Paciente optimiste si gravi dr. Tutunaru cap.41
Raspunsuri - Pagina 5
sim_stoian spune:
Fetelor, imi pare tare, tare rau ca nu am ajuns. E a doua oara cand bb imi da planurile peste cap. Ziua de ieri a fost cumplita, a urlat de imi venea sa fug si sa ma ascund undeva. Azi a fost o idee mai bine. M-am intalnit cu Teo la Baby Expo si ne-am dus la o terasa sa papam ceva, iar eu am stat cu bb la tzitzi ca nu se putea altfel. Dupa ce a lasat tzitzi l-am tinut in brate ca nu vroiam deloc altfel. Abia la plecare adormise, dar cand am ajuns acasa a continuat circul. Acum urla iar, sa vedem cum il potolesc.
Am vazut pozele , asa as fi vrut sa fiu si eu acolo...
De la intalnirea trecuta la care nu am ajuns am ramas cu gandul la puiul Tushin, mai ales ca l-am mai vazut si pe Tushin la Euforia pregatindu-l mai demult si am salivat pe langa televizor
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Fetele, a nascut si tutunica noastra, Mada28, pe 26 septembrie. BB Luca a avut 4120 g, Apgar 9. A nascut prin cezariana la 39 saptamani.
Poze
BB Stefan creste
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
mercic , diana ....
mie dr t , mi-a explicat ca trebuie sa faca sotulica spermograma , in perioada cat sunt io la ciclu ... poate sa-mi explice si mie cineva de ce ???
Pai ca sa nu pierdeti perioada ta fertila!!!
Serios!! Cum aveti nevoie de minim 3 zile de abstinenta pentru spermograma, doar nu o sa va abtineti in perioada ta fertila si sa pierdeti o luna?! Asa ca profitati de o perioada de abstinenta naturala pentru a face eventualele investigatii.
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
ana-alexia spune:
Georgia_c, nu stiu care este rationamentul d-lui dr.
Dar o explicatie ar putea fi ca atunci cand tu esti la menstra, nu mai ai nevoie de spermatozoizi pentru conceptie... si atunci folosesti perioada pentru abstinenta de cateva zile si recoltat sperma pentru laborator.
Noi asa procedam: sotul si-a facut mereu spermograma cand eram eu la menstra, ca sa nu ratez vreo ocazie...
Dar se pare ca inca nu s-a ivit momentul oportun pentru aparitia lui bebe...
Bafta!
mmc_nd spune:
Fetelor, , nu stiti ce rau imi pare ca n-am venit ieri sa va vad!!! Teo, nu-i asa ca e musai sa mai facem o intalnire pana nasti?
In schimb a fost bine azi la consultatie, am "produs" un folicul de 25 si unul de 22, mi-a dat prengyl si pe la 3 am facut IA. Maine dimineata iar merg la control, si dupa... cu Dumnezeu inainte!
Bebekom, fata draga cu rezultat beton la laparo!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Fetele, a nascut si tutunica noastra, Mada28, pe 26 septembrie. BB Luca a avut 4120 g, Apgar 9. A nascut prin cezariana la 39 saptamani.
Poze
BB Stefan creste
Felicitari Mada28 sa-ti traiasca micutul voinic si sa creasca mare, spre bucuria parintilor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
Fetelor, , nu stiti ce rau imi pare ca n-am venit ieri sa va vad!!! Teo, nu-i asa ca e musai sa mai facem o intalnire pana nasti?
In schimb a fost bine azi la consultatie, am "produs" un folicul de 25 si unul de 22, mi-a dat prengyl si pe la 3 am facut IA. Maine dimineata iar merg la control, si dupa... cu Dumnezeu inainte!
Bebekom, fata draga cu rezultat beton la laparo!
mmc
"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea
Tin pumnii! Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc si cu ochisori!
iyoana
ana-alexia spune:
Mmc_nd, bafta! Sa-ti ajute Doamne-Doamne sa vina bebe acum!
Bebekom, bafta la bebei! Sa vina bebele tau cat mai repede!
Mada28, sa-ti traiasca BB Luca, sa fie sanatos, norocos si sa va aduca numai bucurii!
Kora, sa te ajute Doamne-Doamne sa-ti implinesti visul in urma acestui FIV!
Bafta tuturor tutunicilor in toate cate aveti de facut!
Ioanatugs spune:
Mada28 FELICITARI sa creasca mare si sanatos bebe!!
Teo, Alexia28, Marinar, Claucia, Felicia, Copilutu, Alfa_Anca si MamitzuD2 va multumesc pentru seara minunata pe care am petrecut-o cu voi si pentru poze!! Sunteti minunate si pot sa va spun ca ieri printre atatea burtici, m-am simtit si eu graviduta pentru cateva clipe!
Iar bebelinele Emma Ioana si Alessia au fost cele mai cuminti si frumoase fetite, mi-au inseninat ziua!!
Sim_Stoian ne vom cunoaste intr-o buna zi!
Amely i-mi pare tare rau ca ai doi bolnaviori in familie, multa santate le doresc si abia astept sa ne revedem, cand totul va fiu bine!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png