Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara fetelor,

eu am fost la dr. marti 25.09 la eco si nu prea a vazut mare lucru. Zicea ca ar trebui sa am 5 sapt. M-a trimis sa fac BHCG la urgenta a 2-a zi. si valoare a fost 1163. azi am fost din nou sa fac ecografie. ma chemase pt ca zicea ca la valoare asta ar fi trebuit sa se vada si pt a elimina din calcul o sarcina extrauterina. Aveam niste dureri in stanga. de fapt inca le mai am. E normal asa ceva?
Si s-a vazut astazi o bobita mica.Mi-a zis ca e bine.
Mi-a dat tratament de sustinere: Magne B6 -4 /i, utrogesran 4/zi si Pregnyl 5000 - 12 fiole sa fac 1 la 4 zile. Am fost asa emotionata ca am uitat sa intreb daca Magne si utrogestanul il iau pe toata perioada cat fac injectiile. Ma puteti ajuta?
Si injectiile cum le fac? fac in 1 zi si apoi numar pina la 4 si fac in ziua 4 sau in ziua 5 urmatoarea injectie?

Va multumesc mult de tot. O seara buna tuturor!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
iyoana , ana alexia , multumesc mult .. banuiam io ca de-aia se face asa spermograma , dar am zis sa fiu sigura ...
ieri nu am reusit sa prind la dr t , pentru monitorizari .. am sunat de mi-am tocit butoanele la telefon , si tot nu mi-a raspuns .... mai incerc si azi ,desi am fff mult de munca...
mada28, sa-ti traiasca flacaul , sa fie sanatos
myry , nu stiu sa te lamuresc , insa te felicit pentru bobita .. sarcina usoara , si bb sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by c.myry

Buna seara fetelor,

eu am fost la dr. marti 25.09 la eco si nu prea a vazut mare lucru. Zicea ca ar trebui sa am 5 sapt. M-a trimis sa fac BHCG la urgenta a 2-a zi. si valoare a fost 1163. azi am fost din nou sa fac ecografie. ma chemase pt ca zicea ca la valoare asta ar fi trebuit sa se vada si pt a elimina din calcul o sarcina extrauterina. Aveam niste dureri in stanga. de fapt inca le mai am. E normal asa ceva?
Si s-a vazut astazi o bobita mica.Mi-a zis ca e bine.
Mi-a dat tratament de sustinere: Magne B6 -4 /i, utrogesran 4/zi si Pregnyl 5000 - 12 fiole sa fac 1 la 4 zile. Am fost asa emotionata ca am uitat sa intreb daca Magne si utrogestanul il iau pe toata perioada cat fac injectiile. Ma puteti ajuta?
Si injectiile cum le fac? fac in 1 zi si apoi numar pina la 4 si fac in ziua 4 sau in ziua 5 urmatoarea injectie?

Va multumesc mult de tot. O seara buna tuturor!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Myry felicitari inca o data, magne B6 si utrogestan iei pe toata perioada injectiilor, utrogestanul il iei cam pana la 14 sapt iar magne b6 depinde cum iti ies IR -urile la eco morfologica, daca le ai marite iei in continuare, eu am luat pana acum cand mi-au iesit bune si am scapat de el. Injectiile eu le-am facut asa: daca incepi luni sa zic, numeri luni, marti, miercuri, joi si vineri o faci pe urmatoarea, deci vineri e z1 iar. Durerile sunt normale, mie mi-a explicat atunci ca acolo am ovulat si acolo s-a format bebeul...ia no-spa sa nu stai cu dureri. Cand ai fost ieri la eco, poate ne-am vazut, esti cumva blonda cu parul lung si aveai o fusta de blugi?

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Mada28 sa-ti traiasca comoara, sa fiti sanatosi si refacere rapida

Mmc bafta multa azi la IA, sa fie

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata tutunici voinici!
Iyoana m-ai intrebat de mai am noutati.Imi cer iertare pentru rasp. tardiv.Motive imntemeiate.Mi-e cam rau.Azi incerc sa gasesc un ecograf sa vaz ce-i cu ovarele mele exact.Dupa care sun pe dl dr sa vedem ce facem.Ma tot incurajam pentru o noua laparo,dar aseara mi-a cam intrat morcovelu' pana la frunze si ma grabesc sa o iau din loc...la Bucuresti.In rest idem cum povesteai cu Ysa ...
Zenobia bafta mare la capitol nou cel putin la fel ca si in cel anterior!Sa fie cu bobocei de la toate fetele si poate si de la tine un bobocel.Oricum o fi nu ma indoiesc ca va sosi si ziua ta,ca va fi pe alte meleaguri sau il fericesti pe dl dr cu solicitare urmarire sarcina/nastere... dar sigur va fi!Esti fata inimoasa si ce-i al tau e pus de-o parte!Sanatate bunicii!
Mada felicitari pentru bebic! Sa va bucurati o suta de ani impreuna!
Bebekom felicitari pentru rez laparo!Aferim!De asa raspuns sa aiba parte toate fetele!
Mai fetelor v-am vazut si eu in poze.Sunteti tare frumoase!Alexia tu iti dai seama ce silueta ai?Doar burtica te da de golCat priveste boboacele...ehe!Uite ma cine are parte de intalniri la terasa dom'le! cu tutunicile.Sa va traiasca sa va bucurati de ele mamicilor!
C. myry FELICITARI PENTRU SARCINA!!!
Multa sanatate lui bb David!
Mmc succes!
Kora,Felica,Maria,Alexela,Ana-Alexia,Ladyx...tuturor o zi buna!

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Buna fetelor!
Am fost si eu la prima eco, desi am 9 saptamani de sarcina. Bebe are 1.8 cm si inimioara ii batea cu 180 de batai pe minut. Nu e cam mult? Stiu ca normal este sa bata intre 140-160 batai pe min... Dr a zis ca e ok....

Mergi la inceput

Lucia saru'mana, nu mai imi zice asa ca mi se urca la cap si chiar incep sa cred, oricum cred ca de abia acum incep sa dar nu conteaza, bebelina sa fie bine.

Imi pare tare rau ca nu te simti bine nu pot decat sa-ti tin pumnii daca incerci o noua laparo, morcov nu ai de ce sa ai, stii doar ca esti pe maini bune, pupici inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Alexia pai sa ti se urce ca ai de ce!Las' ca-i bine asa.Eu de ma ajuta DD ma fac cat Fulga
Merci pentru incurajari.Nu de dl dr mi-e frica,dar omul adeca moa amana pana nu se mai vad frunzulitelesi atunci da navala ca apucatii pe doctori.Hai ca fug sa ma programez pt eco.Pupici.
Cadina comoara ta e mica- mica.Normal ca-i bate inimioara tare-tare.Daca dl dr zice ca e bine stai linistita si bucura-te de ea.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Lucialu imi pare rau k nu te simti bine.Sper sa vi cu vesti bune cat mai curand.
Hmmm, eu sunt putin necajita.Acum 6 ani mi-a aparut pt prima data bartholinita, apoi tot a reaparut, am facut pana acum un an vreo 4 incizii, cate doua pe fiecare parte.Acum iar a recidivat... Mi s-a spus cand am facut ultima incizie k dak va recidiva, va trebui sa fac o operatie sa-mi scoata glandele bartholin.As vrea sa vorbesc cu Tutu sa vad ce parere are.Dak i-as trimite un mail, credeti k-mi va raspunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

V-am tot urmarit, desi nu am mai scris nimic... mi-ar fi placut sa vin si eu la intalnire, sa va cunosc, dar exact atunci am fost la dr.T pentru monitorizare. Azi dimineata am fost din nou, si foliculul meu gras are 22.2 mm iar endrometrul e de 10! Cam pe la ce marime se sparge foliculul, ca miercuri era de 18.7 si ne-a zis ca ovulez, dar uite ca a crescut si mai mult!?
Si ma mai duc luni. Daca intre timp am ovulat, ce mai vede atunci, e vreo modificare la endomtru?
Oricum, week-endul asta suntem ocupati cu ...
Mult succes tuturor, sa apara cat mai multe !!! va pup!

http://tt.lilypie.com/rN8hp3.png

Mergi la inceput