Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Emaaimee imi pare rau sa aud ca sunt ceva probleme.Tinem pumnii stransi sa se rezolve repede si BB2 sa vina cat mai repede.
Ioana si eu am asa "probleme" de exces de energie cu Codruta si sunt foarte hotarata din primavara sa o dau la un sport,ceva.M-am gandit l ainot,ii place foarte mult apa sau la dansuri ceva...E drept ca noaptea nu se mai trezeste,dar ziua...o "omoara "pe mama!!!
Vali ...la tine e ceva mai "cu problema "BB2,dar nu se stie cand hop apare cel ce intruneste conditiile!Parafrazand..."zi Doamne fereste,pana te nimereste!"Oricum,iti tinem pumnii si tie!
Noi am venit ieri la Ploiesti pt a lua alocatie,pensii etc si vreau sa va zic ca e un frig la bloc...
Am culcat-o pe Codruta in trening,iar pe Stefi cu doua costumase si bagata in saculet...
Codruta ne tot zicea aseara "hai sa megem a vaia(Valea Calugareasca-unde avem casa la tara)'la petena mea(sa va zic ca prietena ei este o anume gaina) ca-i e foame si nu mai face ouso'!
Adevarul este ca parca ne strang peretii,e spatiul micut fata de ce ne-am obisnuit...Mai stam si azi,merg cu Stefi la dr.
Fetele,hai mai dati cate un semn,parca in ultimele zile am fost ceva mai active.Va pupam si sanatate multa pt cei cu problemute!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Emaaimee, eu am facut un bb desi si eu si Gabi, aveam pb, asa ca nu iti pierde speranta. La noi a venit natural.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani celor care poarta numele de Luca!
albinutza, Giana sa va traiasca baietii si sa fei sanatosi(de ai vostri striu sigur, scuze celorlalti, dar nu am timp sa ma uit prin lista)

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR PE CARE II CHEAMA LUCA!!!!

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Azi de dimineata am plecat cu lacrimi in ochi de bucurie pentru ca David mi-a spus din propia lui initiativa un 'La revedere' stilcit dar am in inteles si cind i-am spus si eu 'La revedere puiul meu" era foarte incintat de faptul ca am inteles ce mi-a spus el. De asta ma stresez tare ca nu inteleg ce vrea sa imi spuna puiul , abea astept sa vorbeasca normal chiar daca vine cu o avalansa de intrebari.
Ai dreptate Nicoll iar David a venit tot asa cind nu ma asteptam si aveam si probleme de sanatate asa ca Ema fii tare caci se rezolva.
Lulu acu chiar m-ai facut curioasa ! Da-mi detalii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumim frumos nicolle mada.

Mihnea este inebunit dupa desenele "Cars" si "Locomotiva Thomas" si bineinteles ca avem deja colectia de masini din cars si locomotivele. Uite asa a dat mami si tati 3 mil pe MQeen car(dar nu imi pare rau ptr ca este interactiva vorbeste cu el). isi pune singur dvd-urile cu desene la dvd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Uram si noi LA MULTI ANI,SANATATE SI MULTE IMPLINIRII puiutilor cu numele de Luca!!!
Monica doar un pui are mama,lasa sa-l rasfete!
Vali ia uite cum apar sanse...Cine stie de unde sare iepurele?

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Vali, da-mi te rog pe pm un mesaj ca sa putem vorbi

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Dupa ce , ieri de dimineata, David mi-a spus "la revedere " aseara am asistat la un moment incarcat de emotii si anume : Stateam cu David cocotat in brate si priveam un calup de reclame (caci asta e una din pasiunile baiatului) . Nu stiu ce mi-a venit sa-l intreb "David tu o iubesti pe mami?" iar el si-a scos suzeta din gurita s-a intors spre mine si mi-a aplicat un mare pupic pe buze, hotarit sa imi arate astfel cit de mult ma iubeste. Am inceput sa pling de emotie iar mamam mea se uita uimita la noi. Abea astept sa se termine si aceasta zi de servici sa ajung acasa la David. Week-end placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

IRDA FELICITARI...si sa ai un bebe sanatos.Ma bucur f tare pt voi.

Emaaimee, te bat, auzi tu probleme....ia vezi..fii optimista..ia gandeste-te ca eu eram disperata si am ajuns la fiv...am ajuns la o concluzie cu cat vrei sa gasesti problema cu atat de mult amani bebele.relaxata si optimista te vreau.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput