Timisoara, Impreuna! (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anda sau aida?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

deya, ajungi la hotel continental, intrebi ca nu e departe de univ de vest (in linie dreapta).daca nu vrei sa intrebi merge pe strada din fata de la vidu catre centru si dai in continental.
apoi te pui in fata la continental, cu spatele catre intrarea principala si o iei pe strada care o ai inainte pina dai in praktiker.o sa treci pe linga penitenciar, apoi tribunalul militar, un viaduct si esti la praktiker. cred ca asa e mai simplu.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

scuze de raspunsul alambicat dar eu nu sunt sofer, poate daca as fi as sti sa explic mai bine strazile, sensurile giratorii etc.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deya

ada cu ce iti ocupi timpu?
va pup

deya

anda sau aida?

Stiam ca se deschide Practiker si in calea Sagului langa Arabesque , dar nu stiu cand

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Katik...merci pentru prezentarea unei zile obisnuite din viata ta,asa e cand ai bebe strumfi!Te descurci foarte bine!Eu mi-s plictisita pana peste cap de rutina de aici.Ma trezesc la 7.30(9.30 in Ro),plec la servici unde incep munca la 9, am pauza de masa o ora intre 1-2, si la 5.30 termin serviciul si plec acasa unde de obicei fac mancare, spal, calc, mergem la cumparaturi daca ni s-a golit frigiderul, incerc sa fac cat de cat sport(mi-am luat un aparat din ala care parca alergi pe loc,sau urci scari..steper)si dupa un dus cad lata pentru pana a doua zi dimineata cand o iau de la capat.Astept w-endul in fiecare zi...iar cand vine,se duce foarte repede.Mai stau uneori pe net la povesti cu parintii sau cu Jeni si cam asta e viata. Concediile sau iesirile pe unde ne mai permitem cand avem cate un liber national, le asteptam ca pe niste minuni...si sunt prea epuizata sa ma bucur inainte de a pleca, ci imi revin in fire abia prin aeroporturi cand realizeaza toate simturile mele ca am iesit din cotidian. Aici incerc sa scriu cat de des prind o minipauza la job.Cam asta e...si daca si ploua...ceea ce in Irlanda e la ordinea zilei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianaa77 spune:

Am uitat sa te rog sa imi spui si mie de dieta aia despre care vorbeai si sa ma directionezi pe forumul care trebuie.Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

AM AJUNS ACASAAAA!!!!
Mi-a fost tare dor de voi si am obse ca nu a-ti stat deloc.

Am multe de pus la loc,de facut la bubulina, la masa(eu) asa ca voi intra dar pe la 22-22.30.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

aida aida:)....am scris gresit......pai sper sa ma descruc ca vrem sa cumparam mai multe.....nu stiu ce sa pun la baie stiti din perete in perete suport pentru perdea de dush?o bara evetual aia cum o prind in perete?cum aveti voi la baie?
v-am pupat
diana si zici k nu inchiriezi apartamentu sau nu ai citit ce am scris eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

N`seara...

Am ajuns si eu home, vai ce bine e...
A trecut si ziua de azi, super faina, de altfel...
Edi a fost foarte fericit, dar detalii va da Anda, nu stiu daca azi mai are timp sa intre, probabil are musafiri...

Diana, eu am un zugrav foarte bun, pocait, el mi-a facut apartamentul si mie , si mamei, si forte multor prieteni, lucreaza dumnezeieste, dar atat...mesteri nu stiu...sau daca stiu sunt hey-rupisti...

Laurelu, bine ai revenit, ai adus zacusca? ca eu nu am uitat, macar ca o mananc goala, din scrumiera...

Maria, hai ca revin sa discutam...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

preocuparea mea zilnica e exact ca ii desen

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput