Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
nicoll_mada spune:
Luminita in primul rand sanatate multa tuturor,sa va faceti bine repede si cu cat mai putine medicamente!In al doilea rand ma bucur mult ca Andrei isi mentine placerea pt gradi.Inseamna ca asa zisa parte grea legata de acomodare la voi e depasita.Are mami baiat mare!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Irda spune:
Salutare fetele!
Hai sa mai zic si eu cate ceva ca e slaaaba activitatea pe aici!
In primul rand multa sanatate familiei virusate..pupam Andreiul sa-i treaca repede!
Nicoll-mada....ai niste minunatzii de fetitze! Pupam printesele!
Monica ce mai face Mihnea? Pupici si voua!
Laura, si eu mai bag un oki sa vad daca se mai povesteste cate ceva.....presupun ca-i mai greu acum ..cu munca...cu bb2 cele care il au deja! Ce mai fac Shtrumfii tai? Pupicei
Alisa, imi pare rau ca Ana tot se mai chinuie cu bubitzele....n-ati descoperit la ce e sensibila, inca? Ela ce mai face? Cum se inteleg fetele? Pup
Anissss.....mai zii si tu ceva de printzesele tale....cum merge cu olitza? Pup
Caty ...pupam fata....sper ca i-a trecut alergia! Bafta cu gradi......va trebui sa ai disponibilitate sa stai cu ea acasa ca o sa raceasca des daca intra in colectivitate!
Pupici
Giana....tie ce-ti mai fac flacaii?
Mamini, cum mai e Sofia cu bandajul....a scapat de el? Voi ce mai faceti?
Ioanaaa.....ce mai face boierul Andrei si mare dregator?
Dari a mers si ea la gradi de la inceputul lui august, dar de cand au inceput oficial gradi si pana acum mai mult a fost racita acasa ...cu muci si tuse decat la gradi....desi ii dau Imunobaby si Oscilo.......asa ca am hotarat ca zicem pas pana la anul...sa vad cum aranjez sa stea cineva din familie cu ea...ca deh mami trebuie sa munceasca si ea!
Una din vestile bune e ca o sa mai avem un bebe la sfarsit de iunie anul viitor! Abia am aflat! Asa ca dau de baut!
Pupam fetele!
Irda 4s
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
mamini spune:
salutare!!!!!!!!!!!!!!!!
gind la gind cu bucurie, cind deschid forumul, ce sa vad, Irda intreaba de noi...si cu asa vesti bune! felicitari, sa va ajute Dumnezeu sa mearga totul bine si sa aveti inca un copil la fel de reusit ca Daria.
Sofia e tot cu hainutele de presiune, bandaje nu mai avem de mult, dar dureaza, poate la anul in primavara ne lamurim ce ramine si ce s-a rezolvat.
eu am fost foarte ocupata si plecata cam jumatate din timp de cind ne-am intors din vacanta, dar nu am prea multe de recuperat, sunteti cam lenese la scris...
pupam toti piticii si mamicile lor
M
Laura25 spune:
Buna seara!
Nicoll bafta multa si acomodare rapida la noul loc de munca. Ai doua fete superbe si mi's tare dragi cand le vad in poze impreuna . Si mama ta e extraordinara ca are grija asa de frumos de amandou. Esti o norocoasa din punctul asta de vedere, cu asa o bunica alaturi de fetele tale.
Irda FELICITARIII! (Vreau sa-ti zic ca la ultima postare mi-a venit in minte sa te intreb cum evolueaza sarcina, nu stiu de ce ... oi fi paranormala).
Sa fii sanatoasa si sa fie totul super-bine. Pupam domnisoara Daria, sa fie sanatoasa si cuminte
Luminita sanatate multa! Ma bucur mult ca lui Andrei ii place. Cred ca se vede clar diferenta intre copii care merg la GRADINITA si cei care merg la CRESA. La gradinita fac multe chestii interesante si educative, care ii atrag si le plac. Din pacate cei care merg la cresa doar se joaca, se uita la desene animate, manaca si dorm .
mamini mare plimbareata esti tu, bag seama . Pupici multi Sofiei. Mai vreau poze noi cu ea!!!!
Noi suntem bine. Din fericire, am scapat doar cu o raceala minora, asa ca intr-o luna si ceva de cresa, au lipsit kinderii mei doar o zi. Asta ma bucura mult, mai ales ca printre copii din cresa am auzit si de cazuri grave de pneumonie, otite, raceli serioase. Shtrumphii evolueaza si ei. Vorbesc mai mult si mai corect, imi povestesc de copii (ii stiu pe nume pe multi din ei), de doamnele care ii ingrijesc, cum "papa bosh" (borsh) in fiecare zi (felul 1 il mananca tot, felul 2 doar daca e ceva care le place), fac nani si se joaca. Au inceput sa imparta mai mult jucariile, se pupa si se iubesc, sunt foarte atasati unul de celalalt, dar au si crize de tantrum mai dese cand sunt acasa cu mine (la cresa imi sunt mereu dati ca exemplu de cumintenie). Biancai ii ies acum 2 maselutze deodata si e tare intoarsa pe dos.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Monica-Elena spune:
Irda felicitari si bebe sanatos si la termen!
Mihnea este Ok la Sinaia cu bunicii. In week am fost la Iasi la moastele sf. Paraschiva. Ce sa spun de Mihnea ma uimeste d ela zi la zi(noi facem naveta la sinaia aproape zilnic cu circulatia din bucuresti mai repede ajung la sinaia decat acasa. pana acasa tai bucurestiul in doua si fac 2ore jumate 3 pana acasa cei 25 d ekm, iar cei 120 km pana la sinaia ii fac intr-o ora). Vorbeste de toate si e un smecher d enu s epoate. Avem si ceva crize d epersonalitate dar incercam sa le rezolvam Ce sa spun e o minune de care ma bucur si ma rog la dumnezeu sa fie sanatos.
pupici la toti piticii si mamicile!
Irda spune:
'Neatza, fetele!
Multumesc mult de felicitari, Mamini, Laura si Monica!
O sa fie ok de data asta, desi o sa cam stau cu frica in san o vreme!
Ma bucur ca sunteti bine si mai astept vesti de la voi!
Daria e si ea o scumpa si-o isteatza si vorbeste de m-a capiat...acum suntem deja la cantecele si poezii in engleza.....prinde foarte repede si are o memorieeee...o sa continui cu ea acasa ce au inceput la gradi.
Eu sunt disperata cu diverse combinatzii culinare si am o foameee...........de fapt ....asta afost si primul semn de sarcina la mine....ca eu in mod normal nu-s asa mancacioasa, dar acum parca am shoricei in burta care papa tot si ma lasa flamanda!
Pupicei
Irda 4s
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
lulu75 spune:
Irda FELICITARI!!! Sa iti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si frumos. Intr-adevar e o veste minunata.
Cine mai vrea un bb? Eu una vreau dar...nu se stie cand o sa fie momentul potrivit.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
emaaimee spune:
Irda, ma bucur asa tare pt voi. pupam samburicul, pe Daria si pe mami.
mamini, ce dor imi era de tine.
offf, de fapt ce dor mi-e de toate fetele. scrieti si voi macar 2 randuri sa stim ca suteti bine. nu ma trage inima nici pe mine, laura sa scriu daca e asa pustiu. e ca si cand ai scrie la pereti.
noi suntem virusati cu totii, de la serviciu ni se trage, acum a laut si fata
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Multumim frumos pentru urarile de sanatate. Ne simtim mai bine.
Laura, intr-adevar fac foarte multe lucruri la gradinita. Una din educatoare, vorbeste cu ei numai in engleza, motiv pt care, Andrei uneori imi raspunde la intrebari cu "yes", monkie e "mancii". Picteaza, modeleaza cu plastilina, coloreaza, lipesc ( de ex. lipesc bucatele de hartie portocalie in conturul unui morcov). In fiecare zi fac cate 2-3 activitati, fiecare copil are o mapa personala in care i se pun lucrarile si din 2 in 2 saptamani le primim acasa. Suntem la fel de incantati ca si Andrei.
In rest, Andrei are o personalitate extrem de puternica. Trebuie sa fim de acord amandoi cu hainutele cu care urmeaza sa se imbrace. Daca nu ii plac sunt "cachi". Nu vrea sa mearga tinut de manuta. Uneori face crize de nervi daca nu facem ca el.
Album Andrei
lulu75 spune:
Fetelor, puiutiii vostrii au momente in care sunt nervosi si nu le convine nimic?
Album Andrei