Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
asa,
revin cu idei despre intalnire:
foarte de acord in parc, si cu copii daca puteti, sper sa nu se strice vremea. eu am programul inca flexibil, si oricum sunt mobila. biroul e la gara, domiciliul la delfinariu, deci ma aranjeaza oriunde...
Bisous, sper ca e mai bine cu cupilu', nu te iau in terapie la mine, da' te scot la o cafea oricand!!
mav, si eu m-as bucura tare sa ne intalnim!!
si cu voi toate mi-ar placea sa ma vad, sper cat de curand!!
pt. cine a intrebat, angi isi cam renoveaza casa, si e prinsa tare de tot!!
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alina_1980 spune:
va pe toate, bisous iarta-ma ca nu ti-am raspuns la tel dar chiar nu puteam vorbi atunci!
din pacate eu va parasesc, am fost miercuri la control: sarcina cu ou clar, deci decat sacul ovular fara embrion, m-a chemat joi dimineata la spital, m-a internat, m-a chiuretat, am ramas peste noapte acolo pt observatie, acum am venit acasa!
ellen79i spune:
quote:
Originally posted by ina78
Bisous iti povestesc ce vrei tu. Am avut nistez ile tare agitate. Am mai crescut si am inceput sa facem si valuri - greturi.
Pe linga super sfaturile date de Docdecap sint insa de acord si cu "destresarea" ta. Sa vezi ce bine te vei simti dupa o zi de alintat.
Docdecap multumesc ptr. explicatii. Eu inca nu am notiunile de 2D, 3 D sau 4D. Am sa intreb si dr. la primul consult. Sa ma lamureasca ces i cum.... ea are eco la cabinet (Dr Daduianu) dar nu stiu de care.
Adriana asteptam sa ne spui cum a decurs consultatia. Si ca baiatul a ramas baiat. Important e sa fie sanatos.
Grea tare, ziua de azi.
eu - Ina- puiutul meu
buna ziua.
![](gravida.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
daca se poate am o intrebare pt Ina: ai scris ca doctorita ta este Dr.Daduianu. Mi-a fost recomandata si mie de catre verisoara mea care a nascut anul trecut cu ea. Vroiam sa stiu daca e ok? Ca esti la ea mai de curand si....
Poate ma poti ajuta.
Multumesc.
![](bebic.gif)
ellen79f
bisous spune:
Draga mea Alina,nu am cuvinte ca sa exprim cat de rau imi pare , erai o graviduta fara probleme si plina de optimism.Din cate am inteles ai obtinut sarcina foarte usor deci speram ca nu peste mult timp ca te primim inapoi pe listuta.Lucruriile astea sa mai itimpla fara vreo explicatie anume,tu sa gandesti pozitiv ca asa vine bebe mai rapid la o mamica increzatoare si puternica.Te pupic,si astept totusi sa vii si tu la intilnire cu noi,daca nu o sa vrei ,noi o sa intelegem perfect si o sa te sustinem mereu
ina78 spune:
Alina nu prea stiu ce sa spun. Cuvinbtele sint de prisos. Dumnezeu cu siguranta a luat decizia asta cu un scop. O sa vezi ca va veni si bebe. Ai incredere in tine si nu-ti pierde speranta. Noi sintem aici, te asteptam oricind. Daca ai nevoie de orice ti-am trimis numarul meu de telefon.
Ellen79f ... nu stiu ce sa mai spu. Am fost multumita de ea pina acum. La ultima consultatie, a trebuit sa merg la Dr. Dantes si am fost f. incintata de cum mi-a explicat. ea la ultima consultatie nu a fost tare amabila.
Marti am consultatie iar si voi lua o decizie daca mai merg la ea sau nu... poate acum m-am suparat si din povestea cu dr. de fam si am fost influentata.
Creem, Monica dupa ce mi-ati spus voi... am mari dubii acum. E adevarat ca este mai scump, dar zau ca n-as zice nimic dar ultima data ne-am invirtit intre "se poate", "probabil", "sa vedem", "pare a fi ok", "mai vedem"... Si consultatia inseamna: eco si 2-3 vorbe.
Angi... mie dr de fam mi-a cerut de la dr ginec. ceva care sa ateste sarcina... cum e, daca e... si cum nu aveam nimic a spus sa merg la un alt dr. Se poate sa fii picat la mijloc intre antipatia celor doua. Dar e normal?
Am o eco de la Dantes si cu eco o sa merg iar la dr. de fam sa vad ce si cum...
Aveam tare mare incredere in amindoua. Acum nu mai am in niciuna. Cred ca sarcina asta imi afecteaza creierul... de aceea nu am greturi sau alte simptome. As plinge in schimb din orice. Am devenit tare "sensibila". Doar ce mi-am mai luat o portie de plins.
eu - Ina - puiutul meu
docdecap spune:
Alina, ,
imi pare tare rau sa aflu ce a fost de n-ai mai dat semne de viata. Sper sa gasesti in tine si in cei din jur puterea sa treci cat mai repede peste asta, si daca iti doresti sa reintri cat de curand pe lista ca graviduta.
te si sunt aici daca ai nevoie si te pot ajuta cu ceva!!
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
jojo_miha spune:
Ellen79i eu maine voi face cezariana cu d-na Daduianu ,eu am fost multumita ,sper sa zic si de maine la fel.......Sarcina usoara iti doresc!
Alina_1980 imi pare tare rau,am vazut ca ai scris si la "durerea unei sarcini pierdute" ai sa gasesti multa intelegere acolo.
A trecut jumatate de zi ,ce bine,mai e un pic si ,ce este bine ca imi este somn,semn ca voi putea dormi la noapte.
Mihaela 37+
Theodora Natalya
inca o zi
AngeliquedeS spune:
Jojo_miha, am intrat sa iti spun ca sunt alaturi de tine si iti tin pumnii!!!
Pupici,
Angelique 27+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori