Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 6
anda77 spune:
vad ca s-a spart de tot greva:)
mirabilis, felicia, mihaeluta si alti suspecti de infectii urinare, sanatate maxima sau recuperare grabnica, imi e mila de copii, al meu nu a avut de-asta, dar cand va aud ce presupune tratamentul mi se scoala parul in cap. tineti-ne la curent cu analizele.
nichita nu are toti incisivii, adik 7 sunt toti dintii din gura lui, dar i-a aparut o masea....dubios...
rana la cap se cicatrizeaza, umflaura sper ca se retrage de maine, am fost aseara la dr, dupa ce l-am luat de la gradi, ca sa dorm linistita. cica nu e grav.
directoarea plus educatoarea s-au pocait infinit, probabil ca sa nu piarda taxa pe luna viitoare, neglijenta tot e... plus minciuna, ca nu e rana de mocheta aia si nu vor sa spuna altceva. si copilul nu vorbeste ca sa zica el....
ieri a mancat 3 lingurite de mancare. atat. azi cica a mancat 10. cum naiba sa stiu? plus ca zic ca a dormit 2 ore si se freca la oki de la ora 17...
concluzia e ca mai vedem pana saptamana viitoare cum evolueaza. ideea e ca el nu pare fte suparat ca merge la gradi. adik nu protesteaza inauntru, nu plange cand plec etc.
dar azi a fost prima zi din viata lui cand m-a lovit. intentionat. deci un necaz pe mine are, mi-a dat o palma pe spate ca n-am vrut sa fac ceva anume, da mi-a dat-o cu naduf asa. ori el e campionul pacii...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ceva haios: lui i se paseaza mancarea, e singurul care n-are cu ce sa mestece la gradi. azi cica, nedumerit ca farfuriile celorlalti aratau altfel, mai intai s-a plimbat tacticos pe la toate masutele, si-a bagat manuta in toate farfuriutele colegilor, dar fara sa bage in gura, Doamne fereste sa manance, dupa care le-a adunat feliile de paine si s-a pus pe mancat paine...saracu', o sa slabeasca copilu' meu, si-asa nu era gras.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mirabilis spune:
Felipai cum sa nu faca infectie? ma mir ca a durat atat...Domnisoara mea nici macar nu se sinchiseste sa imi spuna cand e facuta! Doarme linistita cu kk in pampers...sau in pantalon...nici o pb..Trebuie sa o miros eu ca sa o schimb. E, si de obicei il gasesc intins....si intra peste tot, ca sa ma intelegi.. Simt ca innebunesc. Am vb frumos, am rugat-o, am certat-o, m-am facut ca plang, am incercat de toate...Ei bine, cand i-am dat 2 peste fundulet, a mers! Doua zile dupa aceea mi-a zis imediat dupa ce facea..nu apuca sa se intinda. Ei si ce sa fac eu acum, sa ii tot trag 2 la fiecare 2 zile ca sa nu uite? Zau, o iau eu razna...
Anda, daca umflatura de la cap nu are rana deschisa, trece mai repede si doare mai putin dc masezi usor cu Lioton. Dragul de Nichita...E bine totusi ca se exteriorizeaza...Mai meritam si noi parintii cate o palma...Acomodare usoara!
helep spune:
Joy bun venit acasa si multa putere sa ai. De pozele cu Alex nici nu are sens sa comentez mai mult...superb. Abia astept venire lui Vlad si reactia lui.
Fac 'colectie' de impresii de la toate mamicile de bb2 si imi tot fac curaj .
Anda inevitabil ca treci si tu si Nichita prin chinurile adaptarii unei periode noi din viata. Eu am toata increderea in micutul poet, ca el se va adapta repede si va cuceri toate doamnele si domnisoarele din preajma. Noi il admiram si il incurajam din umbra ( nu vreau sa supar cumva pe Ina ca o mai trece fata prin Windsor si m-o cauta cu pistolul la cingatoare).
Admirat pozele Mirunei de Madau, supebisima.
Lavi02 vreau sa-ti urez si eu bun venit. Din descrieri ati avut o excursie de vis; la mai multe.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/
Gandacel spune:
Bau!
Eu am fost singura pana la ora asta, am bantuit pe aici. Vad ca nu mi-a zis nimeni cum sau unde sa vad pozele colectiei, asa ca ma duc la culcare, jumatate nefericita. Jumatatea cealalta rade, pentru ca a zis Ile cucu-bau!
Noapte buna!
anda77 spune:
gandacel, nici noinu stim unde sunt pozele colectiei...eu, cel putin, am cautat de bezmetica peste tot pana am gasit una-alta. ideea e ca intri cu numele si parola care erau pe yahoo pe alte conturi si vezi ce apare. adik intri pe webshots, pe shutterfly ala, nu stiu dk am scris corect, pe ...nu mai stiu pe unde...s-au facut contui peste tot
si, nu in ultimul ran, intra pe contul de e-mail de pe yahoo, ala vechi, ca au mai trimis fetele poze pe acolo, atasate la mail-uri
ile, te-am vazut! nu se pune!
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
roxana, ce mai face buzitza mica? of, fii-ta a fost din prima mai zvapaiata, n-ai ce sa faci daca are atat energie...
mdt, ceva poze? mosii din tren nu cred ca erau rau-intentionati, numai ca asa cam e generatia lor, cu un mod mai comunist de a comunica cu "aia micii"
joy si tania, bine ati revenit, parca am mai zis. tania, cum se vindeca epizio? sper ca mai bine decat data trecuta.
mami de poet(09.12.2005)
camelia_daniela spune:
Hello !
Gabi, bine ca ai mai trecut pe la noi! De Mateea ce mai zici??? Sper ca sunteti bine cu totii! Multumim de aprecieri !
Gandacel, ma bucur ca ai mai intrat si tu si ca ne-ai povestit ucruri frumoase despre copilasi tai minunati! Parca ii vad atunci cand povesteti ce minunatii fac!
Dordia, ma bucur ca esti bine si ca bb mic din burtik e ok! Sarcina usoara in continuare!
Anda, parca il vad pe Nichita inspectand farfurioarele !
Eu zic ca e pe drumul cel bun! Va tinem pumnii pentru o adaptare usoara si fara peripetii!
Feli, Mirabilis, offf! Sanatate multa va dorim!
Mira, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar eu va tin pumnii sa scapati incet-incet de pampers!
V-am spus ca ultimele uroculturi ale Dariei au iesit sterile (max 10 000 unitatati/ ml). Nu i-am dat niciun tratament deocamdata! Voi repeta analiza peste cateva saptamani si vom vedea cum iese!
Mihaelutat, sanatate si voua ! Sper sa veniti curand cu vesti bune!
Roxi, Alexia cum mai e cu buzita ??? A trecut, nu? Pupici dulci bucalatei mici!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit