Gravidute si mamici de Constanta (4)
Raspunsuri - Pagina 6

mav spune:
Salut!
Jojo_miha, ce bine ca mai ai atat de putin de asteptat pana la marea intalnire cu Theodora Natalya!!!
In primele 7-8 luni de alaptare, mie imi curgeau sanii tot timpul... Mie mi-a fost mai comod sa port bustiere (si o bustiera costa si mult mai putin decat un sutien special pt alaptat) si absorbante pt san. Cele mai bune au fost cele de la chicco, uite www.cauti.ro/compara_preturi/copii_si_familie/accesorii_alaptare/tampoane_san/Chicco_Tampoane_fiziologice_pentru_san_60_buc_69806--pid-326739--detalii_produs.html" target="_blank">aici cum arata ele.
Edit: jojo, pusesem si o adresa sa vezi cum arata cutia cu absorbantele respective, sa stii ce sa-ti cumperi, dar pt care puteam primi avertisment, ca se considera reclama la un site concurent si n-am chef de mustrari, asa ca... sterg ce era in plus in mesajul meu. Ori dai tu o cautare, ori te duci direct la farmacie, ori iti trimit mesaj in particular, daca vrei.
Bisous, chiar vreau sa-ti scriu, dar n-am timp sa ma concentrez acum pt asta si nu vreau sa fiu incoerenta....
Sper ca sunteti bine toate! O zi buna tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav spune:
jojo, am uitat sa-ti zic, sa ai si pampers la tine cand intri in sala de operatie, ca asistentele ii vor pune bebelusei, imediat dupa ce o curata, inainte s-o infese. Pfiu, ce emotii am pt voi!
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

florin-a spune:
Fetele azi termina mesteru si la mine in casa treaba
Tinem legatura ca sa facem o vizita Mihaelei
Bisous las PM cu nr meu de tel
Pupici
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

bisous spune:
Florina, bine sa termini si tu cu balamucul din casa , stiu cat de stresant poate fi.N am inteles imi trimiti nr tau de tel?
Mav,stai linistita , nu e nici o graba nu plecam nicaieri nici eu nici tu,dar apropo de plecat poate ne vedem in week end.Vad ca am zis de intilnire in parc si nu zice nimeni nimic.Te pupic tare draga mea.
Vad ca e foarte liniste pe aici , sper sa reveniti numai cu vesti bune.Mada, intra sa ne zici cum te simti,Alina ,n ai revenit cu vesti de la control,ina sper ca numai iti este rau

ina78 spune:
Eu bintui prin zona...
Sint tare fericita. Ca mi-au trecut greturile. S-ar putea sa fii fost ceva sporadic de la bila mea.
Am mincat grefe in 2 zile cit ptr. o luna. Dar mai continui... doar ce le scosesem din meniu. S-au suparat.
Iar la prinz am fost la masa si am avut un mediu normal: ciorbica de vacutza, piept de pui la gratar cu piure si salata de varza proaspata.
Si acum am simt oky. Sint tare fericita.
E durere mare ... va dati seama, 2 zile am mincat numai grefe... eu care speriam frigiderul.
Bisous pot sa-ti las si eu pe Pm numarul de tel.?
Asa oraganizezi tu intilnire?
Fetelor stabilim unde, cum si cind sa ne vedem in parc. Astept solutii.
Tipa... si or sa te auda. Cum vrei... cu soti, fara, cu copii... precizezi tu.
eu - Ina - puiutul meu

mav spune:
bisous, mada e plecata la parintii ei saptamana asta, dar cred ca e bine, ca a halit niste perfuzii inainte sa plece si se simtea mai bine.
Nu stiu ce sa zic de intalnire, ne-om intalni, vom vedea. Azi e z1 pt mine, am mai primit si vesti rele, am o zi cam proasta, nu vreau sa va stric cheful... Maine dupa-amiaza am iar sedinta cu parintii la gradi si cine stie cat va dura... In we tb sa lucrez la un proiect (si sa-l termin) si sa invat pt examen, ca saptamana viitoare termin cursul asta (da' incep altu' peste inca o sapt.).
Vreau mult de tot un concediu....
Hai, va hotarati voi pt intalnire si daca voi putea, vin si eu, daca nu, asta e.
Vrei sa te sun in seara asta dupa curs? Mai iesi cu copiii afara dupa ora 18-19?

docdecap spune:
uite, io vreau in parc!!!
sa-mi spuneti cand, ca trebuie sa stabilim acasa cand in aniversam pe husband, ca azi e ziua lui
deci sunt, nu stiu in ce parc sunteti voi mai aproape
Monica 25+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

bisous spune:
MAV, VAI DE TINE CE RITM INFERNAL,DAR LASA CA SCAPI PANA LA URMA PANA IN SARBATORI , NU?
AZTAZI SEARA MA DUC CU CRISTINA LA MC DONALDS LA DELFINARIU CA E INVITATA LA ZIUA UNEI FETITE DIN PARC,M A TERMINAT ACUM PRIMESTE INVITATII,INCA NU IM DAU SEAMA CA AM O FETITA IN TOATA REGULA SI NU UN BEBELUS,ASA CA DEH MA DUC SI EU.MAIINE SEARA IMI FAC RONDUL IN PARCULDE LA CASA DE CULTURA DE LA 17 LA 19, ACOLO MA GASESTI SIGUR.
FETELOR, EU ZIC SA VENIM CU COPII DE DATA ASTA CA MULTE DINTRE NOI NU AU UNDE SA II LASE SI ESTE O PLACERE SA II CUNOASTEM SI PE EI CA IN FOND EI SUNT CENTRUL UNIVERSULUI NOSTRU SI DESPRE EI VORBIM TOT TIMPUL.vAM SPUS EU STAU CHIAR LA PARCUL DE LA CASA DE CULTURA DAR MA GANDEAM SE NE INTILNIM IN TABACARIEI CA NU ESTE ASA INGHESUIT.EU PROPUN SA O LASAM PE SAPTAMANA VIITOARE,INTR UNA DIN ZILELE SAPT,ASA POATE VINE SI MADALUTA CU DARIUS AFLA TOATE FETELE DORITOARE MAI DIN TIMP,SA ZICEM MIERCURI INITIAL DAR MODIFICAM PE PARCURSDUPA DISPONIBILATEA MAJORITATII.CAT DE DEMOCRATIC SUNA , AR TREBUI SA INVETE PARLAMENTARII DE LA NOI

mav spune:
aoleu, andreeo, ce ma dor ochii de la majusculele acelea!!!
nu te-am mai sunat, ca a durat mai mult decat ma asteptam. credeam ca azi e ultima zi cu prezentari, dar m-am inselat, mai avem si maine, asa ca nici la sedinta nu mai ajung, il trimit pe sot (care nu e deloc entuziasmat ca io-s in comitetul de parinti
si va trebui sa vorbeasca in locul meu). daca scap maine de la curs pana in ora 19, te caut in parc (la casa de cultura).
inutza, saru-mana pt mesaj si pt ajutor, tre' sa ma organizez mai bine, ca sa pot ajunge si cu sebi la dentist...
monica, abia astept sa te cunosc personal!
angi, ce-i cu tine? da si tu un semn!

bisous spune:
Scuze pentru majuscule , nici nu m am uitat inainte sa trimit mesajul ,tipic pentru mine , o grabita si impulsiva.
Am fost la tramvai Mac Donald cu cristina , dragut,bineinteles ca a mea nu a mancat nimic,a durat cam o ora jumate , dar surprisa a fosy ca alti copii de peste 3 ani nu vroaiu sa stea fara mamica lor in tramvai iar a mea nici nu i a pasat ca am lasat o singura , e un semn bun pentru gradi.
M am dus sa vad un apart de inchiriat in faleza nord , super totul renovat , mobila noua , salon cu vedere la mare(parculetul acela de la faleza),3 cam la 500 euro cu contract de inchiriere , cam scump ca avem budget de la firma la 450 dar nu asta e problema,mi se pare foarte izolat cartierul , nu am mijloace de transport(cu ce se ajunge , stie cineva),unde scot copii iarna ca sunt departe de orice parc,mi s a spus ca e vant tare acolo, e etajul 4 deci care te pe scari cu unul in brate , altul de mana...
Nu stiu ce sa fac , eu caut un apart de inchiriat de 3 , 4 cam cu conditii mai bune decat unde stau dar nu gasesc nimic ,nimeni nu vrea cu contract si cand aud de copii fug , cred ca ar acepta mai curand o familie cu 2 dog germani,ce am patit si cand l am gasit pe asta in care stau ,va povestesc alta data.Stiti careva vreun apart disponibil?Ce ma sfatuiti cu cel din faleza?
Angi, Alina,pe unde sunteti?