Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

si io, si io la cumparat incaltari pt. cupil!!!. bate toba sa "aud" si io!
tot n-am inteles, care e cura?dulcolax-ul l-am priceput

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

superdieta mi se potriveste , parca este facuta pt mine , inca nu m-am hotarat care ... poate si ceva din Monti

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

e faina superdieta, am tinut-o si eu asa, pe linga fetele de la topicul cu pricina, chiar mi-a fost bine, am si dat jos vreo 12kg, si fara prea mult efort. ar trebui s-o reiau si eu un pikar mai incapea vreo 4-5 kg de dat jos dar astea vor pleca cel mai greu

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

helaaau

neatza gagice. Multumim de uraturi .
ma duc la gradi sa-l duc pe tort, am comandat un winnie pooh. sper sa arate cumva.
edi nu stie, sper sa-i fie surpriza.
de dimineata dupa ce toata lumea in casa s-a straduit sa faca valuri pe masura celor 5 ani,
ne-a intrebat mandru daca azi-noapte s-a facut el mare, dupa care a doua intrebare a fost daca
i-a expirat pedeapsa (fost pedepsit ca facut magarii la gradi) si bineinteles ca i-am zis ca azi nu e pedepsit.
drept urmare in urmatoarele 3 secunde a fost pe calculator la jocul cu masini.

oricum pina atunci io tre sa fac ochi ca nimeni nu vrea o mama beata de somn. va pove dupa ce vin napoi.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

anda

Emma iar s-a trezit cu capsa pusa , asa ca azi nu mergem la mall.
Si-o face cu mana ei.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

io ma duc afara cu cupilu' ca nu se poate altfel, iara e super agitat. la piata iara nu ajung ca e cam innorat si mi-e frica sa nu ma prinda ploaia pe undeva. poate miine...
sa aveti o zi buna, ma intorc pe la prinz sa vad ce faceti

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si eu astept sa vina Anda, sa mergem la gradi sa sarbatorim, sa facem poze...apoi sa-mi iau copila si acasa la nani...

Revin spre seara...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Buna dimineata! La mine inca e dimineata:) si abia am ajuns la servici ca sa imi beau cafeau. Deci oricum o intorc eu tot in urma voi fi, doar daca ma scol la 6 sa beau cafeau cand la voi e 8:).

As avea nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Subit a aparut necesitatea la apartamentul din Timisoara sa trebuiasca zugravit si pusa faianta in bucatarie. Cunoasteti pe cineva care face treaba buna,adica chiar stie sa puna faianta si sa indeparteze igrasia de pe tavan sau pereti si sa dea o lavabila?M-am decis sa pun si termopane la apartamentul ala si din experienta stiu ca cei care le monteaza nu asigura si finisatul,iti lasa totul vraiste, pereti sparti etc.Deci tipul sau echipa care s-ar ocupa sa stie sa puna faianta,sa indeparteze igrasie,sa finiseze dupa cei cu termopanele,sa dea o lavabila.Cam atat...un profesionist ar face asta in maxim o saptamana la un ap cu 2 camere.Va cer ajutorul in a afla daca stiti pe cineva,daca imi puteti recomanda.Pana acum, tata care de altfel e un descurcaret, dar din pacate nu locuieste in TM, nu a gasit decat din Publitim "meseriasi" si atat de buni au fost ca, pentru linistea lui(ca ii venea sa ii mitralieze la stilul in care lucrau),le-a dat banii si i-a rugat sa plece ca s-ar putea sa ii stranga altfel de gat. Imi pun toate sperantele in voi ca ma veti salva din situatie!

Va pup

Mergi la inceput

Diana e delicata situatia la tine.
In primul rand trebuie negociat la fata locului cu meseriasul ca astfel te storc astia de bani. Eu sunt patita ... si din cauza asta husbantul a finalizat casa si asa am platit doar materialele si am iesit f. bine.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

in principiu eu stiu pe cineva, insa trebuie sa intreb cum sta cu lucrarile...stiu ca e foarte prins.

in privinta mamei, revin maine, azi e zi de sarbatorit, maine povestim chestii serioase...

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput