Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 8
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Lucialu imi pare rau k nu te simti bine.Sper sa vi cu vesti bune cat mai curand.
Hmmm, eu sunt putin necajita.Acum 6 ani mi-a aparut pt prima data bartholinita, apoi tot a reaparut, am facut pana acum un an vreo 4 incizii, cate doua pe fiecare parte.Acum iar a recidivat... Mi s-a spus cand am facut ultima incizie k dak va recidiva, va trebui sa fac o operatie sa-mi scoata glandele bartholin.As vrea sa vorbesc cu Tutu sa vad ce parere are.Dak i-as trimite un mail, credeti k-mi va raspunde?
Ysa, ai grija de tine si sanatate multa! chiar nu stiu ce inseamna aceasta boala sau cu e ce reaspunzatoare glanda respectiva, dar iti doresc sa fii bine, iar tratamentul asta sa nu-ti intarzie proiectul bebe.
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
ancaoradea spune:
Buna Fetelor!
Revin si eu proaspat laparoscopiata, cu un rezultat la care nu ma asteptam: Endometrioza ovariana. Trompe ok, uter. Au fost doar cateva puncte de endometrioza, 3 pe ovarul stg si unul pe dreptul. Sa fie asta cauza infertilitatii mele? sotul e ok, eu ovulez natural.
Iar apoi inca o alta dilema, l-am sunat pe Tutu, ce ar fi de facut in continuare si mi-a raspuns Diferelin. L-am intrebat daca e obligatoriu, iar cuvintele lui au fost,,Nu e obligatoriu dar daca vrei sa faci tot ce se poate face, fa-l". Sunt intr-o ceata completa, initial a zis ca ar trebui investigat sotul, apoi cand i-am zis ca e ok, mi-a raspuns cum v-am scris. Nu prea as pierde 6 luni cu Diferelinul, voi ce ma sfatuiti?
Bebekom, tu cum te simti? Eu sunt balonata rau, am luat carbune, dar degeaba.
Ysa, draga. Eu cunosc o persoana care a scapat de bartolinita in felul urmator: si-a facut un fel de autoimunizare cu sangele propriu. Tratamentul dureaza 3 sapt, nu-ti face nici un rau, in cel mai rau caz nu are efect. daca te intereseaza iti dau mai multe detalii. Tu ce crezi de Diferelin? De ce nu l-ai facut?
Nuchi, iti multumesc mult pt ajutorul cu hostelul, am stat chiar acolo si ne-am descurcat excelent
va pup pe toate
Zenobia spune:
Ancaoradea, bine ca ai scapat de laparo si ca a trecut. Acum tu decizi, eu n-am facut Dife si parca acum as face, insa ma mai gandesc. Tu faci asa cum simti.
Iyoana spune:
Ancaoradea, imi pare rau ca ai endo, dar nu cred ca este extrem de grav. Macar stii ce ai! Eu stiu ca endometrioza poate intr-adevar sa fie o cauza a infertilitatii.
Eu stiu fete de pe forum care au ales varianta homeopata, in loc de Diphereline, tratament care a dat rezultate. E adevarat ca au fost si fete care au urmat medicatia cu Diphereline...Este alegerea ta, important e ca acum stii ce se intampla si ca exista o solutie. Sanatate multa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Amely spune:
Ce frumoase sunt pozele! dar mai ales ce bebei si ce burtici!
Alexia, deja a inceput sa se vada bine de tot! O sa fie o bebelina mare si voinicuta!
tare rau imi pare ca am ratat intalnirea... dar poate ca am facut bine ca l-am tinut putin in casa pe David, ca si-a revenit a doua zi, in schimb sotul si acum boleste... Asta e, ma multumesc cu pozele de data asta, dar si eu mi-as dori sa mai organizam o intalnire pana naste Teo. Apropo Teo, iti sta tare bine cu burtica dodoloata!
Emmi si Alessia sunt niste printesici, delicioase, ce mai! Iar mamicile Clau si Marina radiaza!
Ioana, Felicia , va sta minunat cu bebeii in brate!
Va pupicesc cu mult drag pe toate, sa aveti duminica pacuta si o saptamana plina de evenimente frumoase!
mami de www.flickr.com/photos/14340351@N03/show/" target="_blank">David Christian
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Amely draga, ma bucur ca bebe e mai bine si-mi pare rau ca Alex e racit, transmite-i din partea mea multa sanatate. Abia astept sa ne revedem!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
marinar spune:
buna fete
am vazut si eu pozicile, frumoase ca de obicei. multam feli!!!
diana ma bucur ca e bine daviducu!
haideti sa va mai descretesc fruntile: www.dropshots.com/marinar#date/2007-09-28/20:58:19" target="_blank">emma face curatenie
pupici si o seara placuta
alexia28 spune:
Neata fete
Marina o astept pe Emmi sa treaca si pe la mine sa faca curatenie, pupicei
Amely tie si lui David, daaa se vede burtica, pai avem 20 sapt si bebelina are 300 gr, e maree . Nu stiu daca o sa ne vedem pana naste Teo dar pana nasc eu cu siguranta, nu?
Sa-i tinem pumnii Feliciei care astazi are punctia cu Marinescu, Doamne Ajuta sa fie cu noroc
Pup fetele si va doresc o saptamana frumoasa
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
ysa26 spune:
Buna fetelor!!! De 2 luni incerc sa-l prind pe dr pt monitorizari, dar nu am noroc. Asa k m-am decis azi sa ma duc la mine in oras la eco sa vad cum stau k doar sunt z11 si se pare k sunt o ghinionista fara pereche.Pe langa faptul k am endo, n-am nici macar un folicul cat de mic.
Tratamentul homeopat pe care-l urmez include remedii si pt ovulatie.
Nu inteleg inainte de laparo era ok si acum ce s-a intamplat?
Dak au trecut 3 luni de la laparo,credeti k mai pot face dipherilin?Sau sa ma apuc de FIV? Nu stiu ce sa fac, in ce parte s-o apuc.In mintea mea, totul e varza.
Imi cer scuze k sunt atat de bosumflata, dar nu stiu ce solutie sa abordez.