Inimioare de iulie - august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
lulu75 spune:
Buna dimineata fetelor!
Desi e urat afara, va doresc sa aveti o saptamana minunata!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Vai ce urat e afara...si totusi la noi e liniste si pace...
Vali parca simt cum ti-a tremurat sufletul de emotie cand Davidutu ti-a dat pupicul...gata,a facut baiatul primul pas in a pupa fete!
Luminita toate cele bune atat pt tine,cat si pt toate,toti cei de pe aici!
Acum sa va spun cate ceva despre noi.Adica despre micuta noastra!Mai fetelor,la 3 luni are 7.500kg si 63 cm.Ne-a dat voi dna dr la sucuri de fructe,dar ne-a interzis cu desavarsire faina de orez...are dimensiunile pe care ar trebui sa le aiba o fetita la 6 luni.Puiutul drag...Codruta e bine,face numai nebunii,trebuie sa vorbeasca la telefon indiferent cu cine vorbim noi cei mari...
In rest toate bune,va pupam si va asteptam cu cate un semnulet!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
valcampan spune:
Mi-au dat lacrimile Nicoll iar acum il intreb in fiecare seara daca o iubeste pe mami iar David vine si ma pupa. Am emotii de fiecare data. Si e musai sa-l laud pentru ca ieri s-a cocotat singurel pe wc si-a facut pipi nu stiu cum a reusit . L-a gasit mama, cocotat pus pe fapte in timp ce mama imi spunea ca doar s-a intors cu spatele sa-i caute pantalonasi el a zbughit-o la baie. In fine se putea intimpla altele mai rele ii multumesc bunului dumnezeu ca mi-l protejeaza caci mama reactioneaza tare lent. Il lasa pe David in legea lui,(are baiatul chef sa se catere pe masa apai se catara) il rasfata extrem iar eu trag ponoasele. Nu ma lasa sa angajez nici bona caci nu vrea sa stea cu o straina in casa dar e si neatenta citeodata.
Stefi are 7.5 kg la 3 luni ? Pai e super ok de obicei fetitele sunt mai slabute dar a ta evolueaza bine.
Va pup , ma intorc la hirtoage.
nicoll_mada spune:
Neata fetele!Ce faceti,nu mai dati nici un semn?Toata lumea adancita in probleme de serviciu si nu numai...
Vali iti inteleg asa de bine emotiile legate de evolutia lui David!!!Pupam baiatul cel descurcaret!Eu cred ca atunci cand face diverse lucruri ce demonstreaza evoluti,ar fi bine sa fie lasat sa le faca,doar supravegheat indeaproape sa nu pateasca ceva.In rest..."toate panzele sus!"
Si da Vali,7.500Kg la 3 luni.Este o dolofanica si suntem foarte multumiti de evolutia ei.Dna dr ne-a zis sa incercam sa-i dam sa pape la 3.5-4 ore.Dar nu prea este chip.Plange de pune toata casa in picioare.Vom mai astepta pana la vaccinul de 4 luni si vom vedea ce ne zice dr.In nici un caz nu o voi pune la cura de slabire de pe acum.
Acum va pup,fug la treaba,mai intru sa vedem ce mai ziceti!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Monica-Elena spune:
Fetelor cum s-a descoperit cancerul la fetita Lilianei Stanciu si unde este localizat? Nu am prins stirile la Tv
kikiboy spune:
Fetelor vreau si eu sa ma inscriu pe lista voastra. Am un baietel Ryan nascut in 18 iulie 2005, 4,500 kg, 60cm. Un baiat mare si mult dorit si asteptat.
Giana spune:
Buna fetele...ce bine ca v-atzi mai adunat cateva sa stam la povsti.
In primul rand vreau s-o felicit pe Irda.Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos! Multa fericire si ai sa vezi cata va fi cand va veni si bb2.Se dubleaza
Nicol,da' mare fetitza mai ai...copii astia parca cresc din apa.Si Luca la 3 luni avea 7.000 g iar acum la mai putzin de 4 luni are deja 8. Toata lumea zice ca are 6 luni.Eu nu am inceput sa-i dau nimik inca.Mai astept pt. ca-l alaptez si consider ca nu-i nevoie.Gresesc oare?
Vali,emotzionant.Micutzul intzelege..sa vezi cand itzi va spune...Cand vine Dani si ma ia in bratze,ma pupa si-mi spune "UBEC MAMI!" simt ca toata lumea-i a mea. Sunt cea mai fericita din lume!
Sa va mai spun si eu cum e la noi...Dani e un flacau mare care din pacate face tot pe el inca refuzand olitza sau WC-ul.Dar nu ma impacientez..are el timp.
Vorbeste bine,intzelegem tot ce zice dar inca destul de stalcit.Si el este innebunit dupa Thomas si avem o colectzie impresionanta de locomotive+gentutza.
El inca adora Baby Einstein la care se uita zilnic.Cu ajutorul acestor filmuletze a invatzat sa numeasca anotimpurile,recunoaste si numeste toate culorile chiar si cateva nuantze(roz,gri,bleu), numara singur pana la 10 si e asa de dulce ca o face pe degetzele...cate-odata sare peste 8 si 9.
Lui Luca ii ies dintzii si de vre-o saptamana doua e de groaza...baleste intruna,e nervos si roade tot ce prinde.
Luna ce vine avem si botez si suntem in plina febra a pregatirilor.
M-am intalnit si cu Irina Bungau intr-o zi.Va saluta si va pupa pe toate.Este foarte ocupata la job.
Doamne,fetele,am auzit si eu de fetitza Lianei.Dar nu stiu nici eu cum s-a descoperit.Parca nu de mult acordase un interviu aici...
Va pup si mai intru...acum ma duc la bb mic care s-a trezit si roade nervos la jucarii
lulu75 spune:
M-a ingrozit vestea despre fetita Lianei. Si eu sunt curioasa ce a determinat-o sa ii faca un control mai amanuntit. Doamne cat ma bucur ca imi e puiul sanatos. Restul chiar nu mai conteaza.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Laura25 spune:
Luminita, din ce am mai citit pe net, cica fetita nu mai manca aproape deloc si era foarte constipata. Asa au ajuns la un control si la analizele care au dezvaluit crunta boala, cancer la colon. Doamne fereste! Sa le dea DD sanatate si putere micutei si parintilor ei.
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
acusor spune:
Hello! mai dau un semn de viata!
De cand am inceput serviciul nu mai am timp de stat la palavre cu voi! Inca nu m-am obisnuit cu noul ritm. Daca as avea posibilitatea financiara cred ca m-as face casnica :D.
Dimineata alerg sa-l las pe Teo pana in 8 la cresa, seara iar alerg sa-l iau pana in 7 seara. Cand ajung acasa nici nu stiu ce sa fac mai intai. Sa strang "nebunia" pe care am lasat-o dimineata, sa-i dau lui Teo sa manance, sa ne mai jucam putin.
In week-end, sambata e zi administrativa, curatenie, mancare, spalat rufe. Duminica mai iesim si noi la o plimbare in parc sau in vizita. Si gata saptamana.
Teo e bine. S-a acomodat cu cresa. Mai face cate o raceala mica din cand in cand, dar e bine. Ma bucur ca e destul de rezistent. Am inteles ca vor face si vaccinul antigripal la cresa.
A inceput si el sa vorbeasca mai bine. Face chiar si o propozitie. "unii e tatoiu?" adica "unde e tractorul?". Nu stiu de unde stie moldoveneste ca la noi n-a auzit asa ceva.
Saptamana viitoare il las cu bunica peste week-end. Pentru prima data. Am emotii. Sotul are un training la Brasov si sunt invitate si sotiile. Am zis sa ne relaxam si noi un week-end ca 2 porumbei. Sa vad daca o sa ma relaxez departe de copil. Mai ales ca bunica e cam stresanta ca il forteaza sa stea pe olita, il forteaza sa manance. Ne cam certam pe temele astea. Oricum, sper sa fie bine.
Laura, ce-ti fac strumfii la cresa? S-au acomodat?
Dania.nicol, flacaul tau cum e?
Magda, voi ce mai faceti? Ati scapat de corset?
Irda, creste burtica? Ce zice Daria?
Anca, voi ce mai ziceti? Sper ca ti-ai rezolvat problemele si esti mai optimista.
Anis, printesele tale ce fac? Ai rezolvat-o pe Iarina cu kk?
Nu ma mai lasa munca sa intreb de fiecare in parte, dar ma gandesc la toate.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem