Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 9
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Buna fetelor!!! De 2 luni incerc sa-l prind pe dr pt monitorizari, dar nu am noroc. Asa k m-am decis azi sa ma duc la mine in oras la eco sa vad cum stau k doar sunt z11 si se pare k sunt o ghinionista fara pereche.Pe langa faptul k am endo, n-am nici macar un folicul cat de mic.
Tratamentul homeopat pe care-l urmez include remedii si pt ovulatie.
Nu inteleg inainte de laparo era ok si acum ce s-a intamplat?
Dak au trecut 3 luni de la laparo,credeti k mai pot face dipherilin?Sau sa ma apuc de FIV? Nu stiu ce sa fac, in ce parte s-o apuc.In mintea mea, totul e varza.
Imi cer scuze k sunt atat de bosumflata, dar nu stiu ce solutie sa abordez.
Ysa imi pare rau! ce sa zic? inainte in ce zi ovulai?
tot la Tutu trebuie sa ajungi pana la urma.
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
bebekom spune:
ysa, poate pur si simplu ovulezi mai tarziu luna aceasta. Eu te-as sfatui sa incerci sa vii zilele astea la Tutu ( char daca nu ai programare )sa vezi ce zice si el. E pacat sa pierzi timpul. Poate trebuie sa faci stimulare. Nu stiu ce sa zic, dar fii tare si gandeste pozitiv! Sunt convinsa ca DD isi va indrepta fata si catre noi. pt tine ca sa te mai inveselesti!
ancaoradea,imi pare rau pt punctele alea de endometrioza, dar ma gandesc ca pt moment ai scapat. Eu nu stiu ce e cu diphe; poate ar trebui sa incerci vreo 2 luni cu monitorizare, iar apoi, daca bebe se incapataneaza sa nu vina, sa treci pe medicamente. Cat despre starile de dupa laparo..., am scapat abia prin a 3, a 4 a zi. Oricum, astea trec. Iti tin pumnii in continuare!
mmc_nd, numaram....
Amely spune:
Multumesc Ioana... noroc ca l-am fortat sa ia vit C si echinaceea si l-am pus din nou pe picioare... Pe vremea cand luam amandoi naturiste ca sa facem bebe nu prea raceam nici unul, ca tratamentele erau bune si pt imunitate, nu numai pt fertilitate
Marina, am ras cu lacrimi la filmuletul cu Emma...o haiosenie! draga de ea, cat zel avea! chiar daca era un fel mai "special" de curatenie, intentia conteaza!
Alexia, un pupic pe burtik la fata!
Felicia, sunt cu gandul la tine, Doamne-ajuta!
Va pupam pe toate!
ps am vazut ca v-ati mutat pozele de pe yahoo photos, asta inseamna ca se desfiinteaza, asa ca am creat si eu cont pe flickr si am inceput sa incarc pozici (mai recente). cele de acum sunt facute cand David avea cam 3 luni jumate
mami de www.flickr.com/photos/14340351@N03/show/" target="_blank">David Christian
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1b8b33d8f086559a341c24&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea noastra: David Christian
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
daro26 spune:
Buna! Am fost ieri pentru prima oara la consulatatie la dr. T. M-a chemat luna asta la monitorizari, dar, din cate inteleg de la voi va fi plecat pana pe 17 oct. Asta inseamna ca trebuie sa aman cu o luna monitorizarea?
Cat dureaza monitorizarea? M-a chemat din z.8 si mi-a zis ca o sa ma monitorizeze din doua in doua zile. Cred ca doar pana la ovulatie, nu? Accepta si monitorizare in alta parte? In prima luna de monitorizare as putea sa vin in Bucuresti, sa stau cateva zile, dar daca ma mai cheama si in luna urmatoare tot pt monitorizare, va fi mai dificil... Trebuia sa-i pun lui Tutu ieri toate aceste intrebari, dar stiti si voi cum este, toate nedumeririle vin abia dupa ce ai iesit din cabinet .
O zi frumoasa! Pupici!
KoraPop spune:
Fetelor eu stiam de la T ca va fi plecat intre 7-14 octombrie,sunteti sigure ca pana pe 17 e plecat ca eu in 15 ar trebui sa am prima eco ( la stimularea din timpul FIV-ului)?Am sa ma mai interesez si eu astazi.Multumesc va pup pe toate si va doresc bafta maxima!
Kora
CARPE DIEM!
aaandreea78 spune:
Daro26, monitorizarea dureza pana ai ovulatie(pana constata Tutu ca s au spart foliculii). Din cate stiu eu nu tine cont de alte monitorizari, stai fara griji pentru celelalte intrebari o sa ti raspunda cand mergi la monitorizare, iti faci un biletel si il intrebi.
Andreea11+
mihailescu teodora spune:
Mai fetelor,nu ma bagati in sperieti,ca eu tre' sa mai si nasc dupa 13(teoretic).Vineri(28.09),Tutu mi-a zis ca e plecat 6 zile,intre 8-14!De unde-ati scos-o cu 17?Chiar mi-a aratat si lista ,,neagra'' cu fetele care sunt prinse cu DPN-ul intre acele date,iar eu eram in afara listei!Asa povesti din gura-n gura se spun multe....
Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Oooo,Amely,ce dulceatza de Davidutz ai!
Cit despre burta mea dodoloatza,cred ca mai dodoloatza sunt eu cu totul,de fapt sunt fff umflata.Am o retentie de lichide,ceva de groaza.S-a mirat si dr. vineri la control!
Si mie mi-ar placea tare mult sa ne revedem ,,before'',doar ca tre sa vad cum imi aranjez programelul ca mai am una-alta de rezolvat!Dar nu zic nu!
Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
marinar spune:
amely e un dulce david!
emmi e o nebunica, cel mai important este ca e un copil ff vesel si atunci nu mai conteaza ca mai face si prostioare.
ancaoradea spune:
daro26 Eu fiind din oradea, Tutu mi-a zis sa fac monitorizari 2 luni acasa si apoi daca nu raman gravi sa vin la laparo. Deci am presupus ca accepta si alte monitorizari. Mie de fapt, mi-ar fi imposibil sa ma monitorizez la el, in fiecare luna. Cred ca e important ca monitorizarea sa fie facuta la el daca esti sub stimulare, dar daca ovulezi natural, nu cred ca are importanta.Succes
bebekom Te pup si eu, ce bine ca am scapat de laparo, mi s-a luat o piatra de pe inima. M-am hotarat, nu voi face Diferelinul, imi incerc sansele acum, cu monitorizari. Chiar azi am fost si am un folicul de 19 mm, endometru de 9 mm, dar tot pe drepata. In ultimele luni, tot pe dreapta ovulez, dar bine si asa. Acum ramane sa incercam sa . E cam ciudat, eu pansata toata
Pup toate felele, in special pe ysa6, care are nevoie de sustinere acum