Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ellen79i spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Da Ina ea este doctora mea.
Mihaela37+
Theodora Natalya
inca o zi
Buna seara,
Mihaela sper ca ai avut o nastere usoara si ca atat tu cat si bebita sunteti sanatoase. Multumesc mult pentru raspuns.
Ina si eu o sa merg Joi la consultatie. Sa vedem ce spune si apoi tre sa merg la medicul de familie. Nu am mers pana acum ca astept sa vad ce-mi zice joi. Sper sa nu am aceleasi probleme despre care am citit la tine.
Oricum revin cu amanunte.
Seara buna la toata lumea
![](gravida.gif)
ellen79f
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madaluta spune:
daniela76: maine este ziua cea mare si pentru voi??? nastere usoara si multa sanatate..sa ne tii la curent te rugam mult, da???
Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
Adryana_4u spune:
sunt si eu alaturi de jojo, sper ca e bine cu bebe cu tot, ca-l tine in brate si se minuneaza de ce frumusete a fost in stare sa aduca pe lume
tinem pumnii stransi pentru cine urmeaza la nasterecuraj si sanatate multa sa fie, bebiti papaciosi,lapte cat trebuie, dureri lipsa
Pupicei tuturor!
Sa va rugati si pentru mine si bebicul meu maine, ca mergem la d-na dr. Ciufu, sper sa aiba numai vesti bune pentru noi, sa fie totul bine.Doamne ajuta!
Adriana S.
-22sapt-
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u" target="_blank">burtica de 22 saptamani
Adryana_4u spune:
citeam ceva in urma,de o intalnire...s-a stabilit ceva de o noua intalnire????vreau si eu sa stiu,unde cum si cand,ca mi-a fost tare drag sa va cunosc data trecuta,poate acum reusesc mai multe fete sa vina...
Adriana S.
-22sapt-
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u" target="_blank">burtica de 22 saptamani
Adryana_4u spune:
.
Adriana S.
-22sapt-
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
ina78 spune:
Inca nici o veste???
Elen stai linistita, gindeste pozitiv si fii increzatoare. De4 ce sa ai propbleme... spune ca la tine va fii tpotul ok, ca vei avea o sarcina ok si totul va fi perfect.
Madalutza nu ai aflat inca nimic? Spune-ne si noua daca aflii ceva. Jojo stiu ca e Mihaela - cite ar fi putut naste intr-o singura zi?
Adriana nu stiu sa se fi stabilit ceva. O sa facem galagie. Sau o sa faca galagie fetele sa ne spuna si noua.
Pup toate fetele. Revin mai tirziu. Timp sa am.
eu - Ina - puiutul meu
bisous spune:
Buna dimineata fetelor,
zicea ceva Florina de un dus la spital la mihaiela si banuiesc ca are si numarul ei de tel dar vad ca nici Florina nu a aparut zilele astea,in orice caz sper ca mihaiela sa fie bine tinind minunea ei in brate.
Eu ziceam de intilnire cat e vremea frumoasa ca pe urma iar se strica.Eu propun sa ne intilnim miercuri dupa amiaza cu tot cu copii,de manute , in carucior , la purtator in parcul tabacariei pe la ora 5,ce spuneti , cine se inscrie?
Yagmur spune:
Nici o veste despre Jojo???
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
AngeliquedeS spune:
Fetelor, nici nu ma asteptam sa intru si sa nu gasesc nici o veste despre Mihaela. Eu sunt mai panicoasa de felul meu
Despre intalnire, vin cand vreti voi, insa ma gandesc daca nu e prea tarziu miercuri, tot mai bine ar fi fost in week.end, am fi avut timp mai mult sa stam. oricum facem cum considerati voi ca e mai bine.
Bisous ce ai mai facut cu locuinta?
Adryana, tinem pumnii pt eco.
Ellen, bine ai venit printre noi, te trec imediat pe listuta!
Pupici,
Angelique 27+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
bisous spune:
Angi , eu am zis de week endul care a trecut dar nu mi a raspuns nimeni , ai dreptate cu faptul ca aveam mai mult timp .Pai zic sa ne intilnim mai devreme pe la 4 jumate la tabacariei miercuri si asta nu ne impiedica sa ne vedem si in week end , poate cel viitor ca sa apuce sa ne fie dor.
Nu am facut nimic cu locuinta , cea de la faleza nord am lasat colegul de servici al sotului sa o ia urmand ca noi sa ne gasim la aceasi bani in alta parte.Eram rupta de lume acolo,pe mine ma atraga agitatia nu linistea,sunt facuta pentru oras , cu cit mai aglomerat cu atat mai bine , de ex n as putea trai la tara.Daca auzi de vreun apartament frumos cu contract pe termen lung la vreo 5oo de euro...
Te pupic si pe tine si pe victor,ce imi place numele asta,imi suna cunoscut.