Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 7
jojo_miha spune:
Mav multumesc mulpt pt informatii,azi mi-am luat un sutien de alaptat,dar sper sa am lapte si fi sigura ca imi va mai trebuii,ca doar nu o sa stau cu asta cand pe sarma cand pe mine,absorbante inca nu am luat,maine o sa cobor la sensiblue.
Pampers pt bebe am pus,bajagul ei e gata de luni seara, si al meu e pregatit doar sa-l bag in punga.
Sunt atat de obosita,sper sa ma pot odihni.Noapte buna!
Mihaela 37+Theodora Natalya
inca o zi
jojo_miha spune:
Buna dimineata! Se pare ca eu m-am culcat ultima,si tot eu m-am trezit prima.Am dormit cateva ore neintoarsa,franta eram.
Ma gandesc la tot felul de lucruri si imi doresc sa zboare ziua de azi,sa se faca maine si sa ma operze sa-mi vad printesa.
Referitor la spital,am auzit tot felul de sume care se dau pe acolo,nu la doctor,la anestezist ,moasa ,asistenta si cui se mai da pe acolo ca sunt in ceata si nu stiu nici cat sa mai dau,nu sunt nici o banchera dar totusi pt copii nostri cred ca nimeni nu se uita,asa ca daca ma puteti ajuta cu niste scoruri.Ma duc sa-i fac ceva sotului de mancare ca apoi am program de infrumusetare.
Va pup!
Mihaela 37+Theodora Natalya
inca o zi
andicu spune:
Salutari si de la noi, tot intr-o fuga!
Jojo_miha, nastere usoara maine si sa fiti sanatoase amandoua! refacere rapida si laptic mult pt Theodora!
Daca stabiliti vreo intalnire prin parc, sper sa ajung si eu cu bebe! numai sa nu se strice vremea iar!
Noi am implinit ieri 3 luni si am ajuns la 7,5 kg! altfel, suntem cumintei si vorbareti si slava Domnului, sanatosi!
Nu prea am timp sa scriu, ca sunt mai mult singura eu cu bebe si ziua domnisorul nu prea doarme!
Pupici tuturor!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
creem spune:
Miha...nastere cat mai usoara...refacere rapida si laptic cat ii trebuie fetitei!
Iti tinem pumnii si ne gandim la tine sa fie totul bine!
De scoruri, eu am aflat cam asa: dr. 300 - 350 euro (ptr cezariana), anestezist 100 euro ptr peridurala, sau 150 ron ptr rahie, asist sefa 100 ron, la infirmiere cate 10 ron, si sa mai ai marunt la tine, asta dupa operatie, la salon, pentru vreo injectie ceva, cu toate ca eu cred ca nu va fi cazul sa mai dai dupa aceea vreun ban.
Stiu ca daca vrei sa stai in rezerva se plateste separat, dar nu stiu cat.
Cand o sa te intorci de la spital o sa ne spui tu preturile reale
33+
ina78 spune:
Mihaela nastere usoara. Facem galerie.
Angi, Alina pe unde umblati?
Bisous trimit Pm cu nr. meu sa ma anuntati si pe mine macar cu un sms daca planificati ceva, pls.
Mav nu ai ptr ce. Important e sa va faceti timp si sa mergeti si pe acolo. Ptr. linistea voastra mai mult.
Va pup pe toate. Noi sintem ok. Doar 2 zile de greturi. acum am reluat procesul de papa-mult.
eu - Ina
- puiutul meu
bisous spune:
Mihaiela ,eu am dat 6 mil la doctor , 4 la anestezist(peridurala),cate 100 mii la ass la postoperator , 200 mii la neonatolog(era rezidenta),iar in salon am dat la ass sa imi faca doza de anestezic cate 100 mii ,la ass de la copii nu am dat nimic ca sunt niste scarbe si nu l am lasat sa se apropie de copilul meu.Am stat in reserva cu plata singura ,exista si una cu 2 locuri(a stat madaluta)si am dat un milion pe noapte,in rest am fost mult mai calica ,nu am dat si la femeia de servici ca prima data , nu am dat la vaccinul copilului , nu am dat la schimbat pansament...,s au uitat urat dar putin mi a pasat , doar am platit un milion pe noapte,nu?
Asistentele de la reanimare sunt dragute toate ,insa in salon vai de lume.Nu te stresa cu chestiile asta , sunt amanunte,voi doua sa fiti bine ca restul nu conteaza ,pupici.
ina78 spune:
Fetelor reiau un subiect. Circuitul trimterilor sau analizelor.
Deci aflii ca esti insarcinata. Mergi la dr. ginec sa-ti confirme. Iti da analize si iti mai da ceva... adev. (foai de obs) cu care mergi al dr. de fam. sa-ti dea trimitere la analize?
La noi... rel. dintre cele doua dr. nu merge... Una zice ca ce-mi da aia nu e bun, ailalta ca ce treaba are ... cealalta... Si platesc ca magaru`n panta toate anlizele.
Ce trebuie sa schimb dr. ginec. sau dr. de fam. Ca de cotizat ma... cotizat la amindoua .... Nu ar trebui sa fie ... asta problema.
Inca ceva dr. ginec. este la Pol. Ava pe linga cosultatie - care e de la 150 ron in sus... voi credeti ca trebuie sa-i dau in cabinet ceva si ei?
eu - Ina
- puiutul meu
creem spune:
quote:
Originally posted by ina78
Deci aflii ca esti insarcinata. Mergi la dr. ginec sa-ti confirme. Iti da analize si iti mai da ceva... adev. (foai de obs) cu care mergi al dr. de fam. sa-ti dea trimitere la analize?
La noi... rel. dintre cele doua dr. nu merge... Una zice ca ce-mi da aia nu e bun, ailalta ca ce treaba are ... cealalta... Si platesc ca magaru`n panta toate anlizele.
Ce trebuie sa schimb dr. ginec. sau dr. de fam. Ca de cotizat ma... cotizat la amindoua .... Nu ar trebui sa fie ... asta problema.
Inca ceva dr. ginec. este la Pol. Ava pe linga cosultatie - care e de la 150 ron in sus... voi credeti ca trebuie sa-i dau in cabinet ceva si ei?
eu - Ina
- puiutul meu
Ina...sunt anumite analize pe care chiar daca ti le da medicul ginecolog trebuie sa le platesti, ca nu se compenseaza de la medicul de fam. In rest, astea uzuale trebuie sa ti le dea medicul de familie sa le faci gratuit. Poate ai tu un medic de familie mai mandru, si nu vrea sa i se spuna ce analize sa iti dea. In mod normal nu ar trebui sa fie astfel de probleme.
In legatura cu tariful la medicul ginecolog, mie mi se pare un pic cam mare, pe la ce medici am fost eu controlul e 60 ron si echo normala intre 60 - 80 ron. Sa ii mai dai si ei alti bani peste ce dai tu...deja se mareste si mai mult suma.
33+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by ina78
eu - Ina
- puiutul meu
Ina, eu fac asa:
merg la medicul de familie lunar, imi da reteta compensata pt. vitamine, ma masoara, tensiune etc, asculta bebe.
la gineco imi spune: iti dau reteta de vitamine (nu-mi da compensat). de obicei ii spun ca mi-am luat singura, ma lasa.
a zis ca data viitoare imi da trimitere pentru analizele de luna a 7-a, ne-compensat evident, iar MF mi-a spus ca imi da si ea, dar compensat. evident de la cine o sa fac!! daca am vreun dubiu si nu sunt aceleasi, merg intai la gineco. alea sunt cam standard, scrie si in Crnetul gravidei (pe care ti-l da MF)
Cand am avut lesinul gineco m-a pus sa mai fac hemoleucograma la laborator la ei la Provita, le-am facut cu 16 ron.
Din fericire amandoua imi recomanda no-spa, nu spun uneia ce mi-a zis cealalta, ca sa nu creez tensiuni degeaba. Incredere parca as avea mai mult in gineco, doar asta e specialitatea. daca tin sa o contrazic, mai degraba as merge la un alt gineco.
Si consultatia la Belcin e 40 ron daca esti gravida cu fisa, 60 altfel, 150 mi se pare cam de neam prost, scuze expresia, sa ceara in fiecare luna!!! Iar la banii astia eu i-as duce la nastere un buchet mare de flori, si doar atat, ca la asa cotizatie... Sau poate un ncadou simbolic. Cred ca nu neaparat dr isi stabileste de capul lui/ei tarfiul, ca trebuie sa ramaie si policlinca cu ceva, dar oricum are un cuvant serios de spus.
Sper ca ti-am dat ceva idei,
te pup,
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, vad ca ati strigat dupa mine!
Eu inca sunt socata, una din Zuzele de la odiseea mea a pierdut un bebe la 21 de saptamani, mi se rupe sufletul... Deja ma linistisem, credeam ca nu se mai poate intampla nimic rau, dar uite ca niciodata nu suntem ferite de nimic!
Eu o sa intru mai rar o vreme, am casa intoarsa, sunt in renovari, pereti dubli de rigips, razuit, etc, groaznic intr-un cuvant prefer sa stau la serviciu unde macar e curat decat acasa... Suntem bine, bebe misca de zor, imi creste burta de la o zi la alta exact ca un cozonac facut cu faina Grania.... creste creste si nu se mai opreste
Bisous, eu am stat un an de zile in faleza nord, chiar pe malul marii, acolo unde sunt cele 3 turnuri circulare inalte daca stii. A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Nici iarna nu e chiar asa de rau, ca mijloc de transport ai maxi taxi 301 care cirsula bine si autobuzul 40.
Mie analizele mi le da gratuit medicul de familie.
O sa va mai scriu azi ca voi sta la birou pana la 6.
Pupici,
Angelique 27+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori