Inimioare de iulie - august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

De 2 zile copii mei nu mai plang deloc, deloc cand ii las la cresa! Sunt asa de fericita ca ii las veseli si linistiti!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Alexa s-o pricopsit cu o alergie, s-a umplut de bubite pe manute pana la coate acu 3 zile si azi, cand a venit in casa de la nisip, m-a sunat mama ca iar e plina... cred ca de la nisip face, altceva nu pot banui, asa ca gata cu groapa de nisip de langa blocul nostru... SI cred ca va trebui sa ajung cu ea la control pentru polipi, desi n-are muci, respira fornait pe nas, a mai ajut pe la 10 luni un episod asa si apoi i-a trecut, credeam ca scap... dar se pare ca nu! Cam atat despre ea

A, Anis, esti o fericita, a mea si acum nu adoarme decat in brate, si la pranz si seara... seara chiar dureaza 1 ora toata distractia! Inca mai sper ca se vor linisti lucrurile!

Lulu, imi poti trimite un mail cu informatii despre gradi, ca acum sunt in cautari, ca s-o pregatesc pe fata pentru marele eveniment.

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura, te cred ca esti mai linistita. Sa dea Dumnezeu sa nu mai planga de acum incolo.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Unde sunteti toate ^????

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis....aici suntem !! Doar ca poate din cauza vremii s-a mai chiulit !

Anei i-a reparaut alergia. Dupa evenimentul cu laptele Nestle, am trecut pe lapte normal...in cateva zile i-au aparut bubitele....!

Acum am trecut iarasi pe lapte praf, Milumil de data asta si sa speram ca o sa fim bine. Eu una m-am saturat de bubite si probleme !

Mi-a fost si racita urat urat cu febra mare si tuse urata rau......dupa Ana acum o am pe Ela bolnavioara si chiar si mami e racita rau.

O sa le incep la fete un tratament de imunizare cu Luivac si Septilin...insa trebuie sa fie perfect sanatoase..asa ca mai stam un pic. Poate poate le ajuta si nu mai avem probleme toata iarna..ca asta e scopul.

In rest......nu imi place DELOC vremea asta, se intuneca devreme....bleah!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Si eu sunt pe aici. Intru la subiect de 3-4 ori pe zi si tot astept si sper sa mai scrie cineva. Ca nu are nici un sens sa vorbesti singur .
Brianamica sanatate multa la fete si tie! Imi pare rau ca iar o chinuie bubitele pe Ana Parca gasisei un alergolog bun care v-a ajutat.
Eu le dau pt imunizare Imunogrip Junior si un tubuletz de oscilo pe saptamana.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Briana atentie mare la Luivac. Si noi aveam o schema de imunizare o luna Lantigen B o luna septilin si apoi inca o luna Lantigen b si surpriza Mihnea a facut o reactie alergica la lantigen. Asa ca vom apela si anul asta tot la produsele naturiste. O sa mergem pe septilin, vit c, gelul de aloe de la forever living apoi o luna tinctura de propolis si banuti de ciocolata cu echinacee, propolis si vit C si apoi din nou septilin. Si bineinteles 10 zile calciu.
Bine ca nu i-am facut si vaccinul Prevenar ca o trageam mama mama.....
Multa sanatate si sa auzim d ebine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna fetele!Hai ca am reusit sa intru in sfarsit!De o saptamana am inceput munca.E drept ca in alta parte,motiv pt care a trebuit sa ma acomodez si sa prind cat mai repede ce si cum.Totul e ok,doar ca e acelasi program luuuung de la 8-18.Cand ajung seara acasa cad moarta.Noroc ca pot sa acord fetelor atentia necesara,dar pt net chiar nu am mai fost in stare.Plus ca la munca folosim doua acelasi calculator cel putin o vreme.Si acum profit ca e plecata colega ( nici nu aveam timp si nici nu e frumos asa din prima sa mai ai alte activ ) si dam un semn de viata.
Suntem bine,Stefi a tusit putin dar cu oscilo si ambroxol ne-am rezolvat.Si apropo de imunizare, ii dau Codrutei Multisanostol un flacon si apoi inca unul de imunoroyal.Asa mi-a recomandat dr.Si pt mom sunt miltumita.Cu atat mai mult cu cat e o "caprita" si nu intelege ca nu mai e vreme de papuci si o mai pacaleste pe mama si iese in curte asa.
Laura ma bucur ca totul e bine cu piticii.
Briana sper ca deja sunteti mai bine,va pupam sa treaca repede!
Pupicei pt toate fetele si toate inimioarele!!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Mei...ce faceti mai fetelor?Suntem in spate rau de tot?A fost week-end dar si frig,unde sunteti?
Eu sunt la munca dar putin timp mi-am facut si cand am intrat...
Fetele sunt bine,Codruta daca ma aude de facturi si chitante numai asta zice,ii trebuie hartie si pix sa crie ca mami...e asa dulce!!!Iar cea mica a inceput sa gangureasca,sa rada cu toata gurita cand ne vede.Ma topesc toata si-mi pare rau cand realizez ca un altul mic nu va mai exista niciodata...Joi voi merge la dr sa incepem diversificarea,Doamne ce repedetrece timpul...
Hai,mai intrati,mai ziceti ceva si voi...
Va pupam dulce pe toate mamicile si piticii!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor!

Andrei inca este incantat de gradi. Deabia il iau acasa. Il duce educatoarea pana la masina, pt ca altfel plange. A evoluat foarte mult. Ne uimeste cate cuvinte noi spune. Din pacate ne cam chinuie pe toti 3 o raceala, dar e suportabila.
Va pupam!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput