Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreea spor la treburi. Vad ca ai si tu un ritm nebun de viatza. Eu, din fericire, am reusit sa-mi limitez programul la 8 ore, asa ca la 8 si un pic ajung cu copii la cresa, la 17 ii iau. I-am si dus la o cresa care e la 3 minute de serviciul meu. Bine, ca nu se compara ca dimensiune si trafic Piatra cu Bucurestiul. Shtrumphii s-au acomodat. Mai maraie, mai protesteaza usor dimineata (mai ales pe drum, ca stiu deja traseul), dar ii iau la povesti, ii 'aburesc' cu diverse lucruri pe care le vedem pe drum (nu ii mint, dar le distrag atentia prin discutie) si trece. Peste zi e bine. Mereu spun doamnele ca sunt cuminti, nu plang, mananca, dorm. Ii gasesc intotdeauna veseli si linistiti, curati, uscati. Si ai mei si-au imbunatatit extraordinar de mult vocabularul, fredoneaza vreo 3-4 melodii, au invatat sa danseze in cerc 'alunelu, alunelu hai la joc', mananca frumos singuri cu lingurita stand pe scaunele la masa. Au prins si obiceiuri proaste (sunt mai posesivi, tipa tot o gura 'a mea' si nu dau jucariile din mana, au inceput sa se imbranceasca, sa isi mai traga cate o palma sau sa se pishte, lucruri pe care eu m-am chinuit 1 an jumate sa ii invat sa nu le faca ).
Cu racelile, am cam scapat. Au facut si ei de 2 ori forme usoare, cu mucusori si tuse care au trecut in cateva zile cu oscillo, paracetamol si sirop de tuse. Au lipsit 3 zile pe motiv de boala in 2 luni de cresa. Eu zic ca e bine, comparativ cu alti copii pe care ii cunosc si care au trecut prin pneumonii, laringite, otite.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Si eu am programul la serviciul de 8,5 ore, dar pierd 2 ore pe drum dus-intors asa ca bietul copil sta cate 10-11 ore la cresa. Il mai ia bunica vreo 2 zile pe saptamana la 5.
Sotul meu ma tot bate la cap sa ne mutam la Brasov sau in alt oras mai mic, dar mi-e greu. Sunt nascuta in nebunia asta de Bucuresti si mi-e greu sa ma mut intr-un oras mai linistit. Ma sufoc .
Si Teo mi-a fost "parat" de o educatoare ca el, cu inca 2 nazdravani, musca si imping copiii cand nu le convine ceva. Teo musca cand era mai micut, dar asta era metoda lui de pupat. S-a lasat de sportul asta, dar ma mai musca pe mine cand se enerveaza. Cu posesia nu-mi dau seama, ca e singurel si toate sunt ale lui.
Imi pare bine, ca n-au fost bolnaviori. Sa o tineti tot asa, fara boli.

Un dulce de la noi!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI ,MIHAIELA,GABRIELA,MIHAI SI GABRIEL !
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati in fiecare zi de tot ce va ofera viata!

LA MULTI ANI SI SOTULUI MEU SI LUI MIHNEA !
Va iubim mult de tot,va pupicim dulce si va dorim tot binele din lume!
Cristina si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

pt toti Mihail si Gavril, care poarta aceste nume, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de viata

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani inimioarelor, mamicilor si taticilor de inimioare care astazi au motive de sarbatorit! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sa traiti cu numele de sfant Mihail si Gavril! si cu toate numele derivate din cele 2
Andreea, ma bucur sunteti bine si ca faceti progresemersic de intrebare. problemele nu s-au rezolvat, sunt mai multe din pacate. si parca nu se mai opresc, apar altele si altele. nu vreau sa va amarasc, asa ca de asta nu mai scriu.
va citesc si va pup pe toate.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani ! Mihaelelor si Gabrielelor; Mihailor si Gabrielilor

Ce mai faceti?
Mi-a fost dor de voi?
Irda - felicitari
Laura - Acusor voi cum mai sunteti , va pupam si va multumim ca nu ne-ati uitat, noi suntem bine, si cu cresa si cu scoala si cu serviciu. Sebi mai plangea dimineata dar de doua zile nu mai plange cand il duc la cresa. Noi stam mai prost la capitolul timp, dimineata si la noi e un haos ajung la serv. transpirata cu toate ca afara s-a facut frig . Ma bucur cand vine weekend-ul cand suntem parca mai linistiti.
Voi ati vaccinat copii antigripal?
M-au intrebat de la cresa daca vreau sa il faca gratuit?
Nu prea as fi de acord daca nu vad eu cand il vaccineaza si asa fara control inainte.
Acusor - acum am citit ce ai scris in legatura cu vaccinul tu i-l faci? Si Sebi ne musca pe toti, sper ca nu musca si copiii la cresa,nu s-a plans nimeni pana acum, el crede ca face asta in joaca, pe mine ma musca atunci cand nu sunt atenta la ce vrea el sa imi spuna.
Sebi ne-a innebunit cu desenele animate. Tom&Jerry , Noddy, Thomas, Scooby Doo si iar de la capat

Pup toate inimioaele si va dorim numai bine. Sper sa intram mai des daca avem TIMP

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

In sfirsit mai vad o pagina scrisa....Sunt tare ocupata cu hirtoagele mele, in fiecare seara plec la opt seara de la servici practic ma simt obosita. sunt ca un zombi care trage de le si spera ca situatia asat nu mai dureaza mult.
Cit despre pustiul meu acum e mai bine. Mi-a facut bronsita, de o saptamina curgea nasucul si tusea rara dar ieri mi-a facut febra 38.5 si a ajuns mama mea cu el la doctor. Eu ii dadusem oscilo si nurofen dar se vede treaba ca nu a fost de ajuns. Dr i-a prescris si un antibiotic iar aseara l-am sunt si eu sa-l intreb de vaccinul anitgripal. Spre surprinderea mea mi-a spus ca el nu e de acord sa-l mai fac pe motiv ca schema obligatorie de vaccinuri facute si priorixul facut asta vara sunt suficiente pentru protectia impotriva gripei. Daca vreau neaparat a spus ca il va face dar considera ca il fac degeaba. Acum chiar nu stiu ce decizie sa iau. Voi ce ma sfatuiti ?
Visez acum la patul meu caldut de acasa cu David linga mine. Va pup si week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

In primul rind LA MULTI ANI puilor si parintilor ce si-au serbat ziua de nume.
Ma bucur ca si restul de copii s-au obisnuit cu gradi, a mea dupa un an si 3-4 luni de cind se duce a ajuns la faza sa ii placa, macar in parte ;- e nervoasa ca e acum tata la mine si se duce sa o ia acasa inainte de 4 si fata s-ar mai juca. cu toate astea, dimineata nu vrea sa se duca- copil sucit, seamana cu ma-sa.
Andreea, multam de intrebare, tot in corset suntem ,am facut unele noi in septembrie ca cele vechi ne ramasesera mici. cred ca le vom mai purta ceva vreme, as zice ca cel putin pina se face anul, dar fiindca nu cred ca se vindeca complet poate si mai mult si daca facem operatie iar, cine stie ce minune ne vor mai recomanda? s-a obisnuit si e ok.
e o scumpa, vorbeste si da din ea la greu- faze gen:"nu ti-ai pus manusile, o sa iti inghete c..de frig". "vino tu mami sa te joci cu mine cu lego".eu ii zic ca vine taica-meu sa se joace cu ea "nu, vino tu, ca el e batrin si de-abia se aseaza pe jos".
a fost sotul meu plecat in State doua saptamini si ii zice la tel "auzi, da`tu nu mai vii odata acasa, ca mi-e cam dor de tine" si seara la culcare ofteaza si imi spune "tac-to asta al meu nu mai vine din America"... "de ce nu ma lasi,mami sa te pup pe gura, ca eu sunt pintul(printul)tau?" si altele, multe, uneori imi pare rau ca nu le scriu si o sa le uitam.
cinta, e vesela, s-a recuperat psihic foarte bine, a scapat de fricile pe care le capatase( cel putin in cea mai mare parte), si-a dat drumul la vorbit si in finlandeza, nu e la fel de fluenta ca in romana, dar se descurca la gradi, se joaca, intelege la desenele si emisiunile pt copii, merge bine.
am ramas tot la doua mese de solide pe zi de cite 200 de grame, mai papa cite ceva pe linga, inconstant si restul lapte, 1l-1ljumate. creste bine si o las in legea ei.
astept mai multe vesti despre voi, mi se pare ca virsta asta e cea mai frumoasa de pina acum.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Daca tot se discuta de vaccinul antigripal:
Il faceti sau nu copilasilor vostri?
Eu stau in dubii ,mai ales ca parerile sunt impartite!

Mergi la inceput