Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Am vizionat si noi o parte din fotografiile vostre...

Sarah de noki a crescut si e o mica cocheta...

Mirunica de madau... o superba domnisorica

Stefan de hilde un sarmant cavaler....

Daria de cami o adevarata ciocarlie- scumpica si vorbareta foc

cam atat am reusit sa vad... cand mai am timp o sa ma uit si la restul pozelor.....
Oricum toti copilasii sunt superbi, au crescut si noi ii iubim enorm.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Va mai amintiti de noi?

Imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu, nici macar sa citesc. Am grija alegerii metodelor de educare, nu am sa zic gradinita, cresa, bona pentru ca inca nu stiu ce voi alege.

Stefania a crescut, deja solicita atentie la fel ca si Bogdan. E la fel de energica. Nu sta o clipa. Bogdan face kilometri alergand si sarind, ea tot atat de mult da din picioare. Cred ca va fi minunat mai tarziu, se vor alerga unul pe altul si eu scap.
Bogdan vorbeste enorm de mult, ma oboseste cumplit. Nu ne lasa sa vorbim intre noi deloc. Incep educatia si in sensul asta. Insa in rest este super-super cuminte, ma asculta foarte frumos (mai avem si scapari, dar nu ma plang). Cel mai mult imi place cand amandoi gandaceii stau si se uita unul la altul si rad in hohote! Numai ei stiu de ce! Se cauta unul pe altul, ea e innebunita dupa el, nu vrea sa suga cand e aproape, ii face capul ca radarul dupa el. Cand ii dau sa pape cu lingurita si vine si el, sta si rade la el. Bogdan, pe de alta parte, primul lucru cand se scoala se duce si se catara pe patul ei, o scoala si apoi rad impreuna. DIn cauza asta, Stefania doarme de doua ori peste zi, in loc de o singura data, ca in urma cu o luna, cand o lasa sa doarma pana la 8 dimineata.

Cam atat deocamdata despre noi.

Joy, tie voiam sa-ti zic sa renunti la medicamente, te ajuta prea vag si au in schimb multe efecte rele. Eu sunt moarta de dureri de spate si de incheieturi. Ma schimonosesc de durere noaptea in pat, abia ma intorc de pe o parte pe alta, nu pot dormi pe dreapta etc... ziua abia il mai pot schimba pe Bogdan, care nu vrea deloc la olita, cand ma ridic dupa schimbatul unuia din ei, intai stau la 90 de grade, apoi ma ridic incet-incet. Dar nu iau nimic, nu acum. Dupa ce voi intarca, ma mai gandesc. Intai voi face un control amanuntit.

Tania, am reusit in sfarsit sa o vad pe Anna. E o scumpa. Poze de la Joy nu am vazut, scuze, nu am prea citit nimic din urma.

Va pup pe toate si sa stiti ca zilnic ma gandesc la voi si incerc sa citesc. Chiar o fac, atunci cand scrieti mai putin, cand insa apare un roman, nu prea mai pot. Va iubim si ne reauzim cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Of! Imi puetti spune va rog, unde mai pot vedea si eu pozele copiilor vostri? Nici ale noastre nu mai stiu unde sunt. Unde au fost transferate? Scuze, sunt sigura ca ati discutat de nenumarate ori, dar va rog sa mai ziceti o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

tania - bine ai venit acasa! pt micuta Ana si pt fratele mai mare Che!

miha - sanatate multa bolnaviorului ,sper sa afli ce are pana la urma ,macar sa stii sigur ,ce si cum.

joy - pune sare intr-un ciorap si incalzeste-o la microunde , pune-o la spate ,ajuta destul de mult si nu face rau.

madau -vazut poze cu fata ta frumoasa , ar trebui sa mai faci un baby, faci copii superbi ,

dordia - abia astept sa vad pozele cu baby mic de dordia peste 7 luni
Noi suntem bine, fetele mai au cate un muc pe ici pe colo, dar sit e sub control,eu in schimb am niste dureri de cap insuportabile de vreo 3 zile , abia ma misc prin casa si am o groaza de facut ,peste o sapt imi vin socri in vizita.
va pup si sanatate la toata lumea.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am ajuns cu bine, drumul a fost absolut OK; doar ca am prins 2 tampiti (un mos si o baba) in prima parte a drumului care s-au apucat sa le faca pe fete rasfatate, pe Silvia obraznica, si au inceput sa o provoace (de tipul: "hai sa o iau cu matematica, sa vedeti cum le tace gura cand incepi sa-i intrebi de matematica" sau: "esti nervoasa, nu?", sau "tz, tz,tz ia uite-o cum vorbeste cu mama ei!") pana cand i-am zis la femeie ca o rog sa o lase in pace pe fetita mea. (Mosul imi facuse in prealabil teoria jorditei, ca numai cine nu-si iubeste copiii nu-i bate) In 5 minute si-au luat calabalacul si s-au mutat in alt compartiment.

Dupa aia am avut parte de vecini de compartiment agreabili, care nu le-au bagat in seama pe fete ca vorbeau tare, se miscau de colo colo si se mai haraiau pe jucarii.

DPDV-ul meu au fost f cuminti; cum sa fie inchise timp de 6 ore intr-un compartiment de tren?

anda spaniolii - calatorind insotita nu mi-am permis sa le evaluez prea mult calitatile
spanioloaicele - Fund mare? comparativ cu englezoaicele... sau cu americancele

Bafta cu gradi, nu te stresa!!

mihaelutat nasoala treaba, exista 2 posibilitati - ori ii cam trece in 3 zile, ori nu si atunci o sa vedeti ce e. Eu va tin pumnii sa-i treaca cat mai iute!

leea drum bun si distractie placuta!

tania tare misto poza cu toti 3! Ce moaca de frate mai mare are Che! Anna e super-dulce, tipul nou-nascutului dupa care eu ma topesc!

maria nici mie nu-mi place Marimerul/Sterimar-ul dar vad ca Nati il suporta. Pt noi e cea mai buna solutie de curatat nasul.

Pivalone e cu corticoid, se ia numai la indicatia expresa a , apa de mare e OK sa fie data la "indicatia mamei" pt: fornaieli, mucisori, spalat nasul, etc etc.

Gandacel super povestile tale! Si la noi, prima grija a nataliei de dimi e s-o trezeasca pe sora-sa. Asta daca nu sunt eu pe faza sa o iau repede din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miri sanatate multa lui David!
Ai fost tare cu suma viciilor!

Ce intalnire miercuri? Unde, cine, cand? E aia fara copii pe care o puneati la cale cand eram eu plecata?

Ce o fi facut mirablis cu problemele Iuliei?

leea din ce zici tu niciuna din malformatii nu pare f grava, iar chestia cu retardul mintal... sunt siguri doctorii?
Eu stiu o tipa cu degetele atrofiate f ciudat si la maini si la picioare, vorbeste fonfait - semn ca are ceva si la gura-palat - dar absolut normala ca si inteligenta.
Multa sanatate fetitei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, bine v-ati intors! Ce frumos povestesti din vacanta…

Mihaelutza, multa sanatate dl. Titi, iar tie multa putere.

Joy si Tania mamicile cu bebici

Madau, am vazut si eu pozicile voastre, Miru e o frumusete!

Anda, cum e Nik la gradinita? Ina, dar tu ce ne mai spui de nora Andei?

Rianna mea, cea care merge la gradi de mai bine de un an si care n-a facut vreodata mutre… Ei bine, a inceput sa planga dupa mine dimineata. A inceput de vreo saptamana si vad ca nu are de gand sa-i treaca. Ma gandesc ca e mai mare si constientizeaza ce se intampla, stie ca o las acolo si plec… desi o asigur in fiecare dimineata ca mami vine inapoi…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna seara! N-am mai intrat de mult, dar vad ca numai chestii bune se intampla. Aproximativ...Mai sunt si copii bolnaviori...

Am vazut pozele Annei si ale lui Alex si sunt superbi copii!!! Chiar f frumosi! Asa ies a doua oara? Poate incerc si eu...

Bine te-ai intors, Lavi. Papusica Silviei o asteapta. Am ascuns-o de Iulia care voia sa o smotoceasca...

Iulia e mucoasa iarasi, pentru ca i-am facut baie si era frig in camera...Nu stiu ce sa zic..S-ar putea sa fie si ceva viral, ca prea ii curg si ochii...Cu infectia urinara nu stiu ce sa zic...Eu dupa 7 zile de tratament i-am mai facut un sumar de urina si era ok. Insa de curand a inceput din nou sa se planga de "pipi". Acum, in cazul infectiilor urinare se face profilaxie stiu eu...3 luni...Poate ca asta trebuie sa fac..Insa dr mea nu e disponibila si nu stiu cu cine sa ma consult...Sa vad...

Va pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mirabilis of, si voi? Si noi plangem iar la pipi, de azi dimineata. Pana acum nu i-am dat antibiotic, ca am asteptat urocultura (care iese maine si joi, ca am dus in 2 locuri). Dar e clar ca pastilele homeopate nu au avut efect
Si Doru a citit ca in Canada se recomanda tratament de 3 luni ptr infectii urinare, se incepe cu un antibiotic tare, ce se face in branula, apoi treptat se trece la altele mai usoare.

Lavi bine ai revenit!

Pupici tuturor muciosilor, faceti-va bine.

Tania sa-ti traiasca frumoasa! Cum mai e epiziotomia? SE lipeste?

Joy toate bune si frumoase cred, ca vad ca mai gasesti timp sa scrii pe forum, asa ca se vede treaba ca incepi sa-ti intri in mana

Mihaelutat mie dr mi-a zis ca infectia urinara debuteaza de obicei cu durere la urinat, febra vine mai tarziu. Sper sa nu fie asa ceva, ca se scapa greuuuu.

Gabitaco bine te-am regasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

N-am apucat sa citesc nimicuta de vineri. Am avut cateva temtative care au esuat fie din motive de taiat (la propriu) cablul DSL de catre vecin destept (a vrut omul sa-si repozitioneze unul din capurile de la sistemul de irigatie), apoi am petrecut we in Michigan la rudele 'scmpei' soacre care mai are putin si paraseste meleagurile canadeze, iar ieri am mai facut ceva cumparaturi pentru incarcat valizele socrilor.
Maia m-a rugat sa pup fetele si in special baietii si sa va multumesc ca v-ati facut timp sa va uitati la pozicile ei.
Ma duc sa citesc din urma si revin daca-i cazul...

PS Am comandat batista bb

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/

Mergi la inceput