Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelutat spune:
Buna dimineata dragele mele. In primul rand va multumesc pentru urarile de bine tururor, Xandra un pupic special, stie ea de ce. Din pacate ieri am crezut ca lucrurile merg spre bine, pentru ca toata ziua nu a facut febra, noaptea a fost ok, dar la 6.30 avea iar febra. Abia cand am plecat eu de acasa, pe la 8.30 incepuse cat de cat sa ii scada, asta dupa algocalmin fiola, este singurul relativ eficient. Desigur ca a facut si un kk moale, era de asteptat de la atatea siropuri, paracetamol am incetat sa ii dau ca nu are nici un efect, mancare nu mananca, cere doar lapte si apa. Astept acum sumarul dupa-amiaza si mergem la doctor, in opinia mea e cazul de un antibiotic, sa vedem.
Madutza cu Act-Hibul uitate pe prospect, eu l-am gasit pe net, si acolo spune cum se face in functie de cate doze de vaccin anti-meningita a mai facut. L-am citit dar sincer acum nu imi mai aduc aminte cum se face.
Cu intalnirea data fiind situatia noastra eu nu pot onora invitatia.
Acum va pup si ma duc sa ma enervez cu munca, deja a devenit insuportabila pentru mine, incep sa ma gandesc serios sa schimb locul de munca.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Buna dimineata dragele mele. In primul rand va multumesc pentru urarile de bine tururor, Xandra un pupic special, stie ea de ce. Din pacate ieri am crezut ca lucrurile merg spre bine, pentru ca toata ziua nu a facut febra, noaptea a fost ok, dar la 6.30 avea iar febra. Abia cand am plecat eu de acasa, pe la 8.30 incepuse cat de cat sa ii scada, asta dupa algocalmin fiola, este singurul relativ eficient. Desigur ca a facut si un kk moale, era de asteptat de la atatea siropuri, paracetamol am incetat sa ii dau ca nu are nici un efect, mancare nu mananca, cere doar lapte si apa. Astept acum sumarul dupa-amiaza si mergem la doctor, in opinia mea e cazul de un antibiotic, sa vedem.
Madutza cu Act-Hibul uitate pe prospect, eu l-am gasit pe net, si acolo spune cum se face in functie de cate doze de vaccin anti-meningita a mai facut. L-am citit dar sincer acum nu imi mai aduc aminte cum se face.
Cu intalnirea data fiind situatia noastra eu nu pot onora invitatia.
Acum va pup si ma duc sa ma enervez cu munca, deja a devenit insuportabila pentru mine, incep sa ma gandesc serios sa schimb locul de munca.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
miha, te pup ca ma pupi . imi pare rau ca dl titi e in continuare naspa. am vrut sa-ti spun ieri, dar nu am vrut sa te demoralizez, ca e posibil, chiar daca ieri a fost mai bine, sa faca iar febra, eu mereu patesc asa cu vlad.
mergi din nou la doctor!
apropo, in ce domeniu lucrezi? cam spre ce ai dori sa te indrepti? ah, ce m-am saturat eu de banci, m-as angaja la o firma de publicitate, dar cu experienta mea 0 in advertising e aproape imposibil sa ma reorientez!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Mihaelutat spune:
Xandra scopul muncii mele este binele superior al poporului roman, adica administratia publica centrala. "veghez la o mai buna formulare a politicilor publice si o mai buna reglementare, in conformitate cu idealurile europene si principiile trasate de grupul Mandelkern si toti care au venit dupa el." Daca nu ati inteles nimic, nu va faceti griji, nici eu nu mai inteleg care este scopul muncii mele. Din acest motiv vreau sa o tai spre un loc cu mai putine idealuri si mai multi oamenii ca scaun la cap.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Joy, la bebe asa mic eu i-as pune in nasuc doar ser fiz., eventual Marimer si aspirat bine. Plus asigurata umiditatea in camera (vas cu ceai de musetel). Sa scapati repede de muculeti!
Anda, nasol cu buba. Chiar ma gandisem ca, dincolo de accident, uite ce educatoare sincere, iti spun din prima, la tel., si partile proaste, dar se pare ca nu e chiar asa . Tinem pumnii lui Nic sa se adapteze cat mai bine si tie sa rezisti stresului!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
mimi_dumy spune:
Hello, hello
Lavi, bine ai venit! frumos ai mai povestit, asteptam poze acum.
Tania, frumusica foc micuta Anna, iar poza cu voi 3 e superba.
Mihaelutat, sanantate lui Titi, sa va faceti repede bine.
Joy, pt mucisorii lui bb eu stiu ca se foloseste doar ser fiziologic(sau apa de mare) la varsta asta, pupam nasucul ca sa-i treaca mucisorii. Pentru durerile de spate incearca ununguent cu arnica (nu cred ca are contraindicatii in alaptat),l-a mine a avut efect. asta e unguentul pe care l-am folosit eu, l-am gasit la farmacie http://www.aboca.it/erbesalute/arnicapo.asp
Madau, felicitari studentico! Bafta multa.La ce facultate te-ai inscris?
Cat despre plecatul lui Marius, eu te inteleg foarte bine, stiu prea bine cum e sa fi singura cu copilul, al meu barbat face sambata 3 sapt de cand e plecat de acasa. Eu una m-am obisnuit cat de cat fara el, dar imi e asa de mila de Daria, cand venim acasa sau cand vede alti tatici cu copii in parc mereu intreaba de el "tati meu unde e?"si eu ii spun ca la servici.
Si eu m-am inscris luni la Master, Baze de date, 4 semestre.
Sanatate la piticii bolnaviori.
Fug ca a venit maimuta din parc.
Va pup.
Mimi & Daria (4 nov 2005)
madau spune:
Gata am prestat si eu o ciorbitza, am furajat maimutza si am bagat-o la nani...acu' ma relaxez si eu
Mimi multumesc ptr urari, m-am inscris la Fac de Management Comercial si Turistic...total diferita de ce am facut eu, dar sper sa ma descurc. Nasol si la voi fara tati, inteleg ca e plecat in provincie cu serviciul nu?
Joy la bb asa mic nu stiu ce sa-i dai, Miruna a facut prima data mucisori pe la 1 luna si atunci i-am dat Efferalgan ca avea si nitica febra si Sinupret. Plus Marimer si batista bb. Mai bine suna pediatra, e cea mai sigura varianta.
Mihaela imi pare rau sa aud ca tot bolnaviori sunteti, insanatosire grabnica va doresc!
Hilde unde esti?
Cuscra Madutza ai grija ce faci cu CM...dar tu de ce nu iei pilule sau sterilet ceva? E mai sigur decats a stai asa mereu cu stres
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Buna fetele...
Madau felicitari studentico....bravo. Si eu vroiam sa ma inscriu anul asta...dar cu mutari si alte alea...o las pe la anu'! Bafta multa in sesiuni...si fii sigura ca te descurci...
Si eu raman singurica acasa de luni...ca pleaca tati la un curs de specializare la Buzau...pana...in Decembrie asa ca....ne mai vedem in weekend-uri!
Va poop si mai vb!
Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Noki_Lara spune:
Bau!
Noi cica bine e taramurile bistritene, doar ca noaptea nu prea mai dormim, ci suntem ocupate sa o strigam pe mami si sa ne asiguram ca nu a plecat...a..si s apapam la ora 3.30-4-5!!!
In rest, toate bune!
Madau, an universitar cu note bune! Abia astept si io sa incep!Naspa fara barbat, ca deh sunt in plina testare a senzatiei!
Vecina - naspa treaba cu Tzitzi! Astept sa vad cezice dr in dupa-amiaza asta! Socru-miu zicea ca poate fi inclusiv boala de copilarie si sa erupa mai incolo!
Va las, ca mi-a venit socrul acasa si merg sa pap cu el!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina nu stiu ce sa zic cu boala asta a copilariei ca are febra de 4 zile deja, totusi trebuia sa apara. Sincer as prefera si mama varicelei decat ce imi trece mie prin cap acum, in speta meningita si alte complicatii. Oricum la 4 iese sumarul de urina si macar o ipoteza o eliminam iar la 5 vine doctorita sa il vada si nu o las sa iasa din casa pana nu ii da ceva copilului in afara de nurofen ca o omor cu mana mea. Partea naspa e ca nu manca mai nimic decat ceva cascaval si banana. Am vorbit cu bona, nu a mai facut febra dar nu pre a mancat. Si da si sotul meu m-a anuntat ca pleaca la noapte la dracu' cu carti, si nu stie cand se intoarce, deci suntem in trend si noi cu plecatul de acasa.
Colac peste pupaza un proiect la care lucrez de un an s-a dus pe apa sambetei ca si-au bagat unii picioarele....
Mihaela
album dn Titi
camelia_daniela spune:
Mihaelutat, eu nu vreau sa te sperii DF, dar sa nu fie cumva vreo stomatita sau herpangita d-aia!!! Nu stiu care dintre copilasi a avut-o , dar parca tot cam asa s-a manifestat, nu?
Uau, Dordia, vine tati la Buzau ... bun asa, poate il vad pe aici!!! Doamne, da' ce cursuri de specializare s-or face la Buzau????
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit