Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
jojo_miha, tinem pumnii si asteptam vesti bune despre mami si bebelina!!,
,
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Fetelor, am alergat azi in atatea parti si n-am rezolvat nimic; pana la urma Sebi iar a facut 39'C (ca si aseara), o ora intreaga am asteptat cu copilul placita in brate, sa ne primeasca dr la urgenta... acum e mai bine, i-a scazut temperatura, dar eu sunt asa debusolata, efectiv m-am blocat (la munca n-am lucrat nimic, la curs n-am mai ajuns si nici macar la sedinta) si aveam atatea de rezolvat azi (de fapt, in toata perioada asta)...
Alina, dar nu-mi vine sa cred... Imi pare atat de rau.... Poti oricand sa plangi pe umarul meu, inteleg atat de bine prin ce treci.... din pacate... Stiu ca acum iti vine greu sa mai scrii aici, dar eu n-as vrea sa "ne parasesti" (desi pe mine ma gasesti si dincolo, la "durerea..." , ca de luni de zile citesc/scriu incurajari si ceea ce simt, plang si ma ridic si merg mai departe, cu fetele mele dragi, de acolo...).
Angi... si pe mine m-a dat peste cap ceea ce a patit kossir, ieri am plans toata ziua... (si ieri mi-a mai si venit).
Jojo, am atatea emotii pt tine! Sa fie bine!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Mokika spune:
Jojo miha - bafta maine, iti tin pumnii. O sa fiu acolo si o sa te tin de mana. Inca nu simti ca deja te-am strans un pic? Somn usor la noapte si nu te mai gandi la nimic. Relaxeaza-te putin ca de asta ai nevoie cel mai mult acum. Multi pupici pe burtica. Sa simta si bebelina.
Dragele mele, Theodor astazi implineste o luna. Are 4400g si 53 cm. De doua nopti doarme de la 22.30 pana pe la 3 dimineata fara sa ma mai trezeasca. Doamne, de l-ar tine tot asa! Chiar daca ziua ma cam terorizeaza, macar noaptea sa doarma!
Sa stiti ca eu chiar daca nu pot sa va scriu mai des, va citesc aproape zilnic. Sper ca ma intelegeti. Oricum, sunt alaturi de toate cele care au probleme. Alina, imi pare tare rau de necazul tau! Capul sus, mergem inainte!
Docdecap - e bine de retinut metoda transmisa lui bisous cu mancarea... Esti tare cred la chestiile acestea!
Intalnire in parc? Vrem si noi! Timpul sa tina cu gasca!
Andicu - ati facut 3 luni! Bravo, sunteti baieti mari! Multe inainte!
Sa fiti sanatosi si voiosi. Cred ca este un scump la gangurit!
http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/?saved=1
Multe bezele de la noi, Monica, Crina si Theodor
MM
Mokika spune:
Fetelor, imi spune si mie cineva cum sa fac sa-mi apara la fiecare mesaj, fotografiile? Si sa redenumesc site-ul cu numele lui bebe?
Si daca imi mai recomandati un alt site unde sa postez mai multe fotografii ca la asta ma descurc cam greu. Nu prea le am eu cu astea... si ma enervez cand nu-mi iese si trebuie sa stau mai mult in fata ecranului chinuindu-ma.... nu am timp, nu de alta ca i-as da de cap pana la urma!
Multumesc mult!
Mokika
MM
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Mokika
Fetelor, imi spune si mie cineva cum sa fac sa-mi apara la fiecare mesaj, fotografiile? Si sa redenumesc site-ul cu numele lui bebe?
Si daca imi mai recomandati un alt site unde sa postez mai multe fotografii ca la asta ma descurc cam greu. Nu prea le am eu cu astea...si ma enervez cand nu-mi iese si trebuie sa stau mai mult in fata ecranului chinuindu-ma.... nu am timp, nu de alta ca i-as da de cap pana la urma!
Multumesc mult!
Mokika
MM
Draga Monica
![](icon_smile_wink.gif)
uite aici ti-am aranjat www.flickr.com/photos/12207142@N08/?saved=1" target="_blank"> poze cu bebe, dai la mesaj reply with quote si iei tot carnatzelul, si schimbi ce am scris eu cu 'poze cu bebe' pui ce vrei tu si il copiezi la semnatura. Am luat link-ul pus de tine si l-am facut prezentabil
![](icon_smile_approve.gif)
iar pe flickr crede-ma e cel mai usor site pentru nepriceputi, ai www.flickr.com/tools/" target="_blank"> aici pagina pe care gasesti flickr upload, il instalezi pe calculator, deschizi in windows si tragi pozele pe care vrei sa le pui pe site in fereastra lor, le micsoreaza ei la rezolutia potrivita, ti le suie pe site, e tare usor.
Sper ca ti-am fost de folos,
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
myral spune:
Buna seara!Nu am mai intrat de mult ca nu am mai avut timp, bebica imi ocupa tot timpul, mai ales acum ca e plecat si sotul. Monica la multi ani pentru prima lunita a baietelului, fetita mea e nascuta pe 30 august cu 2 zile mai mica.Mav, multa sanatate lui Sebi!Alina imi pare tare rau si eu am trecut prin asa ceva, am plans o sapt. intreaga, totusi eu am avut noroc pana la urma era doar mai micuta bebelina.Mihaela multa bafta maine si sa te intorci repede cu bebelina acasaMyral
bisous spune:
Buna dimineata,
Tinem pumnii pentru Mihaela,recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios sa ai.
Mav,nu am mai intrat aseara si acum vad ca Sebi a fost bolnavior,ce a avut?O afurisita de viroze cred luata de la gradinita ca abia a inceput si trebuie sa faca norma lui de viroze.Sa se faca bine cat mai repede si sa revina cu forte noi la pozne si replici inteligente.Cat despre faptul ca esti debusolata , e de inteles , cand ai copilul bolnav esti pierduta , nu mai gandesti rational.Acum cateva luni mi a facut Victor noaptea 40,9 febra si eu in loc sa fac ceva stateam si plangeam atat de blocata eram.
Docdecap, zici ca nu ma primesti ca pacienta, pacat putai sa te confrunti cu simptome rare la mine,da r ai dreptate nu e bine sa amesteci jobul cu pretenia.Iar pentru cafeluta oricind cu placere
.
Am auzit ca stai la delfinariu , cum e zona , poti sa o iei pe jos (in cazul meu cu amandoi)pana in tabacariei sau e un parculet mai aproape?Caut sa imi inchiriez si vreau sa stiu de zona.
O zi buna va doresc dragele mele,
docdecap spune:
bisous,
eu stau pe langa liceul energetic, si pana in parc nu se face mult, dar e pe jos. marea mea ingrijorare e cand ma uit la trotuarele distruse de tot felul de sapaturi, plus cele distruse de vreme, si imi dau seama ca mi-ar trebui niste susensii beton la carucior... Intr-adevar, daca intri repede in parc, e o treaba, dar este partea neamenajata de pa malul lacului, frumos este de la bisericuta de lemn incolo, spre tara piticilor. In rest zona e linistita, magazine sunt spre str Unirii in sus, e mai nasol cu traversarea bulevardului (asta ma gandesc la tine cu doi copii)
si am nr. tau de telefon pe PM, poate una dintre zilele astea te trezesti cu o invitatie
si ma bucur sa aud de myral, stiu ca intr-o vreme te cautau pe aici fetele de la odisee, ma bucur ca esti bine ai ai bebe sanatos, chiar daca te-au cam chinuit contractiile in sarcina!!
va pup, ma duc la gratarel!!
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
bisous spune:
Docdecap,multumesc de lamuriri.pofta mare la gratar,unde faceti?
Am auzit de gratar si ma oftic ca era programat si la noi dar sotul e la bucuresti ca sa faca primirea la apartamentul cel nou si deci e ziua ratata, maiine poate daca o fi vremea acceptabila.Daca al meu nu e acasa am impresia ca e o zi a saptaminii normala nu week end.
Vroiam sa va spun cam am innebunit la batrenete , femeie cu doi copii ma duc pe stadion la romania holanda.Nu imi place fotbalul dar vin niste prieteni de la bucuresti cu invitatii la loga oficiala si ma cara si pe mine cu ei , eu nu ma uit nici la televizor la fotbal dar asa,am fost asigurata ca finnd la tribuna oficiala sau cum ii zice nu o sa imi scuipe nimeni seminte in cap si ca limbajul e mai decent,mi se pare exagerat sa apelez la bona sa stea cu copii ca sa ma duc pe stadioane , ca deh nu o facusem pe asta pana acum.Poate nu sunt singura ,mai e cineva zuzu ca mine
?
docdecap spune:
bisous, gratar facem la curte unde a stat bunica mea, eu tin mai nou la facilitati cum ar fi un adapost daca e vant, o buda de treaba.. altfel nu am nimic cu padurea, dar nu acum!
si nu esti singura zuza, cumnatul meu vrea si el sa vina cu gasca de la buc pt. meci, si cu sormea, si am zis ca ma bag si eu. poate asa mai descarc si din nervi, aseara am batut carnea aia pentru gratar de zici ca-mi facuse ceva.. ma fac huliganca o vreme (n-am mai fost la meci pana acum) si dup-aia iau din nou lookul de sexy mamma, cuminte si ingrijita..
pupici
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru