Timisoara, Impreuna! (55)
Raspunsuri - Pagina 10
catal_ina spune:
LA MULTI ANI EDI! sa cresti mare iar parintii tai sa imbatrineasca FERICITI linga tine!
cata
katik spune:
mariaaa, imi pare rau ca aud ca nu e bine mamika, dar poate ca asa este reactia organismului la schimbare? nu stiu, sper sa nu vorbesc prostii.
trimite-mi eventual pe pm sau cum vrei tu cum se numeste exact analiza de care este nevoie(cum se numeste kit-ul, ceva cit mai exact), sa mai intreb si eu in stinga si-n dreapta.cine stie, poate iese ceva.
multa sanatate lui mamika! o sa fie bine!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Dianaa77 spune:
Mariaa...scuze,nu vreau sa te zoresc, ai si tu problemele tale, asa ca atunci cand vei putea sa imi dai informatia, ok, nu e nici o graba cu a-i spune lui tata. Cum a stat ap ala nearanjat pana acum,poate si acum. Cand mi-am recitit pe forum mesajul mi-am dat seama cat de lipsita de consideratie am fost. So...don't worry, cand poti tu sa afli va fi ok pentru mine!
deya spune:
La multi ani Edi!!!!! sa cresti mare si sa fi sanatos!
buna fetele...eu tot cobza...acusi vine timpul sa plec de acsa imi e asa greu...
maria imi pare rau si fi tare....
diana nu inchiriezi apartamentul daca da..poate imi spui cu cat...
fetelor ma ajutati si mine sa gasesc PRACTIKER?cum ajung cu masina acolo?
a2a problema stiti pe cineva care inchiriaza garsorniera apartament cu o camera ce o fi pana in 150 de euro?au nevoie 2 prieteni de ai mei frati care nu au unde stea.daca se poate zona rezonabila...va rog foarte mult
si a3-a problema
stiti unde as putea sa fac un curs de germana?evetual si franceza sunt disponibila dar germana e in pricipal franceza as face-o pentru mine.va rog foarte mult pentru ca gemrana e limba a2a la mine si tareee friccaa mii...
a4a problema.merita sa merg in real sa imi fac cumparaturi ..ma refer la mancare pentru o perioada mai lunga am inteles ca este si autobuz
katik spune:
woowww deya!!!! ce de intrebari, am ametit!![]()
pai la practiker ajungi pe la fintina cu punctele cardinale(bastion) iar acolo urmaresti sageata cu iulius mall(daca stai cu spatele la bastion, cu fata catre punctele cardinale o iei catre lipova (ai sageti) si treci exact pe linga practiker, dupa viaduct vezi reclama mare-mare, apoi urmeaza mall-ul
.
cu apartament de inchiriat nu stiu![]()
despre limbi straine, sunt mai multe firme care fac cursuri de tot felul de limbi, sunt pline ziarele, eu chiar nu am urmarit. poate stiu fetele ceva amanunte. o sa citesc si eu mai atent ziarele.
despre real, pai depinde, unele lucruri merita, altele poate mai putin. per total cred ca totusi da, mai ales ca ai si transport gratuit.
multa sanatate si sa te repari repede ca sa vii cu forte proaspete!![]()
Poze noi
aidaciolac spune:
katik ia zi si tu cum suna prognoza meteo aia a ta pentru maine si poimaine?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
aida, nasol arata! numai ploi dar nu f. frig: peste zi 23-24, noaptea 9-16 grade.
Poze noi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
aida, nasol arata! numai ploi dar nu f. frig: peste zi 23-24, noaptea 9-16 grade.
Poze noi
bleach , da o duc si pe ploaie , are ceva?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
na pai lasa ca pina miine, cine stie, se mai schimba si prognoza
. vezi tu miine, chiar daca e innorat, nu conteaza!
Poze noi
deya spune:
pfu..multumesc katik osa urmaresc si eu ziarele da vreau ceva bun...maca daca dau banii sa stiu ca invat....da la punctele alea cum ajung?
adica eu vreau din soarelui....ies undeva la mc nu?si de acolo stiu k se merge inainte pana acolo la vidu la colt la vest unde ii un sens giratoriu.....mmm ce incurcaturi
ada cu ce iti ocupi timpu?
va pup