Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Jojo_Miha, felicitari mamico!sa-ti traiasca Natalya-Theodora! ma bucur ca sunteti bine amandoua si va doresc sa crestesti mari si sanatoase!
Arissa, multumim de veste si mai pofteste!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bisous spune:
Andicu , drum bun.De cand ne dorim si noi sa fim nasi de casatorie sau macar de botez , sotul meu a tot facut aluzii prin anturaj dar nimeni nu zice nimic .Vrea si el sa ii canta lautarii ca la nasu mare.
Mokika,ne vedem in parc deci la ora 17,terasa de care zic e la intrarea in parcul piticiilor pe partea cu fostul teatru de vara,unde sunt parcate multe masini , iti trimit PM cu nr meu de tel sa ne gasim.
Docdecap ,te asteptam,ai nr meu.
Ina , ne gasesti acolo, pupici.
bisous spune:
Buna dimineata,liniste pe aici.Va pupic si va doresc o zi buna.
Ah si vroiam sa intreb unde pot gasi un magazin pentru draperii si perdele , nu din alea cele mai scumpe,potrivite la pretsi inca ceva ca sa arate bine o perdea trebuie sa fie dublul lungimii sinei sau triplu?La draperii trebuie sa faca si ea cute sau trebuie sa stea dreapta cand e trasa(daca camera are 3,5 cit material iau?)
DanaD29 spune:
Buna dimineata ,(imi cer scuze ca ma bag si eu in subiectul asta )bisous pt un perete de 3,5 eu stiu ca se ia 7m perdea si 5m draperie ,dar daca vrei poti sa iei mai mult la draperie dar iti sta prea infoiata
ina78 spune:
Buna dimineata.
Ieri am incercat sa intru la amiza sa spun ca nu stiu daca ajung. Mi-a fost atit de rau... Cred ca de la pastile (scrie in prospect ca dau greturi) dar in halul asta ... am vomitat cu singe. Nu stiu ce sa fac. Sa intru in panica ... sau sa mai astept. Placenta nu e bine prinsa... acum nu stiu daca spasmele si efortul de la baie cind tot vomit imi face bine.
Nici macar nu stiu de la ce e... posibil de la bila mea... ramasa fara tratament acum. Miine m-am programat la dr. Dar daca o in in ritmul asta...
Mav pe unde este? Stiti ceva de ea?
Cum a fost la intilnire? Povestiti-mi macar... imi pare asa rau ca n-am ajuns.
Uitasem de perdele ... Bisous noi cind le-am cumparat am luat de al Bricostore, de la Tom, erau frumusele accesibile la pret si gasesti draperii asortate. Poti sa intrebi acolo, pe noi ne-a ajutat d-na de acolo. Am luat diferit functie de "margine" (bucata aceea de material care se coase in capat si de care se prinde perdeaua... are un nume dar... nu-mi amintesc acum) functie de cit de mult se increteste. La dormitor parca am luat de 2.5 ori iar la sufragerie doar de 2 ori. La drapaerie noi am luat o singura data lungimea, ptr. ca nu le tin trase deloc. aproape si stau oricum incretite si sint cam grosute.
eu - Ina - puiutul meu
AngeliquedeS spune:
Neata! Si eu pe-aici! V-ati intalnit? Cum a fost?
Bisous, ti-a raspuns Dana cati metri tb sa iei, acum eu am vazut si perdele si draperii fff rumoase la Bricostore si ti le si fac chiar ei acolo. Si la pret mi s-a parut ok.
Pupici,
Angelique 28+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Mokika spune:
'Neata!
La intalnire am fost eu, Bisous si Docdecap. Bineinteles, eu si Bisous cu copilasii iar Docdecap cu burtica la purtator. Timpul a fost cam scurt pentru ca eu si Docdecap am ajuns pe la 17.45. Nu am avut prea mult timp la dispozitie... Asa pe fuga ca se lasase racorica afara si pe la 19.00 am plecat ca lui bebe trebuia sa-i dau sa pape. A! si la intalnire a fost si taticul lui Theodor pe care l-am folosit pe post de fotograf.
Apropo! Bisous are doi copilasi superbi! De revista! Si Docdecap are o burtica misto de tot!
Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (1 luna si 5 zile)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3
MM
ina78 spune:
Ce rau imi pare... Trebuie sa va mai intilniti...
si poze cind vedem?
eu - Ina - puiutul meu
ghibuadina spune:
Fetelor,
CARMENITA A NASCUT MARTI UN BAIETEL DE 3,300KG.Am vb azi la tel.Sunt bine, insa ea are dureri de cap de la rahie.O asteptam pe ea cu detalii si le dorim SANATATE!!!1
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ellen79i spune:
quote:
Originally posted by bisous
Buna dimineata,liniste pe aici.Va pupic si va doresc o zi buna.
Ah si vroiam sa intreb unde pot gasi un magazin pentru draperii si perdele , nu din alea cele mai scumpe,potrivite la pretsi inca ceva ca sa arate bine o perdea trebuie sa fie dublul lungimii sinei sau triplu?La draperii trebuie sa faca si ea cute sau trebuie sa stea dreapta cand e trasa(daca camera are 3,5 cit material iau?)
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/10/2006
victor
Buna ziua,
BISOUS, in legatura cu intrebarea ta, in caz ca nu ai luat inca, daca ai cum sa ajungi pe Interioara 1 este magazinul ala mare "de confiscate".Cum urci scarile , in mag din fata au mobila, covoare si perdele. Calitativ sunt la fel ca cele de la Bricostore doar ca mai ieftine. Erau 20Ron/ml cam asa, cam la jumatate de pret fata de Bricostore sau Brick. Pe acolo sunt 30-40 Ron/ml. Poti incerca .
INA, imi pare rau ca te simti asa rau. Sper sa te pui cat mai repede pe picioare si sa treaca starea asta.
Si mie mi-a fost f rau zilele astea. Ieri m-a durut f tare in partea dreapta. Ma durea si cant respiram mai tare...dar mi s-a spus ca asa e normal. Azi la 18 ma duc la dr Daduianu la control. Sa vedem ce-mi spune.
![](gravida.gif)
ellen79i