Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela, stiu ca esti la capatul puterilor cu oboseala si atatea zile de febra si emotii, dar vezi si partea buna: azi deja cu febra e mai bine.
C-o fi vreo boala a copilariei (sunt date de virusi), c-o fi vreo viroza (entero sau de alt fel), concluzia e aceeasi: nu trebuie antibiotic.
E ff bine ca-l vede medicul azi, poate ii gaseste vreun semn mai clar.
Tin pumnii sa fie una din variantele de mai sus, caz in care in 1-2 zile scapati de toate cele

Edit: nu te mai gandi la meningita si alte cele, ca ar fi plans copilul pana la epuizare de durere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Cami stomatita sau herpangina am avut si noi si nu e din aia ca nu are nimic in gurita.
Maria merci de incurajare. Eu stiam ca bubele ies la bolile copilariei cam in 2 zile,la noi sunt deja 4 zile si nu a iesit nimic. Poate o fi mai nastrusnica varicela noastra si iese mai greu...asa m-a bucura sa vad o bubita si sa imi iasa din cap prostiile...
Acum joc dansul ploii pe langa fax asteptand rezultatul la urina si trece asa greu timpul....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca e deja un trend la noi in colectie cu taticii plecati..

Mihaela io tin pumnii stransi sa iasa bine sumarul si sa-i dea de cap dr..poate asa te-oi mai linisti si ne pui si noua poze de la nunta, sa vedem rochia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cami...da...vine tati la Buzau...iar ca specializaere....habar nu am, ma crezi??? Ceva de armata...dar nu stiu detalii tehnice ca....nu ma preocupa. Si nici nu ma intreba ceva de grade, chestii...ca habar nu am. Stiu doar...ca lucreaza in armata si mai face diverse cursuri de specializare...dar...in ce se specializeaza...habar nu am. Vai de capul meu...eu acum realizez ca habar nu am prea multe de job-ul sotului meu...offf....ce aiurea pare....

Diana 8+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gata..am papat, nu cumva sa slabesc!Sarah face nani iar io-i caut cadou pe net socrului!

Tinem pumnii stransi, Vecina!Si da, clateste-ne ochii cu niste poze de la nunta!

Tania, am uitat sa-ti zic - superba piticanie ai produs! Frumusika foc si leita frasu!Si ma bucur mult ca e papicioasa!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Poze deocamdata nu am ca alea profesioniste sunt gata pe la sf saptamanii, iar cele facute de amatori nu sunt relevante caci au surprins bucati din noi si nu ansamblul, adica niste mizerii. Asa ca va rog sa imi mai acordati putin timp si aduc si poze.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am scapat foarte ieftin la dra de familie, in sensul ca nu m-a dat de gol Silvia ca mergem si la alta pediatra . Adica de regula.

Cu tichetele lui Nicolaescu am scapat si mai ieftin, mi-a zis ca nu-i musai sa fac analizele, numai daca vreau. E vba de HLG, glicemie, sumar de urina. Dat fiind ca le-am tot facut in timpul sarcinilor, n-am mai avut chef. Am completat doar formularul. Nici tensiunea nu s-a obosit sa mi-o ia, mi-a trecut-o 120 din top
Si cand te gandesti ca la un mom dat aveam ceva incredere in dra asta...
I-a venit tichetul si Nataliei - pe ea macar a cantarit-o. .

Joy si eu votez ser fiziologic/apa de mare +

mihaelutat lasa ca e bine ca vine sa-l vada si elimina faze gen meningita s.a. Eu cred ca e o viroza.
Esti oarecum coleguta cu Noki sa inteleg?

madutza chiar asa, baga si tu niste pilule, sterilet ceva. Sau un mic.

madau ti-am admirat-o si eu pe Mirunici, tare frumusica e. Si seamana din ce in ce mai mult cu tine.

Mergi la inceput

Lavi, teoretic da, practic sunt la dusmanul institutiei unde lucreza Noki, adica mai asa, spre Piata Victoriei....

Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Tocmai am primit rezultatele de la sumarul de urina. Din cate vad toate valorile sunt in limite normale, sedimentul de urina prezinta rare celule epitliale si rare leucocite. In principiu cred ca e ok, deci nu e infectie urinara.
Acum sa vedem ce zice doctorita...Pana acum Titi nu a mai facut febra de azi dimineata, nu prea a mancat, acum plec acasa sa vad cum il gasesc. Intru mai tarziu sa va spun ce a zis doctorul.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat
Eu votez ca are cu gatul de nu prea mananca. Si ale mele au facut febra f mare de la viroze in gat si le-a trecut fara antib.

Mergi la inceput