Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Lulu,noi vrem un bb mic. ne luam sper concediu in martie, sa lucram intens daca nu ne iese pana atunci. Oani nu e nervoasa inca, dar e normal la varsta lor sa aiba tantrums. si ea alege cu ce sa se imbrace

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Salutare mamici si pitici ! Incep prin a transmite felicitari Irdei si ginduri bune ( sa papi bine ca se pare ca ai bebe mincacios).
Lulu mai vreau si eu un bebe. Daca imi spui si cu cine sa-l fac ar fi tare bine caci am un "noroc" la barbati monstru...
David e ok. A fsot si el un pic racit dar atrecut cu oscilo. E tare mamos cind vin seara acasa nu mai conteaza decit ce face mami intra peste mine si in baie. Face multe traznai de exemplu ia scaunul il aseaza linga bufet si se apuca sa-l escaladeze, deschide usa la frigider,ia iuartul si il varsa pe covor...In rest e tare dulce, tot cu chinezariile lui insa mai repeta citeodata cuvintele ce le aude, numar cu el si spune singur cind urmeaza cifra doi si sase. Ziua sta fara pampers dar nu spune cind e sa faca pipi il duce mama mereu la toaleta sa nu aibe surprize. E dragastos, ma pupa , ma calareste,imi explica pe limba lui cite ceva si gesticuleaza din maini in acelasi timp.
Eu trag zilnic cu ochiul pe aici ma bucur ca s-a mai inviorat putin atmosfera de scris nu prea apuc caci ma feresc sa nu ma vada colegele ca intru pe aici ( e rautate mare intr-un colectiv numeros de femei am constatat). Mai revin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Vali, pai gasim noi un barbat chipes cu care sa mai faci un bb. Doar sa ne spui ce pretentii ai.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

emaaimee, pai atunci multa bafta la facut bebei. Acum ca vine si frigul, ai mai mult timp sa stai in casa, asa ca... poate iese cu ochisori.

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Pai daca tot ma provoci hai sa-ti spun ce pretentii am : baiat de casa, din aceiasi localitate ca si mine, serios. Cred ca toate cautam asa ceva eu am gasit numai baieti cu deceptii gen 'toate femeile sunt la fel' care spuneau ca 'nu vor o relatie de durata doar sa ne vedem din cind in cind'.Sunt satula .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutari tuturor, si multi pupici copilasilor vorbareti si sugubati! Va doresc tuturor tot binele din lume, multa sanatate, impliniri pe plan personal celor care au un vis de realizat, pe plan profesional celor care muncesc din greu!!

IRDA, mama, ce-ai facut?? Iar ai comis-o!!!!! FELICITARI!!!!! Ma bucur tare mult pentru voi, stiu ca va doreati mult de tot asta, sa va ajute Dumnezeu sa duceti totul cu bine la capat, sa fiti sanatosi si o sarcina usoara!!!! Multi pupici!!!

Mamini pupici multi si tie si Sofiei, tinem pumnii sa iasa totul bine la final. Sper ca in general toate bune si frumoase pe cat ne lasa realitatea Chiar mi-era dor de voi, trebuie sa recunosc, timpul asta nu e mai ajunge sa facem tot ce vrem.

Va pup pe toate si pe toti copilasii!!!

PS :Irda, boierul Andrei este bine merci, am mai avut si noi cate o raceala si o tuse mai uratica, ba un virus stomacal rezolvat cu putin regim alimentar, dar multumim lui Dumnezeu, bine acum sanatosi, asteptam un loc la cresa Andrei vorbeste si el f. bine rupe fraze bunicele si ne toaca la cap cu ale lui: acum el e Spider, ma scuzati, iar cine credeti??? Mama lu' Sprider evident! SI toata ziuuulica "mami ma tupaiesc" adica sare in continuu de pe pat pe canapea, viceversa, sus-jos in capul meu etc etc. Aveti vreun remediu pentru dormit si calmat??? Se trezeste si noaptea, cere ursuleti, vorbeste, tre sa-l domolim putin :)) Mentionez ca nu-i dau nimic care sa contina cofeina.

Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Irda FELICITARI!!!!Sa fiti sanatosi si sa dea Dumnezeu ca sufletelul care s-a prins in burtica la mami sa va incununeze viata alaturi de micuta Daria!!!Sarcina usoara si sa papi cat mai mult sa creasca BB mare!
Fetele vad ca sunteti deja cateva amatoare de BB2!!!Imi place tare mult ideea si sper sa vi se indeplineasca dorinta cat mai repede!Recunosc ca pana sa o nasc efectiv pe Stefi nu ma asteptam sa ma simt atat de implinita si de indragostita si de BB2.Dar vorba mamei mele,in mom in care se lipeste cu capsorul de pieptul meu si-i inspir mirosul de BB mi se umple sufletul de fericire,iubire si..nu stiu sa descriu ce simt cand imi vad fetele impreuna...cand o vad pe Codruta luand-o de gat si zicandu-i " te ubesc soa' mea,o sa te apa'(apar) si aut (ajut)"....simt ca sunt cea mai bogata femeie din lumea asta si ca indiferent ce mi-ar lipsi efectiv in viata sunt o mare norocoasa ca le am!!!
Am putina treaba,revin sa raspundem tuturor!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Mamini va pupam si sa dea Dumnezeu sa aveti cat mai putine de rezolvat cu Sofia la anul!
Laura ai dreptate,sunt o norocoasa ca o am pe mama!Fetele nu puteau fi mai in siguranta cu altcineva in afara mea!Ma bucur ca prichindeii tai sunt bine!Tare-s dulci!!!
Monica il pupam pe smecherul tau cel voinicel!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic mult de urari, nu e asa de simplu la noi din pacate.de asta nici nu prea imi vine sa scriu. s-ar parea ca avem probleme cu sanatatea. o sa mergem pe la doctor. daca o sa fie bine ne apucam de facut bb. s-ar putea sa mergem in Ro daca pe aici dureaza prea mult programarile.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Vali, pai rezolvam problema. Am pt tine un barbat exact asa cum vrei.

Album Andrei

Mergi la inceput