pentru nasuc de bebe- ca mama n-are nevoie, din fericire)
A propos, ma tot chinui sa recuperez de la cineva materialele pe care ti le-am promis, nu le gaseam pentru ca erau imprumutate. scuze ca te-am tinut asa, m-ai crezut poate neserioasa. Nu stiu cat va mai dura, erau niste chestii care imi trebuiesc si mie pentru alte ocazii ca sunt foarte misto explicate chestiile acolo, dar... mai insist la personajul cu pricina (care evident, le-a ratacit)!

azi comit iesire in aer liber, sper sa fie frumos, pana acum e senin, vine si sora mea cu cei doi baieti, abia astept sa ne revedem, plus alte rude cu o verisoara de 4 ani a carei 'printesa' sunt de cand m-a vazut mireasa la nunta, problema e ca s-a lipit si de mire, care de atunci este declarat 'printul ei'... sa vad, poate azi sunt dispusa sa il impart

va pup si sa aveti o zi minunata
Monica 25+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata.
Spun si eu cu intarziere La multi ani pentru Mary_b si Miutza !Sa fiti fericite,sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti.

Si acum ma apuc sa citesc din urma.

Elena
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by iulia82

fetelor ce ziceti de caruciorul asta?http://www.wampol.ro/triton.htm
sau asta?http://www.wampol.ro/images/pics/explorer/explorer%20tour%203.JPG

AJUTATI-MA ca nu ma pot decide...



Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem



Iulia , si eu sunt in aceeasi dilema , nu ma pot decide intre cel rosu de la Coneco si cel bleo cu flori de la Wampol. Am vorbit cu Dl. de la firma importatoare , mi-a dat si mie datele Raca ...( sar'mana !) si , din ce mi-a explicat individul , cel de la Coneco ar fi mai bun , are si scoica de masina , are inchidere din buton in sistem umbrela si e mult mai usor , asa ca inclin sa-l iau pe cel rosu.
Azi ma duc la targ si prevad ca ma razgandesc , cine stie ce mai vad pe-acolo...

Eu acum citesc din urma , sa ajung la zi ca nu mi-a mers netul ieri si vad ca ati scris o gramada.

Revin imediat cu vesti de la eco


25+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput