Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
creem spune:
Buna fetele! Nu se aude nimik de Mihaela?Sper ca a nascut si ca e bine si ea si bebelina!
Si eu am emotii, ca si Angi...
Pupici! 33+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Buna fetelor.
Acum am citit si eu din urma si am vazut ca Jojo_Miha trebuia sa nasca pe 29.
Jojo-Miha, sper ca sunteti bine si tu si bebe! abia astept sa te felicit!
Daniela, nastere usoara si sa fiti sanatoase!
Myral, felicitari pt bebe!
Creem,mai ai si tu un pic! ce trece timpul!
Kris, ai grija de tine si lasa "gogonelele" de toamna! ca ai timp sa faci de toate, da' la anul!
Mada, bine-ai revenit! imi pare rau ca nu te simti mai bine! lasa ca trec primele 3 luni repede si de Sarbatori o sa fii o burticoasa fericita si cu bebe sanatos in burtik!
Poate vin si eu miercuri dupa-amiaza in parc! o sa cer sa-mi lase masina sotul sivin singura cu bebe! noi joi plecam 4 zile in Germania, si cum il predau pe Filip la mama, inclusiv miercuri o sa fiu singura cu el, asa ca sper sa am timp si de plimbari si de bagaje. tuturor si aveti grija de voi cele cu burtici!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
![](foto.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
docdecap spune:
bisous, atunci rezerv miercuri dupa-masa pentru asta, io ma bag!!
Madaluta, imi pare rau sa aud ca nu s-a imbunatatit nimica, iti tinem pumnii sa treci cat mai repede peste asta!! Macar cu perfuzii, ca sa te tii bine si tu, ca la 8 luni dupa nastere nu mai ai rezervele de altadata.. fata si ai grija de tine!!
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
ellen79i spune:
Buna ziua,
Ina multumesc pentru incurajari...sper si eu sa fie totul bine. Sincer cam am emotii si m-am simtit si cam rau in ultimile zile. Dar sper sa treaca.Sa vedem ce-mi zice doctora Joi.
Angelique multumesc..ma bucur sa fiu pe listuta ..
ellen79i
Mokika spune:
Docdecap - mersi mult pentru ajutor. Azi am reusit si eu sa intru sa mai adaug niste poze. Sper ca am reusit. Fac o incercare.
[url="http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/ Theodor si noi[/url],
MM
Mokika spune:
nu mi-a iesit din prima
quote:
Originally posted by Mokika
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe
MM
MM
Mokika spune:
Madaluta - imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. La prima sarcina tot asa a fost? Si mie la prima sarcina mi-a fost rau de tot. Deci stiu ce inseamna.... La Theodor nu mi-a fost rau nici macar un minut! O sa treaca, suntem alaturi de tine si de toate fetele carora le este rau. Nu va ganditi decat ca o sa treaca repede si o sa uitati. Eu asa ma gandesc de fiecare data cand nu ma simt bine. Nu stiu daca autosugestia functioneaza pentru toata lumea.
Bisous - adica nu maine, poimaine va fi intalnirea din parc? Cred ca vom veni si noi daca nu va bate vantul. Ca pe acolo este cam curent.
Theodor azi a facut vaccinul antihepatitic. Nu i l-a facut in spital pentru ca in acea perioada lipsea vaccinul. Sunt foarte intrigata pentru ca nici macar nu mi-au spus ca nu i l-au facut ca il trimiteam pe Florin sa il cumpere sa i-l facem in primele 24 de ore de la nastere cum era corect. Am aflat din fisa de externare ca nu a fost vaccinat. Le-as pune la zid pe toate asistentele de la copii, inclusiv pe cele de la sala de nasteri. Oricat le-ai da, tot incompetente sunt. Mai ales babele... (nu vreau sa sune a discriminare)... dar ar trebui scoase din campul muncii daca nu pot face fata cerintelor unui astfel de serviciu. Au un sictir in ele.... Ah! iar imi aduc aminte si nu vreau sa ma mai enervez...
Eu sunt foarte chitibusara.... si cand fac ceva, ori fac ca lumea lucrul respectiv, ori nu-l mai fac! Si parca am astfel de pretentii si de la cei din jur. Dar cred ca cer prea mult!
Am de gand sa ma duc sa fac adresa la Sanepid sa-mi recuperez banii. N-am dat decat 50 lei pe el... dar asa, din ambitie...(mai ales ca nu am fost anuntata in timp util de personalul din spital, ca daca i-l cumparam de atunci, uitam si trecea... asa, am stat o luna intreaga cu grija vaccinului si la faptul ca i se vor decala toate vaccinurile) pentru ca ei ar fi trebuit sa-l puna la dispozitia tutror copiilor care nu au fost vaccinati in perioada aceea. Dar se fac ca ploua si transmit prin intermediul medicilor de familie ca este recomandat sa-l cumpere parintii si sa-l faca cat mai repede posibil dupa ce copilul a implinit o luna pentru ca la ei dureaza... pana schimba nu stiu ce scheme de vaccinari... ma rog... n-am inteles prea bine de nervi ce aveam ....
Credeti ca voi rezolva ceva? Fac adresa, demonstrez cu bonul si cu seria vaccinului si fac si o copie de pe fisa de externare. Credeti ca ar mai trebui ceva?
Myral - bebelinei tale i-a facut acest vaccin? Ca tu ai nascut la doua zile dupa mine.
www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank"> poze cu bebe
MM
Carmenita spune:
Mokika, si prietena mea a patit acelasi lucru, dar in Medgidia! La fel, nu i-a spus nimeni ca nu i s-a facut vaccinul, a vazut la externare in fisa. Probabil tot asa, nu il aveau. Si ea vrea sa faca scandal.
Fetelor, eu nu am trecut prea des pe la voi. Va anunt si eu ca maine sunt programata pentru cezariana. Maine are loc marea intalnire, abia astept.
Va pup si nastere usoara fetelor care urmeaza!
Carmen 38+
Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
creem spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Mokika, si prietena mea a patit acelasi lucru, dar in Medgidia! La fel, nu i-a spus nimeni ca nu i s-a facut vaccinul, a vazut la externare in fisa. Probabil tot asa, nu il aveau. Si ea vrea sa faca scandal.
Fetelor, eu nu am trecut prea des pe la voi. Va anunt si eu ca maine sunt programata pentru cezariana. Maine are loc marea intalnire, abia astept.
Va pup si nastere usoara fetelor care urmeaza!
Carmen38+
Andrei
Doar o zi!!!!
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Felicitari!
![](bis.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](majoreta.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)