Gravidute si mamici de Constanta (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Fetelor stiti vre-una ceva de Jojo? Sintem cu gindul la ea.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

si eu sunt ingrijorata pt jojo. nu a zis k va suna? n-aveti niciuna numarul ei de telefon macar sa-i trimiteti un mesaj sa vedeti ce face?

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Am numarul doctorei (e a amindoura) ... al ei nu-l am. Poate ne spun fetele.... heiii....

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

myral: ma bucur din suflet k sunteti bine cu totii..Imi imaginam tot ce e mai rau...bine k nu s-a adeverit niciuna din temerile mele....Pune niste poze sa va vedem...

Fetelor, unde pot vedea si eu pozele de la intalnire k nu le gasesc?

Madalina 7+

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Incearca aici ptr. poze:
http://good-times.webshots.com/album/560805256acWCcB

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

jojo, si eu alaturi!!!
sper din suflet ca a fost o nastere usoara, iti doresc recuperare usoara, laptic mult si bebe sugacios!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

jojo_miha

Nastere usoara si un copil sanatos, frumos si cuminte care sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor, si eu in trecere pe aici.

Am fost sigura ca deja sunt vesti despre jojo_miha, astept cu sufletul la gura.

Eu sunt la birou, am preferat sa vin la serviciu decat sa stau acasa unde e praf si mizerie si parca nu se mai termina odata, desi baietii se misca super si iese nemaipomenit.

Ieri am avut dureri de burtica, m-am agitat prin obor, am luat zarzavaturi pt iarna si m-am tot batzait printre saci si lazi, m-am aplecat sa aleg si sa studiez... daca sunt su capul, merit... Am promis ca nu mai fac...

Mada, bine ai revenit! Nici macar nu imi pot imagina cat de rau te simti, mi se rupe sufletul pt tine... poate ar trebui sa mai faci niste perfuzii. oricum bebe nu e afectat, papa tot ce ii trebuie din rezervele tale... Problema e cu tine, ca ramai fara ce iti trebuie

Adryana, intrebai la Zuze, la dna Ciufu iti da dumneaei CD, intra in pret, si eco intravaginal nu se mai face dupa 12 saptamani ca e sarcina prea avansata.

Myral, bine ca ai revenit cu bine si tu si bebe, ne-au speriat si pe noi fetele de la odiseea ta, care nu mai stiau nimic de tine.

Pup toate fetele!

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by calinclaudia

Buna ziua tuturor.
Eu am nascut duminica pe 23 o fetita de 3100g, 50 cm - CLara Maria.
Am facut cezariana, operata de dr. Dantes, mana a doua Daduianu.
Preturile sunt urmatoarele:
350 euro medic
150ron anestezist
50 ron asistenta de pe sala de operatie
a mai dat sotul cand l-a dus sa vada bebica cate 10 ron la diverse si cate 5 ron la infirmierele care m-au dis din sala de operatii in postoperator.
In salon am cheltit foarte putin pentru ca nu merita:am stat la etajul 7 unde e o adevarata bataie de joc, intra asistenta de copii in tura la ora 8 seara, te anunta ca ea e de servici si pana dim la 6 nu o mai vezi.
Am nimerit doar 2 ture cu asistente mai dragute:una care i-a facut si gauri fetitei in urechi si careia i-am dat 50 ron si am mai dat la baita ca ii facea si seara ca are foliculita.
Si cam atat.
Nu la fiecare schimbat, la fiecare injectie, vaccin, etc.
Ca la fel se poarta.

Bine ca ai scapat cu bine si tu si fetita! Mai ai de scris un mesaj si scapi de moderare, iti vom putea vedea si noi mesajele in timp real. Dar pana la urma care e etajul cu rezervele frumoase, 6 sau 7? Poate ne spune Madaluta la ce etaj a stat ea ca nu mai stiu...

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

nicio veste de la jojo_miha????
sa speram k totul este bine desi eu imi fac griji...
Azi a nascut o prietena de-a mea cu dantes si a fost f multumita mai ales k a venit de dimineata la spital desi era dupa majoratul fiicei lui.Si despre moase a avut numai cuvinte de lauda.... ea era hotarata sa faca cezariana si ele au convins-o k va fi bine si usor sa nasca normal si asa a fost. A zis k nu i s-a parut ceva nemaipomenit de greu sau dureros. voi incerca sa merg maine la ea la maternitate daca ma voi simti macar cum m-am simtit azi si as fi vrut sa o vad si pe jojo..dar nu stiu unde s-o caut..... poate pana maine primim ceva vesti...
Angeliquerezervele platite sunt la etajul 7 dar etajul bine amenajat este 6.

Madalina 7+

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput