Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Mihaelutat
Eu votez ca are cu gatul de nu prea mananca. Si ale mele au facut febra f mare de la viroze in gat si le-a trecut fara antib.

exact la fel si vlad cu amigdalita, febra mare si papat putin. doar ca lui, de ambele dati, i-a trecut doar cu antibiotic.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Doua vorbe si de la noi, ca deh tre sa ma plangocesc si eu undeva.
Kriszti s-a plans iar de dureri la picior , sambata si eri, asta dupa ce toata vara a fost ok.Nu s-a plans niciodata. Ma tot gandesc daca nu or fi dureri de crestere, ca s-a lungit multisor in ultima vreme, toti pantalonii i-au ajuns cu vedere la glezna. Astept cu nerabdare programare la medic la control pe 16 octombrie. Sper sa fie totul in regula.

Noki, cred ca sanse nu prea sunt sa ne vedem, in cursul saptamnii ne este imposibil ca tati vine tarziu acasa, dupa 8-9 seara, iar sambata s-ar pute sa mergem la Festivalul Castanelor la Baia Mare sau in Ungaria, vedem pe vineri, depinde ce vreme va fi.

Edit: zilele trecute am avut un soc-placut ce-i drept, cand Kriszti mi-a redat cuvant cu cuvant o cartulie de povesti cu iepurasi pe care i-am cumparat-o in concediu. Cartulia are vreo 8 pagini cu coperti cu tot si pe fiecare pagina un text de 5-6 randuri. Ai mei iau tot citit si piticul a retinut dragul de el. Il ajuta mama la fiecare aprox. 10 cuvinte cu cate un cuvant si Kriszti turuie povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

din ce in ce mai aproape de Dumnezeu:
http://www.atac-online.ro/sanatate_75/de-acum-sexul-copilului-poate-fi-stabilit_16566

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DA..DISCUL FEMEII...ce naiba mai scornesc si astia...interesant oricum.

ANDO cum ii este lui Nic la gradi?

fetele multam de sfaturi. maine sun si dr dar deja este mai bine. in kk numai apar si in nasuc subt muuult mai putini.

io va spun noapte buna ca-s franta ca nu am dormit astazi.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helep spune:

Salut si de la noi. Sanatate multa copilutilor bolnavi si bafta multa mamicilor care incep scoala sau serviciul.

Intrebare, intrebare: Puteti sa supuneti la vot daca as putea primi si eu parola pentru contul comun? Nu de alta, dar in curand va pune Lavi pozele din superbul concediu si eu o sa stau si o sa salivez doar.

Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda intr-una din revistele de luna asta ptr mamici/copii exista un tabel cu varsta mamei si luna in care a ramas insarcinata. in functie de fiecare luna e fata sau baiat. la mine se potriveste.nu am cum sa-l scanez, da poate-l copiez,sau imi spuneti voi juicy details si vedem dc se potriveste si la voi. testam pe dordia ca ea urmeaza sa primesca confirmarea in curand.

astept vesti bune de la mamici cu bebici bolnaviori, al meu mai muceste mai rar, si fundu s-a vindecat, offf ce cosmar a fost.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

fetelor, stiti cumva o reteta de zacusca buna si rapida?
am intrebat acasa ,dar mama ma zapaceste " sa pun din ochi,sare ,alea,alea" cum din ochi? cand eu sunt afoana rau la bucatarie...........
mii de multumiri

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pumba, ma faci sa rad. Reteta de zacusca si buna si rapida nu stiu daca ai sa gasesti. Eu am facut anul asta pentru prima data si m-am jurat ca o sa fie si pentru ultima data. A iesit f. buna dar am stat o zi in bucatarie. Uite, iti dau cantitatile pe care le-am folosit eu: 5 kg vinete, 5 kg ardei (amestec capia si gogosari), 3 kg rosii, 2 kg ceapa, 2 l ulei, sare, boabe de mustar. Se coc vinetele si ardeii si se dau prin robot / masina de tocat carne (dupa ce le-ai curatat de coaja si dupa ce ai lasat vinetele la scurs), ceapa o poti taia pestisori sau o poti da prin masina de tocat (numai sa ai grija sa mai scurgi din zeama pe care o lasa pt ca ii da un gust amar), rosiile le oparesti un pic, le cureti de coaja si le dai prin masina de separat samburii (poti folosi in loc bulion diluat) si sucul il pui la fiert pana scade, dar nu foarte mult. Calesti ceapa, adaugi vinetele+ardeii si lasi sa fiarba, adaugi sucul de rosii, mirodeniile. Pui la borcane si a doua zi bagi borcanele la sterilizat (eu le-am facut la bain-marie).
Soacra mea a facut cu 10 sau 15 kg de ardei (ardei grasi, capia, gogosari) si a iesit mai buna decat a mea, dar la ea a durat 2 zile. Spor la treaba.
Mai poti face zacusca fara sa coci vinetele si ardeii, dar nu garantez ca iese asa de buna.
Sare pui dupa gust.

P.S. Si fam. Negara muceste la greu. Sanatate copilutilor bolnaviori.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Io ma pregatesc de plecat la Baby Expo, fac ultimele liste si recapitulari...va fac cronicutza cand vin inapoi.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by helep
Intrebare, intrebare: Puteti sa supuneti la vot daca as putea primi si eu parola pentru contul comun? Nu de alta, dar in curand va pune Lavi pozele din superbul concediu si eu o sa stau si o sa salivez doar.

Hele, eu sunt pe faza sa-ti trimit PM cu datele, declaram votul deschis: se opune cineva?

Mergi la inceput