Strumfi de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, Luna, multumesc, deocamdata sint in control. Adica copilul mic doarme de dimineata si copilul mare se uita la Baby Einstein de dimineata.
Tizo, sarumina. Eu stiam ca se incepe cu morcov sau cereale, dar probabil citi pediatri atitea meniuri.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mami de Anya si Arina deci tu zici sa-i fac dar sa nu fiu de fata. Asa ma gandeam si eu. Faza e ca sunt atat de afectata din cauza ca eu nu am avut gauri pana la 12 ani si cand mi le-au facut n-au durut insa dupa pana s-a cicatrizat locul de cate ori miscam capul simteam ca mor. D'aia ma gandesc ea saraca nici nu stie sa zica. Dar cred ca ii fac caci cu cat trece timpul va fi mai greu.

Plec la vaccin, va pup.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna si eu sunt de parere ca gaurile tre sa le faci cand e micuta.Uita repede de durere daca exista aceasta durere.Eu mi.am dat singura mai multe gauri(in ureche) si nu m.a durut deloc.Eu zic sa iti iei inima in dintisi sa ii faci Adelicioasei gaurele.La vaccin cum vei rezista§??

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

I-am facut gauri Denisei in maternitate si am si stat cu ea. A urlat ca din gura de sarpe dar s-a linistit foarte repede.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

multumim SIMO,LUNA,ANTO,MADA,MIOARA,OAANA,OLGUTZA,si celorlalte fete
pt ca sunteti langa noi!

zilele astea plec la viena la un control si cand revin va voi povesti mai multe!pupici si bb.i fara colici !

oana si IANIS BOGDAN 17.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oana, drum bun si bafta, te asteptam cu vesti bune.

Si pe mine ma intereseaza treaba cu gaurile-n urechi. Cine spunea ca a fost la Medlife si a fost ok? Cum ii gasesc, au website? As merge si eu cu Sonia cand venim in Buc.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Deeeci, noi venim in Buc pe 6 oct pt 2 sapt si vom face botezul pe 14 oct. Amatori de intalneala?

Fetelor, pe Euforia este o emisiune unde e invitata o familie cu 12 copii, waw.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ce bine ca suntem baiat, am scapat de gaurele.........dupa mintea mea i-as fi facut o gaura in ureche ca sa fie trendy!!!!

mihaela
"unei femei ii trebuie 9 luni sa devina mama, si unei mame ii trebuie 9 luni sa redevina femeie"
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

nu'sh de ce, da eram sigura c-o sa-mi iau papara de la voi!
pe de alta parte, cele care-l aveti pe Capraru drept model si citati des din el (imi pare rau ca nu-l am pe si pe Spock), ati sarit, cred, peste fragmenetele cu sucu de la 2 luni. nu vreau sa isc iar discutii, polemici si alte alea, dar fiecare e liber sa faca asa cum crede de cuviinta, tinand cont de propriul copil. am citit de "n" ori dezbaterile de-aici, n-am spus-o ca sa le reluam, ci pur si simplu am adus la cunostinta. nasha mea, a carei fetita are 3 ani acum si a fost prematura, la 36 sapt, a inceput sa-i dea suc de morcov si mar de la 4 sapt! la recomandarea pediatrului. copilu e bine mersi, sanatos tun. consider ca durerile de burta de la varsta asta, colicii, sunt date exclusiv de gazele intestinale, iar faptul ca ii dau suc nu are ce rau sa-i faca. plus ca, atata vreme cat ea il tolereaza, scaunul este normal din toate punctele de vedere si cantitatea de suc nu e mare, mi se pare ok.
haideti sa va mai spun niste aspecte:
1. fetita mea, daca nu doarme ziua atat cat trebuie, cere mancare la 2 ore! iar o portie de-a ei inseamna min. 220 ml si max. 300 ml. o las urland o ora, ca macar 3 ore sa treaca intre mese. vi sa pare normal s-o imbuib cu atata lapte, care nici n-apuca sa se digere? daca doarme insa, mananca la 4-5-6 ore, iar noaptea intervalul e si mai mare, de regula.
2. pe de alta parte: voi ati citit vreodata, pe prospecte, compozitia medicamentelor pt. copii? pt. ca io o citesc si ma-ngrozesc! sa luam picaturile anticolici, mai intai: in afara, chipurile, de bonisan, care cica-i 100% din plante, celelalte toate au coloranti, adica E-uri, si diversi indulcitori! de ce, atunci, sa nu-i dau copilului meu ceai anticolici, care macar stiu ca-i numa din ierburi?? in al doilea rand, calpolul: pe langa un nu stiu care E, mai contine si celebra guma xantan, cea care a iscat atata valva la danone - de ce numai la iaurt, nu stiu! ca sa nu mai spun ca zilele trecute am auzit despre un studiu din care reiesea ca atat acest calpol, cat si alte medicamente pt. copii, contin nu'sh ce substanta (chiar nu-mi vine acu) care, in timp, provoaca hiperactivitate! poate nu va spune nimic termenul asta, dar nepotelul meu de 9 ani are ADHD (copil foarte bolnavicios, de altfel) si credeti-ma ca nu e deloc usor! Edit, c-am gasit ce vreau sa spun: www.jurnalul.ro/articole/102197/pastilele-colorate-pot-fi-nocive" target="_blank">aici.

Inca o data, va spun toate astea nu ca sa iasa iar scantei pe aici, ci doar sa (ma) explic (desi nu stiu daca era imperios necesar) de ce vreau sa-mi cresc fetita cat mai sanatos posibil. prefer sa-si ia vitaminele care trebuie din fructe si sa-si imbunatateasca sistemul imunitar, dat fiind ca n-am putut-o alapta decat 6 sapt. mi-e de ajuns sa stiu ca si eu, si taica'su avem gene care ne ridica paru-n cap (un fel de "ereditate apasatoare", ca sa zic asa), asa ca macar sa incerc sa n-o mai expun si la altceva.

Nu stiu cat de inteleasa m-am facut, dar fiecare e liber sa faca ce vrea atata timp cat nu-i deranjeaza pe ceilalti.

Si apropo, ia cititi aici. In ce, Doamne iarta-ma, sa mai avem incredere???

Referitor la gauri, si io tot in maternitate i le-am facut, la 3 zile, inainte de externare; n-a scos un sunet!

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tizo, eram sigura ca erai sigura ca ti-o iei.

Eu nu le-am gaurit urechile la fete; astept sa creasca mai mari, poate chiar atit de mari incit sa decida ele daca vor gauri in urechi au ba.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput