Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Lucia, te pup si iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede. Nu mai amana si du-te la Tutu, stii foarte bine ca nu e un capat de tara! Cat despre bebele meu, acum alta nebunie, am descoperit ca e mai bine sa emigram fara bebe Oricum, nu o sa incep sa folosesc contraceptive ca oricum as fi de rasul curcilor, dar nici nu ma voi apuca de FIV-uri sau IA-uri. Cum o vrea DD, plecam cu BB sau il proiectam acolo!
Mmc_nd, bafta multa, sa fie cu okishori!
Ysa, n-ai ce pierde, scrie-i!

Pupici tuturor.

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

io sunt suparata ...caci am reusit sa prind pana la urma la cabinet la dr t , si mi-a zis asistenta ca dr t este plecat intre 5-17 oct ... prima luna si prima imposibilitate de a face monitorizarea .. intrebare..se intampla des sa fie plecat ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ce dragut!!!!!!!!!! Si eu eram programata pe 15 oct. dar oricum nu mai putem ajunge si ma pregateam sa sun sa anulez programarea. Era chiar frumos sa fi venit pana la Buc. degeaba. Georgia dar nu poti face monitorizarea luna asta in alta parte? Nu se uita dr. T pe "pozele" de la alti dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Georgia nici eu nu am avut noroc, nici luna trecuta, nici asta nu pot face monitorizare.Ce putem sa facem, decat sa asteptam?Nu se intampla mereu, dar se pare k nu am avut noroc.Lasa k poate luna viitoare cand e Tutu in tara ne ducem direct cu burtici
Zeno chiar acum ii scriu, n-am ce pierde vorba ta.O prietena de-a mea a emigrat in Canada cu ambii copii(fata de 16 ani, baiatul de 5) si nu au fost probleme.Dar poate esti mai bine informata...Succes in tot ce-ti propui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

daaaa... foarte dragut ...ralmar...
ysa , ai dreptate numai ca la mine e treaba mai complicata , eu avnd o pb cu oasele , si trebuie sa incerc sa profit de perioada asta in care nu iau medicatie ... in fine , mai astept o luna , sa vedem ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ioana, de cunoscut ne cunoastem de la alta intalnire, dar vroiam sa va revad

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

[Lucialu, ana-alexia, multumesc si bafta si voua la bebei!
ysa, i-am scris si eu odata lui Tutu, chiar la indemnul lui, dar nu mi-a raspuns, drept pt care am dat o fuga pana la cabinet. Stiu ca tu nu esti din Bucuresti si, de aceea, iti urez bafta! Daca nu iti raspunde, suna-l! Nici asa nu ai ce pierde.
Mai fetelor, belea mare cu programarile astea. Am sunat si eu ca sa-mi fac programare pt oct la monitorizare ( desi dupa laparo nu stiu cand imi va veni menstruatia ), dar, bineinteles, ca nu raspunde nimeni. Intr-un final, dupa atata bazait, s-a incumetat sa-mi raspunda si sa-mi inchida in secunda imediat urmatoare. Asa ca voi astepta pana miercuri cand ma duc sa-mi scoata firele si o s-o rog sa-mi faca atunci programare, de fata cu Tutu.
Zeno, multumesc pt precizarea din dreptul numelui. Chiar speram ca totul sa fie ok pt ca sotul meu are probleme, dar Tutu a sugerat ca dupa 2 IA nereusite sa fac si laparo sa ne asiguram ca totul e ok. Cat despre tine, sunt convinsa ca nimic nu te-ar bucura mai tare decat sa aflii un bebe in burtica, chiar si acum cand faci planuri de plecare. Multa bafta in tot ce faci!
mmc_nd,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

alexia28-merci mult pentru ajutor.Ma asteptam la ceva rau si cand mi-a dat vestea buna am uitat de toate. Sper sa fie bine si in continuare ca am deja o sarcina oprite in evolutie in iunie la 8 sapt.
Eram asa ametita aseara. Pina si la ce ora mi-a facut eco. Mi-a zis sa retin pt ca data viitoare sa mi le dea pe un stick, dar pina afara am uitat complet. Stiu doar 19 si ceva cu 8 in coada.
Si da, eu eram blonda in fusta de blugi. Tu intr-o bluzita alba, nu? Si cu burtica asa frumoasa... Nu? Urma inca o fata si apoi tu, parca. Multa sanatate si o sarcina usoara in continuare.Sper sa ne mai intilnim.

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, am adaugat si pozele de la Claucia, ca ea nu prea are timp sa le incarce pe net! Ioana, ne sta bine cu Alessiuta in brate, nu? Cine doreste, le vede aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Bebekom cum te mai simti?

Mergi la inceput