Timisoara, Impreuna! (55)
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
Mariaa ce sarbatorim?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
e ziua lui Edi, cupil de Anda
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
Eeeeey! La urmatoarea intalnire fiecare o sa aiba ceva de sarbatorit. Abia astept
Pe vineri se poate sa vina husbantu ... ne bagam la o intalneala?

Matza Emma in actiune
katik spune:
aaaa, al meu hazband cred ca pleaca la pescuit dar inca nu stiu vineri sau simbata, deci inca nu ma pronunt pt. intilneala
dar mai lucrez la problema![]()
![]()
nu mai aveti ceva soti de trimis la pescuit?![]()
ne-am intors si noi de afara, bine ca nu m-am avintat pina la piata badea cirtan, ca tocmai ce a inceput sa ploua
.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Dianaa77 spune:
Salutare,
Aida,tu ai mare dreptate si initial asa si era in plan.Avand in vedere ca numai de sarbatori noi putem ajunge pe acasa,ne gandeam ca la anul pe la Paste sa ne ocupam de chestia asta,sotul meu sa faca toate cele necesare ca se pricepe,insa s-a intamplat sa plece chiriasul si nu isi are rost sa fie timpi morti,daca tot nu sta nimeni in ap,sa il aranjam,ca arata dezastruos.De negociat...nici o problema,ca discuta tata cu meseriasii,idea e ca trebuie sa ai cu cine sa discuti:)
Mariaa,multumesc ca te oferi sa afli cum sta respectivul cu lucrarile.Tata vine la TM pe vineri-sambata si daca afli pana atunci,poate cand vine si ia legatura cu meseriasul sa ii arate ca sa isi dea cu parerea daca are timp.
Fetelor,daca ati trecut recent prin asa ceva, va rog,puneti-ma si pe mine in tema care mai sunt preturile la mesterii astia.Multumesc mult!
Mariaa...mi-s cu sufletul alaturi de tine!M-am pus pe plans la povestea ta,ma gandeam ce as face eu in o asa situatie fiind si la mii de km distanta.Clar as veni inapoi acasa!Fii tare!
Si sarbatoriti adica azi:)Fericitelor!:)Va pup
katik spune:
diana, ma bucur ca mai intri si tu cite un pic! ce sa facem daca noi ne trezim mai devreme. la mine programul e urmatorul: la 6.45 trezirea eu, apoi ii trezesc pe restul la rind, intii sotul apoi fata, ii pregatesc pe amindoi pt servici/gradi apoi eu ramin si string dupa ei
. daca intre timp se trezeste robi, ma ocup de el, ceilalti mari se descurca singuri
. apoi pun mincarea lui robi la fiert, lui ii gatesc la doua zile, pt. noi restul la trei
.
cind se trezeste incepe circul, apoi plimbarea pe afara, nani de prinz, luat fata de la gradi la 4 apoi afara la joaca sau in parc sau la cumparaturi, seara mincat, baitza, parcat, amindoi, la rind, mai ales daca sunt singura cu amindoi. deci, ma plicitsesc![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iti doresc sa rezolvi cu mesterul si sa reusesti sa faci cu apartamentul ce iti doresti!
Poze noi
Ana68 spune:
Salutare,
Uite Kati...ca am aparut...Nu cumva imi duceai dorul?!!!
Anda draga,sa-ti traiasca flacaul sanatos si sa ai o zi minunata!
Edi,LA MULTI ANI! si distractie frumoasa!!!
Dianaa,cum scria si Doris,lungimea capitolelor e stabilita de administratorul de forum...Exista chiar un subiect inchis despre treaba asta,in care se spune ca lungimea capitolelor se mareste de la 10 pagini la 20 de pagini.Iar la capitolul renovari zic pas,eu stau in chirie.Te pup si eu si sa ai parte de bine!
Jeni,sa-ti fie de bine cu permisul si sa-l stapanesti sanatoasa!Iti dau dreptate cu cele scrise de tine legate de scoala....dar am senzatia ca ma simt atat de neputincioasa in fata problemelor astora facute de fel de fel de personaje de carton aflate in fruntea unui minister...ce mai?Ma ambalez iara si nu vreau...nu stiu cum voi proceda!Sa porti cu bine posetuta...
Cata,ti-am vazut si eu minunea aia frumoasa!Sa creasca mare si sanatoasa!
Doris....mey,azi ai chef cu ginerelu'?Eeeiii,cine mai e ca tine?Ce zice Ines de chestia asta?Cum s-au distrat?
Mah fetelor,nush care intrebati de Dana aici,sa va spun eu ca Dana e cu piciorul in ghips,ca a calcat stramb si si-a rupt un tendon,asa mi-a zis ea...si o vreme n-o sa mai dea p-aici pe la noi...
Simona...ma bucur ca mamica ta e mai bine,sa dea Domnul numai bine!
Tomitanca draga Aida...ca scriai ieri ca ati fost la Mall si v-ati hurducait pe trambulina...pentru mine intrarea aia e cosmarul vietisoarei mele,ca tre' sa dam maimuta si in trenulet si in jucarele si la trambulina aia...cosmar,nu alta...Bine ca nu-i place cum miroase de la alunele alea confiate,ca ramaneam in faliment total...Deci ai luat papucei la fata,au ba?
Gagicele....ma'c sa bag un cui....vine ploaia?care stie?Ca am o stare de tot rahatelul!
Va pupez si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
Ei Ana , eu as da matza zilnic si locuri de joaca si plimbari in magazine , dar nu putem inca.
Oricum ieri mi-am facut curaj si am facut-o , dar nervii incordati pana dimineata sa nu fi luat ceva...
Nu am luat pantofi ca erau bleac. Azi am zis ca o duc iar si ii fac si poze si nu conta ca da sa ploua (ete na) , dar s-a sculat cu capsa pusa si s-a ratoit la mine si a tipat si a inceput sa urle ca nu ii convenea nimic (cred ca nici fata mea) de am crezut ca o sa-i trag una.
Asa ca ... azi nu mergem. Poate maine daca se scalda in ape mai bune
. Daca schimb regula o sa creada ca asa se face si o sa urle si mai des , asa ca ... stam acasa si mai pe seara prin curte doar
Tu te-ai mai linistit cu scoala?
La faza cu faculta sa stii ca si eu intrasem la drept la 'Ovidius' din cauza profilor ca au zis ca daca nu fac dreptul imi gresesc cariera. Ce sa-ti spun , degeaba eram eu guraliva daca nu le aveam cu toceala adevarata si am dat chics. Asa ca m-am reprofilat ... si am terminat cu bine si cu timp muuult de distractie ![]()
Asa ca nu te supara ca va fi bine pana la urma.

Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
nu mai pot, trebuie sa vb cu voi...
sunt varza, mama are reactii la schimbarea tratamentului, e foarte nasol; s-ar putea sa dureze cateva zile bune reactiile astea...deja sunt 6 zile, cand se termina oare????
zilele astea am tot vb pe mail cu cea de la care am aflat initial despre boala asta si apoi cu doamna de la care stiu de doctorita din tg. mures.
au fost anuntati toti bolanii cu care tinem legatura pe net, despre aceasta doamna doctor iar dinsa o sa-i primeasca pe toti care vor merge la ea; deja sunt 3 persoane cu Lyme in spital, luni ajunge cu salvarea a 4-a din Prahova, o fata (mama) de 31 de ani...
vrem sa-i convingem pe cei de la formula-as sa scrie un articol despre dinsa, despre doamna doctor, sa afle cat mai repede toti cei care ar putea avea porcaria asta;
pentru asta le-am scris mail-uri care prin ce a trecut si ce se intampla la Tg.Mures.
acuma cautam sa facem rost de afara de undeva de kit-uri pentru diagnosticare, pentru ca cei mai amarati sau care nu au pe nimeni nu se pot deplasa afara din tara sa faca analiza care acum nu e posibil sa fie facuta in Romania. asa ca e nevoie sa aiba in spital aceste kit-uri sa faca analizele necesare in spital.
parca-s in cusca aici, nu pot sa fac nimic...imi vine s-o sun din 5 in 5 minute...
orice idee aveti sau daca stiti producatori de kiturilot pentru depistarea bolii din olanda, germani, austria sau daca aveti pe cineva afara care ne-ar putea ajuta, orice e important!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
katik spune:
da, ana! ti-am dus lipsa!!!!!
bine zici cu intrarea aia la mall!
si noi negociem deja dinainte sa plecam de acasa cite ture pe fiecare ca altfel...nu mai mergem si gata!
despre alune inca nu s-a prins ce-i cu ele, dar cred ca nici nu-i lipseste prea mult![]()
dana, multa sanatate, sa-ti treaca repede piciorusul! poate ai un pic de timp si ne pove ce ai reusit sa faci.
aida, noi aseara am facut barbie din aluat
, azi il maninca. dar a fost o problema foarte importanta: barbie nu are pantofi, deloc, nici macar roz

Poze noi