Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Adriana,sotul meu vroia baiat la primul copil ,a iesit fata ,iar la al doilea daca il intrebai ce vroia zicea tot fata , de se minunea lumea cum s a sucit , zicea cui ii trebuie baieti cand are o fetita ca a mea, e asa topit dupa Cristina ca uitase de baiat .Asa o sa fie si sotul tau ca doar stii ca tatii au o legatura speciala cu fetele lor(deh atractia sexelor).Bine ca e sanatoasa si activa ,vorbim mai multe daca reusesti sa vii maiine
Ina ti am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Felicitari Jojo_miha!

Bine ai venit pe lume Theodora Natalia!

Sa fi sanatoasa, voioasa si norocoasa.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Bun venit pe lume Theodora Natalia!!!
sa fii sanatoasa , sa ai o viata frumosa si sa iti iubesti si respecti parintii care te-au asteptat atat de mult!!

Jojo Felicitari mamico....sunteti in sfarsit o familie implinita si fericita . bravo voua!

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mihaela Felicitari!
Sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci cat mai repede!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

docdecap,da, am fost multumita,insa mi s-a parut cam putin 3D/4D-ul...ma asteptam la mai mult...ala este numai de impresie artistica..
bisous, nu cred ca ajung maine....nici n-am inteles unde este intalnirea...in fine...sper sa va distrati bine
Va pupesc pe toate,sunt la munca si nu pot sta mult

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, va rog mult sa-mi spuneti daca stiti vreun restaurant chinezesc in Constanta, in afara de Chinese Garden de la Casa de Cultura (inchis pt. renovare) si cel din Mamaia (deschis numai de sezon). Mi-e pofta de mor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Yannia

Fetelor, va rog mult sa-mi spuneti daca stiti vreun restaurant chinezesc in Constanta, in afara de Chinese Garden de la Casa de Cultura (inchis pt. renovare) si cel din Mamaia (deschis numai de sezon). Mi-e pofta de mor!!!!

yannia, e unul la Spitalul militar, de fapt pe unde era cofetaria macul rosu, la blocul cela rotund, langa fostul restaurant London (acum nu mai stiu cum il cheama) de pe Mamaia.

si mai sunt unii, tot ma chinui sa-mi aduc aminte adresa lor pe internet, care fac livrare la domiciliu, au un meniu de vreo 10 pagini A4, si eu am poftit in primul trimestru dar mi-era prea rau, au la desert mere caramelizate si prajite, o nebunie... Daca fac rost de adresa/nr tel va dau si voua.

Monica
26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Yannia

Eu fac de obicei comanda acasa de la chineze garden, si sunt foarte prompti. Daca vrei nr. de telefon ti-l trimit pe pm, ca nu stiu daca am voie pe forum.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

felicitari jojo din tot sufletu, bine ai venit nathalya!!!!!!!!!!!!!te pup

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Jojo - felicitari si sa-ti traiasca fetita! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea!

Mikika

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe

MM

Mergi la inceput