Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Scuze, mor de somn, nu pot decat sa va reamintesc:

Link la albumele comune gasiti pe prima pagina (Fotografii de colectie, Colectia noua).

Dintre pozele noi acolo nu sunt prea multe caci din aceleasi motive de deruta multa lume a pus pozele in albumele personale, a dat o data link-ul in cadrul discutiei si gata.
S-au mai trimis poze sau invitatii catre poze in contul de mail de pe yahoo, deci cautati si acolo...

Noapte buna, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda cu maselele nu-ti face griji. lui fi-miu i-au iesit 4 masele inainte sa-i iasa al 8lea dinte de jos.cu gradi e rau dc au obiceiul sa minta, din ce am auzit/citit educatoarele nu mint nici in privinta adaptarii, nici a mancarii.
Ile bine ca ai timp sa scrii macar atat.
sper sa nu mai fie copii bolnaviori ca lovesc capul cu peretii.
"suma viciilor este aceeasi" nu e vba mea, e celebra dar nu ma puneti sa scriu pe cine am citat.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna seara colectie!

Ina , unde umblii, ce e cu tine? Hai da un semn ca sunteti bine cu totii

Mada , munca o incep de luni, 1 octombrie, mai am fooarte putin. Am niste emotii ingrozitoare, cel mai mult ma tem de Bia (cum va sta cu mama sau cu Mihai), dar sper sa fie ok ca alta solutie nu avem si nu permitem sa stau eu acasa si nici nu vreau

Tania , vazut pozele, e draguta rau mica Anna mancacioasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Io-s din ce in ce mai intoarsa pe dos, numai gandul ca joia viitoare pleaca Marius in Delta si ne lasa singurele pana duminica ma apuca disperarea, zau. Ce fac eu atatea zile singura...nu stiu cum am sa ma descurc cu piticania zapacita, mi-e groaza de cat de greu vor trece zilele. Of!

Ieri am facut vaccinul Mirunei, havrixul, vad ca e bine, n-a avut nici o reactie de la el pana acum, asa ca deduc ca am scapat

Ile ma bucur ca ai mai intrat, macar sa zici si atat

Dordia felicitari ptr bb ok

Gandacico povestesti foarte frumos, parca ma si vad acolo, intre cele doua gaze ale tale...tare mandra trebuie sa fii de ei, sunt niste copii minunati.

Mirabilis sanatate multa Iuliei!

Inaaa unde esti?

Catutza acomodare usoara la sv, o sa fie bine acasa, se descurca ei cu Bia, e o cuminte

Noki ce se mai aude de pe meleaguri Bistritene?

Vroiam sa va zic ca e oficial, de ieri sunt studenta iar, am facut contractul de scolarizare, am legitimatia, am platit...Doamne ajuta!. Am emotii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.bateriaduracell.ro/index.asp?page=promo/photoContest.asp" target="_blank">votati poza "Miruna"- surprinde zambetul - pagina 163

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Catutza, bafta la serviciu! Cu siguranta totul o sa fie bine cu Bia!!!

Madau, bafta multa, multa, multa la facultate!!! Frumos sa mai fii student odata!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pozele sper sa apuc sa le selectez si pun in cursul zilei de azi. Aseara a fost musai sa mergem la Carrefour (proviziile erau pe 0 barat) iar acum de dimineata trebuie sa merg cu fetele la dr de familie sa-i iau avizul epidemiologic Silviei ca de maine sa mearga la gradi.

anda nasol cu julitura, e minciunica clar. Adica nasol mi se pare faptul ca e minciunica, julituri se mai intampla si sub ochii nostri.
Cu dantura, stai linistita: Natalia a avut 6 incisivi, apoi au crescut 4 masele si abia f recent i-au aparut incisivii laterali de jos.

mirabilis ! Recuperam papusica la o cat mai curanda intalnire!

helep iar tu bine ai venit in grup!

Ce mai stiti de Ina?

Nu-mi spune nimeni ce-ii cu intalnirea de azi?
Asa secreta e?

catutza bafta la servici

Tania a patit-o iar cu cusatura; din nou i s-a desfacut. Ii tinem pumnii sa se rezolve si o asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Fetele ,am si eu o intrebare :daca la un an i-am facut piticului Pentaxim ii mai pot face acum ActHib -ul?Am vazut ca Pentaxim-ul este si contra meningitei ,voi ce ziceti ,n-am intrebat dr deocamdata ..

Noi sintem bine dar nu prea mai am timp sa intru desi regret mult ,imi lipseste forumul dar cum sint mamica full time ,n-am incotro ,nimeni nu ma ajuta ,este tare greu sa le fac pe toate ,tati avem doar in weekend si cum nu erau toate astea de ajuns imi intirzie si CM ,asta ca sa ma ia disperarea mai tare ,ca cu inca un bb nu m-as descurca sub nici o forma :((

Poate reusesc sa intru mai tirziu ,va pup ,sanatate multa tuturor!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Lavi trebuia sa ne vedem martea trecuta si s-a contramandat. am stabilit sa ne vedem azi numai intre fete, dar se pare ca ier se amana.

Mergi la inceput

Lavi trebuia sa ne vedem martea trecuta si s-a contramandat. am stabilit sa ne vedem azi numai intre fete, dar se pare ca ier se amana.
o sa ne vedem la baby expo pe bucati ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

ILE doar atat????

fetelor, am o problema. sambata dupa amiaza a venit nasu cu baietelul pe la noi si duminica mi-a zis nasa ca-i cam racit, ca-i curge nasul si nici nu-l duce la cresa.
sambata el nu avea nimic.
duminica mai pe seara am vazut ca are Alex mucisori in kk dar am zis ca poate mi se pare (vla dnu mi-a facut niciodata si nu eram sigura ca-s muci)
avea si la nasuc muci, dar nu rau, ii puneam ser si se desfunda imediat. oricum nu era rau infundat.
de ieri dupa amiaza am inceput sa-i bag pompita, dar se ineca cu muci si ca atare i-am pus batista bebelusului - la care sta fara niciun comentariu! - si sa vedeti ce-i scot eu, numai de aia grosi si un pic cam galbui.
ce ii pot da? ca daca ar f mai maricel as sti, dar cum Vlad mi-a facut la aproape 5 luni muci nu-i pot da ce i-am dat atunci lui.

ma ajutati ?? ca o sa vb si cu dr de familie, dar vreau sa stiu si ce ziceti voi.

fug la el sa-i mai bag o tura de aspirator.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput