Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by Mokika

nu mi-a iesit din prima

quote:
Originally posted by Mokika

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe

MM

MM

Sunt superbe pozele! Ai un ingeras frumos. Sa iti traiasca si sa fie sanatos!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mada si Yannia...m-ati dezamagit! Credeam ca numai barbatii au ceva impotriva blondelor, dar...

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Carmenita - nastere usoara, iar lui Andrei ii dorim ca venirea pe lume sa fie cat mai usoara si sa se adapteze cat mai repede la viata extrauterina. Te tinem si pe tine de manuta, vom fi cu tine in sala de operatii sa te sustinem. Ce tip de anestezie vei face?
Si eu care aveam o parere buna despre maternitatea de la Medgida... chiar mi-a parut rau ca nu am mers la dr. Belcin sa nasc acolo!

Andicu - drum bun! Poate ne vedem in parc.

Mokika - mama Crinei (11 ani) si a lui Theodor (1 luna si 3 zile)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Creem - multumesc. Mai ai si tu putin, iti doresc sa duci cat mai usor ultima parte a sarcinii!

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe si cu noi 3

Mokika - mama Crinei (11ani) si a lui Theodor (1 luna si 3 zile)

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Mokika fac rahianestezie. Nu stiu care e mai buna, epidurala sau rahie. O sa vorbesc maine cu anestezistul, poate imi spune si mie cum e mai bine.
Eu nasc cu d-rul Balasa Eduard. Nu stiu motivul pentru care nu i-a facut vaccinul, dar eu ma tin de capul lor.
Mersi mult pentru urari!

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by Carmenita

Mokika fac rahianestezie. Nu stiu care e mai buna, epidurala sau rahie. O sa vorbesc maine cu anestezistul, poate imi spune si mie cum e mai bine.
Eu nasc cu d-rul Balasa Eduard. Nu stiu motivul pentru care nu i-a facut vaccinul, dar eu ma tin de capul lor.
Mersi mult pentru urari!

Carmen 38+ Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Carmenita, deci tot la medgidia mergi si tu! eu merg in urmarire la Belcin, si e bine ca stiu sa o intreb chestii cum ar fi vaccin etc etc, ca sa vin cu ele pregatite de la Cta

am vazut ca pe DC aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=77 ca sunt doar 2 vaccinuri in maternitate, mai bine ma pregatesc cu ele din principiu (desi pana in ianuarie, cine stie).

Iti tinem pumnii si facem galerie, si acuma, daca tot ne-ai anuntat, sa ne dai de veste cum esti tu si cum e bebe!!

EDIT: Angi, crezi ca ar fi o idee buna sa scriem in dreptul nostru pe prima pagina si la ce medici mergem acum? stiu ca suntem trecute la referinte, dar s-ar putea sa fie de ajutor.

Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

la ora 17 s'a nascut Alexandra,3800gr,Apgar 10
Felictarii danielaaa
Bine ai venit pe lume Alexandra

ma gandeam ca vreti sa stiti..va pup pe toateee..scuze ca dadui buzna

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Carmenita, nastere usoare si refacere rapida iti doresc ,te asteptam ca mamica printre noi.
Madaluta,sper ca esti mai bine ,Darius e cu tine sau l ai lasat la mama ta?daca e cu tine , cum te descurci cu el si iti este asa de rau.Offf draga mea ce sa iti spun ca sa te simti mai bine , ca o sa treaca , ca o sa fie bine , ca osa uiti de tot cand il vei simti miscand.
De mihaiela nu stie inca nimeni nimic?Cred ca Florina avea numarul ei de tel...Eu cred ca totul este in regula si este atat de fericita si implinita ca nu se gandeste decat la minunea din bratele ei

Vad ca Docdecap s a inscris la intilnirea de miercuri in tabacariei la ora 5 ,Andicu a zis ca poate vine , Mokika la fel,Angi a zis sa o anuntam si vine,Adryana si Ina au spus in principiu da deci suntem destule asa ca sa ii dam drumul , ramane stabilit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Am iutat sa va spun apropo de vacin ca la Victor erau sa il faca de 2 ori,daca nu eram langa el in momentul ala doamne fereste ,au venit si l au facut a 2 zi,si la externare a mai venit o assistenta sa mai faca o data ca cica nu putea fi externat fara vaccinul facut si figureaza ca nu l a facut ,da si cearta te , ca de vorbit civilizat nu se poate cu ele,eu o tineam pe a mea ca l a facut , ea ca ce stiu eu,i am aratat ruma , ea nu ca nu figureaza,pana la urma am zis ca pe propria mea raspundere nu il fac orice ar fi si se se duca sa verifice.Deci atentie la cit de indolente sunt pot interveni si greseli din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

daniela 76 : bravo tie draga te tine!! ti-ai implinit visul!!Sa fiti sanatosi cu totii si mai ales fericiti!!

carmenita

Eu ma simt ceva mai bine, dar tot vomit de cateva ori pe zi. macar acum mananc cate ceva.De azi a inceput sa vina o femeie dupa-amiza sa stea cu darius si sper sa imi fie mai usor, desi m-am simtit foarte stinghera. e asa naspa k altcineva sa stea cu copilul tau si tu sa stai in pat...mi se pare pe dos, jenant...da sper sa ma obisnuiesc...
va multumesc tuturor pt grija pe care mi-o purtati..sunteti niste dulci si tare mi-as dori sa pot veni si eu miercuri in parc. bineinteles k nu pot promite k nu stiu de la o ora la alta cum imi este, dar dc ma simt macar k azi voi veni sigur. aaa si daca voi avea masina...
creem:

quote:
Mada si Yannia...m-ati dezamagit! Credeam ca numai barbatii au ceva impotriva blondelor, dar...

eu sunt blonda blonda...
dar de cate ori gresesc sau fac vreo gafa am mereu scuza...

va pup si va urez noapte buna

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput