Strumfi de iulie-august 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Anto, ma bucur ca ati rezolvat cu actele.
Simo, eu stiu ca nu e nici un avantaj daca are pasaport copilul - tot iti trebuie procura de la sot, si asta pina face Matei 18 ani.
Am fixat si noi data botezului pe 3 noiembrie. Nu fac petrecere mare, doar o masa simpla dupa, la un restaurant.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Anto, Matei nu va iesi niciodata din tara fara mine, cel putin cat sunt food-provider. E vreun avantaj sa aiba pasaportul lui personal?
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Numai faptul ca poate calatori cu oricare din parinti in caz de nevoie. Dezavantajul e ca pasap pt pitici sunt valabile numai 3 ani.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
mamii spune:
Simonusu care e avantajul dar si eu am auzit k e mai bine sa aiva pasaport personal.Eu tre sa ma interesez zilele astea si iti zic
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
Ioana75 spune:
Simo, asa e cum zice Anto; noi am trecut-o pe Miruna in ambele pasapoarte, pentru ca ni le-am schimbat chiar cind avea ea citeva luni, si era gratis. Nu aveam nici un avantaj sa ii fac pasaport (din contra, ma costa mai mult).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
brazuca25 spune:
Ciao fetele!
Nu am mai intrat de ceva vreme sa scriu pt ca pe langa bebe am avut de pregatit si botezul. L-am avut in weekend-ul asta si a fost ceva intim si foarte frumos. Gogoshik mea a fost super cuminte in biserica de a laudat-o si preotul dar cand a fost vorba de bagat cu capul sub apa cred ca a auzit-o tot sectorul 3!
Am mai citit asa mai pe sarite capitolele trecute si sper sa recuperez azi.
Voiam sa va spun ca datorita voua am reusit sa o invat pe Denisa sa nu mai planga la baitza. Am aplicat metoda cu invelitul cu un scutecel si acum nu mai avem probleme. E o mare usurare! Asa ca multi pt voi toate! Nu stiu ce m-as fi facut fara voi!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
olguttza spune:
neatza!
Oana si Ioana, va doresc sa treceti cu bine peste toate problemele cu bebeii!! Tizo, si eu ii dau Lactana Olgutei, si-i prieste din plin; asta i-au dat in maternitate, asta mi s-a recomandat sa-l dau in continuare. Is foarte multumita de el!
Micky, nici io nu-s rasista de felu meu, da ce e mult strica intotdeauna. Noi am avut frecvent probleme cu colicii, inca din prima saptamana de viata, dar niciodata ca acum; nici ca intensitate, nici ca durata; o tineau o zi - doua, dupa care 2-3 sapt pauza. Abia astept sa trecem de pragu critic de 5 luni, ca sa ma linistesc...de fapt, ce liniste? ca or sa inceapa dintzii!
Mioara, Ioana are dreptate: alocatia nu vine pe luna in care ai nascut (nici io nu stiu unde e stipulata treaba asta) - lucru care mi se pare o tampenie, din moment ce la intretinere ti-l baga cand nici n-ai iesit inca din materninate!
De ieri, cum spuneam, au trecut durerile de burtica si mi-a dormit cat sa recupereze toate cele 5 zile. 17 ore din 24! da asta noapte cine credeti ca avea chef de joaca si facea misto de noi? a dormit doar fo 4 ore, 3 legate (de la 4 la 7), si una pe sponci. Acu la 11 a cazut rapusa, de nici bormasina vecinului (care pe mine ma scoate din minti in momentele astea) n-o trezeste. Io-s zombie, da nu mi-e a dormi acu si nici a face alte alea prin casa; o sa m-apuce somnu cand s-o trezi ea, pun pariu! Ah, si noutatea cea mai importanta, de fapt, e ca, de ieri, am inceput sucu de mere: se linge pe botic 5 minute dupa ce-l bea; am inceput cu o lingurita jumate, azi dam 3 si tot asa. Acu o sapt. incercasem sucu de morcov, da nu-i place, asa ca l-am sistat, deocamdata.
Si asta cu bormasina lui...!!!!
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Antoanela23 spune:
Olgutza, dar de ce-i dai suc, nu e cam devreme? Mai ales ca a avut probleme cu burtica, las-o numai pe lapte macar pana la 4 luni. Parerea mea .
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Anto botezul a fost al fetitei prietenei mele de care tot vorbeam eu pe aici. Noi speram sa-l facem pe 4 nov. Eu o gatesc pe fie-mea si daca mergem prin magazine ca asa cum ziceam acum pot, mai tarziu parca mi-o imaginez cum se tavaleste pe jos ca nu vrea bluzita alba ci pe aia roz. Bine nu ii pun rochite cu volane dar astea de blugi sau simple sunt la ordinea zilei. Daca lucrezi weekendul ala atunci o sa verific preturile la bilete la urmatorul weekend.
Mada eu doar o zi ca nu ma bag la cazare etc, mai ales ca vin cu trenul, probabil mi-ar trebui un vagon sa iau tot ce imi trebuie pt Cezara. In plus vreau in Barbados prin februarie si vacanta si in vara deci bujetu' pt Paris e redus rau. Dar voi puteti sta mai mult normal nu va luati dupa mine.
Simo la notar stie exact ce procura sa-ti faca nu trebuie apostila sau altceva. Eu la fiu-miu am pasaport separat datorita situatiei, am vrut sa ma asigur ca imi pot reinoi pasaportul fara sa fiu legata de el iar al lui e din cel valabil 5 ani. De ce nu ii faci lui Matei pasaport cu cetatenia tatalui? Astfel nu va mai trebuie procuri, nimic, caci numai statul roman mai cere prostia asta.
Ioana pupici fetelor. Si eu tin tot cu tine.
Noi am avut o noapte oribila, fie-mea a dormit linistita in sacul ei in patut pana la 1 insa eu nu am putut dormi, am verificat-o mereu ca am pasarele la creier, iar la unu au apucat-o colicii si a zbierat pana la 3 non-stop de a plecat barbatul din camera pe canapea saracul (a degerat de frig acolo) iar de la 3 la 5 a adormit insa fiind langa mine in pat nu puteam nici sa ma misc, cum ma miscam cum zbiera iar prin somn. Deci am anchilozat. A tras la parturi la greu insa nu inteleg de ce urla cand trage parturi. Eu banuiesc ca e plina de aer saraca pentru ca mananca putin doar si oricat as tine-o sa ragaie scoate doar un ragait amarat si nu vrea sa mai manance. Acum doua sapt manca 120 ml acum mai mult de 90 ml nu mananca. Azi am program de tinut la ragait cu orele iar diseara am de and sa dorm separat doar eu cu ea sa poata si al meu sa se odihneasca.
Acum e ok, se uita la desene pe BBC.
Va pup intr-o juma de ora plec la BCG si am fluturi in stomac de emotie.
Ah, vroiam sa va mai cer o parere, am o prietena aici (care se pare ca va fi si nasa Cezarei) care e asistenta si fie-sii i-a facut ea gauri in urechi, cica nici n-a plans, si s-a oferit sa-i faca si Cezarei insa mie mi se rupe sufletul ca ii face clasic, cu ac de seringa, copiii vostri cum au reactionat? Eu nu vreau sa o doara saraca.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Olguta diversificarea se recomanda de la 6 luni(cel mai devreme la 4 luni) direct cu solide, in plus daca a avut colici nu are nici un sens. Stiu ca e frumos si ti-e drag dar va avea timp sa manance o viata intreaga. Nu iti spun cu rautate insa e pacat de stomacelul ei sa incepi asa devreme.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Anya20 spune:
am revenit si eu, am citit ultima pagina si m-am minunat...a inceput diversificarea in grupul nostru!
lunito, nu e mare filosofie cu gaurile in urechi. dupa parerea mea este bine sa fie facute la o varsta cat mai mica a bebelusului. durerea nu e mare, nu-ti face probleme. plange un pic si terce. eu am vazut copii care nu au plans deloc. eu le-am facut in maternitate fetelor, asa cum se face pe la noi, chiar la externare. le-am dat asistentelor cercelusii si nici n-am vrut sa fiu de fata cand se intampla treaba. anya cica n-a plans deloc, iar arina un pic.