Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am intrat special ca sa salut proaspetele mamici si puiutzii lor! Casa mea e intoarsa cu fundul in sus dar mi-am montat si eu calc intr-un coltisor! De trecut pe listutza i-am trecut azi de la birou dar nu am apucat sa raspund!!

Din pacate eu nu voi putea veni la intalnirea de maine, daca ar fi fost in week end as fi apucat sa imi rup cateva ore dar asa maine chiar nu pot, cand scap de la birou trebuie sa fug acasa sa vad cum mai decurg lucrarile pt ca al meu e la lucru si mesterii vor fi singuri numai cu bunica, saracuta de ea.

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Buna seara,
M a sunat Florina sa imi da vesti despre mihaiela,sunt bine amandoua,Natalya Teodora a scazut un pic in greutate dar recupereaza ,invata sa apuce sanul si din cauza asta a cam facut rani lui mami,de externat se externeaza maiine.
Vad ca nici Angi nu poate sa vina maiine asa ca ramanem doar eu si Docdecap sigur,daca vine doar ea va face practica cu copii mei,va pupic si daca reusiti pana la urma acolo ne gasiti
Stie cineva ceva de Mav,ca nu a mai intrat cam de mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am adaugat in listutza si adresa unui medic pediatru recomandat de mai multe fete, dna dr. Carmen Dumbrava.

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Docdecap si Creem, va multumesc, am reusit sa-mi satisfac pofta! Eram asa fericita dupa ce am mancat de ziceai ca cine stie ce facusem... As vrea sa-mi zici Monica, daca stii unde au merele caramelizate ca astia fac numai pane. Am mancat mai demult la un rest chinezesc din Galati, ananas caramelizat, o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, azi sunt iar pe fuga, am intrat sa va pup si sa felicit noile mamici! Sa fiti fericite si sa va bucurati de puiutzii vostri!

Am citit ca va intalniti azi dupa amiaza in parc. Eu nici la intalnirea asta nu pot sa ajung, ca azi am ore pana tarziu. Sper ca pana la urma sa pot si eu sa ajung sa va cunosc personal...

A, si sa va povestesc pe scurt ce am patit ieri. Am avut un accident usor cu masina (m-am speriat oricum destul de rau) si am zgariat-o destul de urat. Ma rog, nu a fost (chiar) vina mea. Faza cea mai tare este ca la volanul masinii care nu mi-a dat prioritate era o fata care era gravida exact ca si mine in luna a cincea . Am fost impreuna cu sotii nostri la politie sa declaram accidentul si am stat acolo vreo 5 ore...timp in care ne-am imprietenit. Va vine sa credeti, nu numai ca o sa nastem amandoua cam la mijlocul lui februarie, dar culmea, mergem si la acelasi doctor, la dr. Tomescu . Cum e si viata asta, a trebuit sa facem accident ca sa ne cunoastem si sa ne imprietenim.
M-am gandit apoi (nu mi-a trecut prin cap sa o intreb) daca nu cumva e si ea o viitoare mamica de aici de pe forum, asta ar fi chiar haios

Va pup si astept iar poze de la intalnirea vostra,

Tina 20+ cu si mami de Andrei (6 ani si 8 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, fetele!

Tinna..ce poveste haioasa..trecand peste faptul ca te-ai speriat si ai acum masina zgariata, e chiar super sa intalnesti tot o gravidutza la volan, si tot in aceeasi luna si la acelasi dr.
Cred ca ti-a trecut supararea cu masina!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Bisous - si eu vreau sa vin in parc. A ramas pentru ora 16.30, nu? Nu am inteles prea bine locatia. La fosta cofetarie (nu stiu daca inca mai este) de langa teatrul de vara?

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (1 luna si 5 zile)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, bisous si Mokkika, eu raman inscrisa, am o programare la 16.30, termin la 17.30, vin direct in parc.

bisous, am numarul tau de telefon si asa ne vom gasi

Tinna, tare faza cu graviduta!! mai nasol cu sperietura si zgarietura de masina, dar e bine ca v-ati imprietenit si acum ai inca o prietena!!

va pupic si sper sa ne mai adunam, macar cate 2-3 (recunosc, eu cam duc lipsa de viata sociala in cta, sunt repatriata dar inca ne-integrata aici)

pupici,
Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor incerc sa trec sa va vad macar. Mai ales ca sint f. aproape - la Brotacei. Astazi iar ma lupt cu greturile, dar macar in trening tot vin putin.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
DIn pacate nici eu nu pot veni la intalnire! maine dimineata plecam in Germania si n-am terminat cu cumparaturile ( botezam o fetita ) pt ca n-a avut cine sa stea cu bebe ieri si azi , asa ca astept sa vina sotul meu dupa-amiaza de la munca, sa plecam toti 3.
Intalnire placuta!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput