Timisoara, Impreuna! (55)
Raspunsuri - Pagina 12
Dianaa77 spune:
Hei deya...scuze..am uitat complet sa iti spun despre apartament. La momentul present arata jalnic,eu l-am cumparat si avea chirias care a ramas. In vara, tata mi-a spus ca a incercat sa ia legatura cu el si de 2 luni are telefonul inchis. Recent am ajuns la concluzia ca omul o fi plecat si fiindca nu a platit intretinerea pe vreo 3 luni,nu ne-a anuntat ca se muta:)! Chiria era 200 E la ap cu 2 camere in spate la Kaufland in Circumvalatiunii. Asa ca ne-am hotarat sa aranjam apartamentul. Dar ieri l-a sunat (dupa lupte seculare) chiriasul pe tata si i-a spus ca doar a fost plecat din tara,dar el ramane la apartament. Acum...cu amenajatul ramane stabilit,cred ca nu il va deranja chiar asa,avand in vedere ca va locui la acelasi pret in conditii mult imbunatatite. Insa daca pleaca,si inca te va mai interesa,te anunt.OK?
Doris...e foarte bine venita recomandarea ta si ma bucur daca imi dai nr lui de tel. De faiantar poate isi aminteste altcineva la un moment dat.Oricum, pana atunci pot sa demarez cu pusul termopanelor si zugravitul. Ati auzit de vreo firma care rascheteaza parchet?:)Acum sa nu va suparati pe mine ca va intreb toate astea...intreb doar,nu dau cu parul:)
Merci
aidaciolac spune:
fetelor , la voi merge romtelecomul? Net-ul merge , dar telefonia nu.
si nici la cumnatica mea.
Stiti voi ceva?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida de aia nu-ti merge telefonul...www.tion.ro/stiri/timis/articol/fum-si-flacari-in-centrul-timisoarei/cn/aradon-news-editor1-20070926-074251" target="_blank">Citeste aici...
www.protv.ro/stiri/eveniment/foc-si-panica-in-centrul-timisoarei.html" target="_blank">si aici video...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Pai da , cum am spus mai devreme asta fac
.
Cum sa stiu ce se da la stiri cand Emma vede si cartoon si net in acelasi timp ... si oricum nu dau la stiri ca cine stie ce spun astia si se socheaza (am mai patit-o)
... si daca ar fi sa ma duc dincolo la tv vine si ea dupa mine ca nu sta singura. Asa ca
in continuare ![]()
Doris
pt lamurire

Matza Emma in actiune
deya spune:
am intrat doar sa va spun noapte buna......si somn usor
ps:doris cursu la tine cat dureaza?
Lormi spune:
Buna seara !
Sunt Lore si tin sa va spun ca am descoperit acest forum de mai demult, dar doar v-am citit ,nu am avut curajul sa intru deoarece voi va stiti de mai demultAcum mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat.Ceea ce pot sa spun este absolut fantastic ceea ce am citit din mesajele voastre.Eu sunt nou venita pe forum dar sper sa avem discutii placute si interesante.Sper sa ma primiti si pe mine in gasca voastra.
Va poop pe toate
Lormi
aidaciolac spune:
Lore bine ai venit!
Sa stii ca esti venita pe forum cu 2 saptamani inaintea mea ![]()

Matza Emma in actiune
Lormi spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Lore bine ai venit!
Sa stii ca esti venita pe forum cu 2 saptamani inaintea mea
Matza Emma in actiune
Mersi de primire, da sunt venita mai devreme dar doar ca "cititoare"
Lormi
katik spune:
neatza la lume!
lore, bine ai venit la noi, sa sti ca nu muscam
, asa ca dai din degetele si pove despre tine un pic sa te cunoastem!
aida, si se pare ca inca citeva zile n-o sa aveti telefon, asa ziceau astia. cica nici cosmote nu merge. nasol moment
asa de bine cunosc faza cu tv si cu net in acelasi timp. si la noi e la fel, cu deosebirea ca la mine tv e lipit pe minimax![]()
laura, bine ai revenit pe acasika! gata zakuscka?cum se simte maya?
fetelor, io nu mai pot: m-a ucis fiu-meu azi-noapte. seara a mincat bine, s-a culcat in liniste a dormit pina la 4 cind a mincat apoi a inceput circul: nu a mai vrut sa se culce, a urlat in continuu. i-am dat nurofen, dentinox pe gingii(unde m-a lasat
), a urlat cu mici pauze de la 4 la 5.30 cind a adormit de oboseala. l-am lasat sa urle ca n-am mai stiu ce sa-i fac. acum la 7.45 s-a trezit, a mincat si de atunci mai urla o tura

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Trezireaaaaa...

Cafeaua este gata, abureste...
Lormi, un calduros Bun venit !
Sedere lunga si placuta...
Si te asteptam la povestit...ca noi dam mult din gura si din degete...
Aida, cred ca va dura ceva timp pana se remediaza problema telefonului, asa am auzit...
Anda, hai ca asteptam pozele...gata sunt?
Ce a zis Edi de cadouri?
Ines e happy ca azi, la gradi vin cei de la teatrul de papusi...de abia asteapta!
Revin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories