Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Yannia spune:
Mihaela, mult curaj si speranta in Dumnezeu! Sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti tii in brate cat mai repede, bebelusul mult dorit! Ganduri bune!!!
![](images/user_woman.png)
calinclaudia spune:
Buna ziua tuturor.
Eu am nascut duminica pe 23 o fetita de 3100g, 50 cm - CLara Maria.
Am facut cezariana, operata de dr. Dantes, mana a doua Daduianu.
Preturile sunt urmatoarele:
350 euro medic
150ron anestezist
50 ron asistenta de pe sala de operatie
a mai dat sotul cand l-a dus sa vada bebica cate 10 ron la diverse si cate 5 ron la infirmierele care m-au dis din sala de operatii in postoperator.
In salon am cheltit foarte putin pentru ca nu merita:am stat la etajul 7 unde e o adevarata bataie de joc, intra asistenta de copii in tura la ora 8 seara, te anunta ca ea e de servici si pana dim la 6 nu o mai vezi.
Am nimerit doar 2 ture cu asistente mai dragute:una care i-a facut si gauri fetitei in urechi si careia i-am dat 50 ron si am mai dat la baita ca ii facea si seara ca are foliculita.
Si cam atat.
Nu la fiecare schimbat, la fiecare injectie, vaccin, etc.
Ca la fel se poarta.
Tinna S. spune:
Fetelor, intru si eu sa va mai scriu, desi n-am mai scris de saptamana trecuta.
Imi pare tare rau ca n-am putut sa vin si eu la prima intalnire, tare as fi vrut, dar am avut in ziua aia o caruta de treaba si mi-a fost imposibil sa ajung. De fapt am avut o saptamana foarte grea, am avut f mult de lucru, plus ca ma termina programul de zi cu zi de cand a inceput Andrei scoala. Ca sa putem ajunge la timp la scoala, eu ma scol in fiecare dimineata la 6 si un sfert, iar noaptea ma culc de obicei pe la miezul noptii sau chiar dupa.
Am avut zilele astea si niste dureri cam naspa de burta si m-am speriat, mai ales de cand am citit ce a patit Kossir de la odisee. M-a impresionat foarte tare povestea ei.
Acum totusi ma simt bine, iar azi sunt chiar foarte vesela, pentru ca am realizat ca am ajuns la jumatatea sarcinii: azi am intrat in saptamana 21!!!!
In alta ordine de idei, nu stiu ce am in ultimul timp dar sunt si taaare nervoasa, ma trezesc ca-mi revars nervii pe oricine, mai ales bineinteles pe sotul meu si chiar uneori si pe Andrei. Nu stiu ce am, sper ca nu mi s-a defectat neuronu' de tot.
Si inca ceva... sa nu cumva sa uit sa scriu: Jojo Miha iti tin si eu pumnii!!!
Va pup pe toate,
Tina 20+ cu
si mami de Andrei
(6 ani si 8 luni)
Bb2 e tot baietel!
madaluta spune:
am revenit si eu..va pup pe toate....
am citit pe diagonala, asa k nu pot raspunde mare lucru...
va multumesc pt k v-ati mai gandit din cand in cand la mine..sunteti niste dragute...
tot imi este f rau. Mi-a fost bine in zilele cu perfuzii, in rest..rau de tot..vomit si nu mananc. deja am slabit 3 kg...sper k bb sa nu fie afectat. Imi pare rau k nu pot inghiti nici macar acidul folic atat de necesar lui bb...
jojo: doamne ajuta sa nasti cu bine..asteptam vesti cat mai repede
Madalina 6+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
ruxandra_sb spune:
Jojo_miha tinem pumnii sa fie totul bine si sa-ti strangi cat de curand puiul la piept.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dandusa spune:
HAIDE JOJO
,
sintem alaturi de tine...,sa dea domnul sa fie bine,asteptam vesti
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
myral spune:
Madalina felicitari pt. sarcina! Bebe nu e afectat stai linistita isi ia din rezervele tale. sa treaca greturile cat mai repede si mai fa perfuzii daca se poate. Ce frumos o sa fie cu 2 copii apropiati ca varsta!Mihaela
sa te ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara si sa iti tii fetita sanatoasa in brate!Monica asa e am avut probleme toata sarcina, contractiile dureroase m-au chinuit mult timp ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput travaliul am ajuns la spital cu dilatatie 8, mai aveam putin si nasteam acasa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Hai Jojo-miha
Nastere usoara
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
Hai Jojo-miha!
Nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!
Dia de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez