Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana de obicei ovulez in z16, dar pana acum z11 trebuia sa se vada macar un folicul amarat
Bebekom aseara eram atat de suparata, i-am spus si sotului k numai pot sa astept asa la infinit si vreau sa fac FIV.I-am dat un mesaj lui Tutu k vreau sa vorbesc cu el neaparat luna asta k sa vad ce solutii imi da si m-a chemat joi la cabinet.Asa k joi seara sau vineri va pot spune la ce concluzie am ajuns.
Anca mersi pt sustinere.Azi sunt mult mai bine, plina de speranta k Tutu sigur imi va o solutie. Felicitari pt valorile de la monitorizari, poate luna asta cine stie, nu?Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Multumesc pt raspunsuri . Cred ca o sa incep monitorizarea in Galati z.8 si z.10 si apoi merg la Tutu cand se intoarce. Mi-ati dat o veste buna ca se intoarce pe 14, imi pare rau ca v-am nelinistit cu acel 17 oct., dar tot de pe la subiectul aflasem de 17 si ma gandeam ca s-a prelungit sederea. Dar daca voi stiti de la Tutu ca se intoarce pe 14, atunci asa e(uraaa!)!
Va pup! Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna fetelor,

va puuup si o zi frumoasa va doresc

YSA26 , ce mai faci ??? nu ai mai aparut pe mess si vroiam sa stii ca sunt cu gandul si la tine .

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu am programare la dr. T pe 15, si nu cred ca daca ar fi fost plecat pana pe 17 asistenta ar fi facut probramari pe data de 15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

eu am spus data de 17 dar mi se pare ca mi-a spus-o doctora matei sau asistenta lui , cand am sunat inainte de laparo , sa ma programeze, acum o luna si ceva

sa ma scuzati
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor multumesc pentru urari. Eu si bebe suntem bine. Tutu a fost la inaltime. Copilul meu e un dar de la Dumnezeu cu aportul deosebit al unui om : dr. Tutunaru.
Va pup
Si nu va pierdeti speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Zenobia LA MULTI ANIIII SA FII SANATOASA, IUBITA SI

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicia bafta multa azi la ET, Doamne Ajuta bebelasii sa stea in burtic 9 luni de acum, de azi esti mamica de tripleti nu? Ai grija de puisori iti tin pumnii

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia LA MULTI ANI!!!!SI ZIUA MEA A FOST IERI ASA CA INCA ODATA lA MULTI ANI BALANTO SI CAT MAI CURAND SA FII !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

'Neata!
Azi trebuie sa sun la IDS pt programare, ne-a recomandat dr. T. spermograma acolo, la dr. Matei. Mi-a dat si nr de tel, si l-am uitat acasa . Va rog sa-mi scrieti nr de tel de la IDS, adresa si orice alte detalii utile. Am mai cautat pe net, dar nici nu stiu denumirea completa a IDS...

Am citit tot pe forum ca perioada de pauza trebuie sa fie intre 2-5 zile, noi avem vreo 10 deja ca am facut un tratament impotriva unei candidoze incapatanate rau! Acum ar fi prea tarziu ca deja sunt z.2. Sa aman pe luna viitoare? N-as vrea sa pierd totusi o luna pretioasa!!!

Va pup!

Mergi la inceput