Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by madaluta
[creem: eu sunt blonda blonda...
dar de cate ori gresesc sau fac vreo gafa am mereu scuza...

va pup si va urez noapte buna

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Eiii, bravo tie... atunci te-am iertat!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ce faceti,fetelor?
Eu am venit cu noutati: stiti(probabil) ca azi am avut morfo de trim 2 la dr. Ciufu...trebuie sa va spun ca nu e bine pus caruciorul acela la listuta, in dreptul meu..pentru ca s-a razgandit bebe,nu e baiat(asa cum ne spusese dl. Lutescu),ci este 100% fetita. Deci,ne trecem pe ROZ.
In rest,fisa cu rezultate zice ea ca e bine,doar colul se putea sa fie un pic mai lung.
Daca nu va plictisesc,as insira aici rezultatele,poate are cineva sa-mi spuna ceva legat de ele.
..............................................................
Deci:
Fat:
Miscari active normale
Activitate cardiaca regulata;frecventa cardiaca=149 batai/minut

Biometrie:
Diametrul biparietal(BIP)=5,5cm
Perimetrul cephalic(PC)=20,65 cm------cine-mi explica ce este asta..nu e cam mare???20,65 CM?????
Diametrul cerebelului=2,4cm
Diametrul abdominal transvers(DAT)=5,14cm
Perimetrul abdominal(PA)=17,3cm
Lungimea femurului(LA)=3,86cm
Greutate estimata=497 grame

Alte masuratori:
Coarne posterioare ventricul lateral drept:8,6mm; stang=7,5 mm------ce-s astea????
Lungimea humerusului=3,82cm (ce manute lungi are...)
Lungimea piciorului=4cm (probabil talpa,ca stiu c-a masurat-o)
DIO=,5cm...exact asa scrie pe fisa =,5cm ....dar cat virgula?????o fi greseala?
Osul nazal=9,2mm

Morfologie :
Cerebral:cavitatea septului lucidum, coarne posterioare ventriculi laterali,cerebel si marile cisterne evidentiate
Fata:buza superioara si profilul evidentiabile
Cord:intratoracic median,4 cavitati,marile vase plasate normal
Stomac:bine plasat,cu morfologie normala
Vezicula biliara:transonica
Rinichi:in pozitie normala cu diferentiere corticala/medulara
Vezica urinara:in pozitie normala, cu volum normal
Coloana vertebrala:arcuri posterioare inchise
Membre superioare:brat si antebrat cu ecostructura normala, deschiderea mainii vizibila
Membre inferioare:coapsa si gamba cu ecostructura normala,picior in pozitie normala bilateral
Fat de sex : FEMININ

Anexe:
Cordonul ombilical prezinta trei vase:doua artere si doua vene (normal)
Volumul lichidului amniotic este normal
Placenta este omogena, plasata posterior si fundic
Lungimea colului estede =3 cm
IR in artera ombilicala =0,71

Concluzie:
Sarcina unica cu fat cu dinamica normala.
Bilantul morfologic, in limitele acestei examinari, nu releva anomalii.
Placenta este de grad )(Grannum), la distanta de orificiul intern al colului.
Lichidul amniotic este fiziologic.

Varsta gestationala: LMP = 22 sapt
AUA = 22 sapt si 3 zile
Data probabila a nasterii: LMP = 04.02.2008
AUA = 01.02.2008
........................................................

In caz ca intereseaza pe cineva,pot sa va zic ca nu este 2.500.000 lei vechi,ci este 2.800.000 lei .Poate voia cineva sa stie.

Altceva.....mai vroiam sa va zic legat de intalnire..eu lucrez de luni pana vineri de la 8,00 la 17,00,deci nu pot veni iarasi la timp,...dar daca ramane stabilit,facem ca data trecuta,sun pe cineva si ne intalnim,cu toate ca sincer, nu promit solemn sa ajung,ca nu stiu daca voi reusi.
...ma mai gandesc si va mai intreb daca mai am ceva,poate imi scapa acuma...
AA!!!!,da, va rog sa-mi schimbati caruciorul din lista,sa-l puneti pe cel roz,si numele BIANCA.(pentru baietel nu ne hotarasem la nici un nume,sa fi fost oare vreun semn?) ...si daca nu ramane fata pana la urma...si ma pun sa cumpar toate cele roz????
...aaa...sa va mai intreb ceva...cum au reactionat sotii vostrii(cei acre isi doreau baieti) cand au aflat ca o sa fie fata????ca sotului meu i-a cam cazut fata pe podeaua cabinetului,si il vad cam dezamagit.....
Pupicei...v-am plictisit destul...

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Fetele sambata a nascut Mihaela pe Theodora Natalya 48 cm ,2800 apgar 8 parca, prin cezariana.Sunt bine amandoua.Am vb cu ea sambata si chiar spunea ca nu are durerile de la operatie chiar asa de mari si nici dureri de cap nu are.A ramas sa ma mai sune sau sa imi trimita msg sa imi spuna la ce camera si ce etaj este in cazul in care vrem sa o vizitam.Vad ca nu a mai dat nici un semn dar o sa mai sun eu eventual maine si revin cu vesti.
daca sunt fete care doresc sa o viziteze sa trimita PM sau sa lase msg pe forum.Io cui las nr meu de tel ?9dar nu pe forum)

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

mai e cineva p-aici?sau numai eu sunt pasare de noapte?

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara! Postez un mesaj din partea florin-ei, care a primit un avertisment (de care este foarte mirata) si nu mai poate posta. Era nerabdatoare sa va dea vesti, asa ca:

Buna fetele. Vin cu vesti de la Jojo_MIha!Am vb cu ea sambata la telefon. A nascut prin cezariana pe Theodora Natalia, apgar 8,2800, 48 cm. Sunt bine amandoua!Miha chiar spunea ca nu are durerile postoperatorii asa de mari si ca Tony(sotul ei)este cel mai fericit tatic de pe fata pamantului. Cum a putut i-a facut poza imediat si a inceput sa se laude cu ce fata are tata pe la vecini, neamuri, prieteni. A ramas sa ma sune ea sa imi spuna la ce salon si etaj este ca sa mergem sa o vizitam (bineinteles cine doreste). Vad ca azi nu a dat nici un semn dar o sa o sun eu maine din nou ca o fi fost greu si pentru ea saracuta si pana se reface e mai greu. Na, ca dupa cezariana! Tu bisous stii cel mai bine!!

Editez ca sa mai adaug ceva. Eu urmaresc de mult subiectul aspirantelor de Constanta, din timpul sarcinii. Am gasit multe lucruri utile acolo. Apoi a aparut acesta si am citit si aici. Asa ca va cunosc, putintel, pe fiecare si m-am bucurat ori de cate ori ati anuntat ca vine barza. Ma bucur din suflet si pentru Jojo-miha, stiu prin ce a trecut inainte...sa fie sanatoasa bebita sai sa se bucure de ea!
Si poate ma mai primiti si pe mine in vizita.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

arissa, multumim mult de mesaj, vezi ca toata astepta vesti bune de la jojo...

Adryana, trecerea baiat/fata cred ca e mai dificila pentru tati decat invers..
am vazut ca ti-a dat si poze, ai fost multumita de dr.?? nici tie n-a vrut sa-ti arate fatzuca bebe, la mine dormea, si a stat incruntat cam tot timpul, abia a reusit sa il prinda mai 'relaxat'

Bisous, eu incerc sa ajung miercuri cat mai repede, se pare ca voi avea programata o intalnire miercuri la 16.30, adica termin la 17.30 si inca vreo 20-30 minute pana ajung la tabacariei. sper ca mai sunteti pe acolo, sau vad daca pot eu muta programarea mea.

va pup, e tarziu tare..

Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Ma bucur enorm pentru Mihaela ca este bine si ea si fetita .Cand am citit mesajul lui Florina m am gandit la cristina mea care a avut 2800g, 49 cm , apgar8 prin cezariana,deci cam la fel.Stiu ca eram un pic stresata ca e mica dar mi a trecut repede cand am vazut cum halea,si acum nu e tocmai slabuta.
Sa va traiasca printesa,sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai impliniri si multumiri.

Daca cumva numai intru pe net aztazi , ramane stabilit la ora 5 miercuri la terasa aia cu mese si scaune afara cum te duci spre pitici(nu aia sus),sa fie doar loc de intilnire ca ne mutam pe urma.Sper sa nu fiu singura cu copii cu mine, ca altfel nu pot decat sa alerg dupa ei,asa daca sunt mai multe am colege de suferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Creem, scuze, n-am vrut sa lezez pe cineva cu afirmatia mea despre blonda respectiva. Ma refeream la faptul ca are creierasul blond, de altfel, ea ca fiinta, e tare draguta. Dupa ce am stat la rand o ora, cand am ajuns in fata, mi-a spus ca nu stie ce analize mi-a prescris medicul (era vorba de antifosfolipidic si trombofilic) si cred ca nu era prima oara cand se intalnea cu analizele acestea. Asta ma deranjat. Nu mai spun ca gravidele cica au prioritate si regula nu se aplica, chiar daca abia stai pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata, vad ca sint vesti ... Jojo sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare si sanatoasa si sa av bucurati de ea.
Adriana ... oooaaaa... acum vad si eu ce multe informatii ai primit.... Abia astept sa trec si eu prin asa experienta. Despre rezultate... n-am nici cea mai vada idee.
Bisous am intees locul ora... incerc sa ajung. Am sa va rog insa sa-mi dati un nr. de tel pe PM daca cumva nu reusesc sa ajung la timp sa vad unde va pot gasi.

Eu sint scurta la vorba azi.. ca sint tre iubareatza cu baia... dam papa la ratze de ieri.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Adryana, felicitari! Bine ca bebe e bine si sanatos, ce mai conteaza sexul?! E normal ca taticul sa fie putin dezamagit dupa ce s-a obisnuit cu gandul ca va avea baiat dar sunt sigura ca atunci cand isi va tine copilul in brate, ii va vedea primul zambet, primul gangurit, o va iubi neconditionat. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Mihaela, ce mult ma bucur ca ai nascut cu bine!Asteptam cu nerabdare vesti. Felicitari mamico, sa va creasca bebelina mare si frumoasa si sa va bucurati de ea!
Madaluta, ce mai faci? Sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput