Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by madau
Neata
Io ma pregatesc de plecat la Baby Expo, fac ultimele liste si recapitulari...va fac cronicutza cand vin inapoi.
aaaaa...... pai vreai si eu la BE!!!
pana in w/e cand m-oi urni, se termina tot ce-i pe-acolo!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
mihaela, don titi ce face?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Anda, cum mai e cu gradi?
Mandy, bravo pentru micul vorbaret!!!
Data trecuta care a fost concluzia cu durerea de piciorus, v-ati lamurit cat de cat?
Mada, asteptam cu nerabdare cronicuta, ce se mai poarta, ce-a mai aparut...
.
Voi ce le mai luati piticilor in afara de hainute si papuci? Eu am ramas in pana totala de idei, si chiar ma gandeam ca ar trebui sa incep sa adun ceva cadouri pentru ziua lui, Craciun, sa nu le las pe ultima suta de metri... Aaa, carti ii tot cumpar, ii place la nebunie sa-i citesc, dimineata ma trage jos din pat sa mergem la "carte"
.
Miri, tabele dintr-alea au tot aparut din diverse surse de pe net, variante chinezesti si alte cele, concluzia generala e ca nu sunt valabile
.
Uitasem sa ma laud
: de vreo 2 zile, Cristi a inceput si el sa faca "turn"
, din lego-uri mai mari sau chiar din piese de lemn. Sunt tare fericita, pana acum era mare maestru la daramat, nu suporta sa vada piesa pe piesa!
Iar ieri am descoperit ca stie sa-si potriveasca perfect piesele in casuta cu forme, nu le face pe incercari, ci cauta direct locul potrivit ![]()
lavi02 spune:
'neata,
Scuze, n-am apucat ieri sa pun pozele. 
Eu trebuie sa le cumpar fetelor incaltari si tot stau sa ma gandesc daca sa ma duc cu ele la Baby Expo sau mai bine in oras, la mag Victoria.
La BE e inghesuiala rau, pe de alta parte am mai multe optiuni.
pumba reteta de zacusca pe care o fac eu:
5 kg vinete, 3kg ardei kapia si gogosari (jumi-juma sau cum gasesti), 3/4 kg ceapa, 3/4 l ulei, sucul din 3kg rosii. Sare - cam o lingura - o lingura si jumatate, pe gustate.
Coc vinetele, le curat si dau prin masina tot. Le pun la fiert amestecate impreuna cu uleiul si bulionul (nu prajesc ceapa in ulei ca sa fie mai usor la stomac). Bineinteles, cata vreme fierb amestec mereu. Dupa ce se omogenizeaza bine le dau la cuptor vreo 30-40 de minute si le pun la borcane. Imi ies cam 20 de borcane de 400.
Borcanele le pun la pat cald pana a 2-a zi. Nu pun niciun fel de conservant si nu fierb borcanele la bain-marie. (Dar le spal inca o data cu detergent inainte de a le pune, le usuc si pun zacusca f fierbinte in ele)
mandy m-ai dat pe spate cu recitatul cartii! Nati e abia la cuvinte separate (din ce in ce mai multe, ce-i drept). Inca nu le leaga.
Noki_Lara spune:
Mneatza! La mine ebuna clar, ca Titi nu s-a mai sculat la 3-4-5 ci direct la 7.15!! Iar acum inca doarme!!!

Ma oftic de mor ca nu-s la Bucale la BE, dar pe de alta parte bugetul familiei este salvat si daca ma gandesc bine nici nu-mi trebuie nimik, ca taman i-am luat lui Sarah ghetutze de tomna-iarna! ![]()
Lavi- hi hi hi, mi-o si imaginez pe Silvia trantindu-i vreo potlogarie doctoritei de familie.
Cu pozele ce se mai aude?
Vecina Mihaelala- ma bucur a e bine pishu-ul domnului Tzitzi! Haide odata cu o postare sa vedem ce mai face! Lasa tzigarile si cafeaua de dimineatza!
Maria+Mandy- bravo-bravo-bravo pentru baieteii destepti!
Mandy- ii pare rau ca nu puteti ajunge...Festivalul asta e si duminica sau numai sambata? Oare cati km sunt de la Bistrita-Baia Mare?![]()
Anda- nu mi-ai raspuns cu gradi!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Eu zacusca am facut o singura data, dupa o reteta luata de pe un forum. O zacusca cu peste, ca asa ne venise pofta. Nu s-a tinut nici o luna si nici teribila nu era la gust ![]()
Dar... beneficiem din plin de roadele muncii bunicilor
.
Soacra-mea are o reteta faina, dar ultra-laborioasa, coace tot, vinete, capia, ardei..
. Le coace in etape, le pune la congelator si la un mom. dat face zacusca. O ultima portie face inainte de Postul Pastelui si prinde tare bine.
Maica-mea face o reteta mai simpla si mai dietetica, dar in oala Zepter, altfel nu merge. Ceva cu ceapa coapta in cuptor inainte, dar ardeii si gogosarii nu mai trebuie copti. Plus fff putin ulei.
Daca va intereseaza, intreb retetele detaliate...
lavi02 spune:
Baaai ce-am patit ieri. Ne-am intalnit pe strada cu Alexia (prietena Silviei), care era cu fratele, cu mama si cu bunica-zgripturoaica. Si ce credeti ca face bunica-zgriptu': bucuroasa-nevoie mare de intalnire, primul lucru se apleaca asupra Nataliei si incepe sa traga in sus si in jos de hanoracul ei (ramas o idee mic, ce-i drept, dar mi-a fost lene s-o mai schimb); dupa care se uita la mine si imi pune mana pe burta uitandu-se semnificativ, in sensul: te-ai cam ingrasat.
Io recunosc ca m-am cam ngrasat in cele concedii, da' tot prost m-am simtit. ![]()
---------
maria
si a mea e dietetica, putin ulei si ceapa necalita. Iese f buna. Adica noua ne place.
Noki_Lara spune:
Lavi, cunoooastem sentimentul. 
L-am retrait din plin acum, la Bistritza - post-Turcia-mancat porcesc fiind.
Si la mine in parc e si o bona "amabila" care imi tot atrage atentia cand ma ingras, nu cumva sa nu observ. Iar eu ii sunt atat de recunoscatoare...![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Hello heloo dragele mele, sunt foarte fericita, Titi e din ce in ce mai bine. asa cum prevedeam dupa ce am primit sumarul, nu are infectie urinara, de 28 deore nu a mai facut febra, a mancat si ceva ceva aseara, deci e bine. E vesel a reinceput sa alerge prin casa si am primit bilet de voie sa iesim si afara, dar nu printre copii sa nu dam si la altii beleaua nostra. Concluzia doctoritei a fost viroza foarte puternica dar nu a exclus o boala a copilariei, a zis sa mai asteptam 2 zile pana il ducem intre copii. Azi dimineata a tusit putin dar chiar nu imi fac griji, e pe drumul cel bun. Eu va multumesc pentru suportul acordat si va pup pe toate. Ca sa repet o expresie deja consacrata "va multumesc din sufletul meu de mama de copil".
Cam atat de la noi si Vecina Noki sa stii ca abia acum imi beau cafeaua ca seful meu s-a sculat din pat cu chef de munca si pana acum am bagat dosare si ture pe scari, asa ca nu ma mai face de ras pe aici, da!?
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Hehe, si eu am patit-o tot ieri cu burtica, dar am fost tare mandra de faza ![]()
S-a intors o colega dupa un concediu mai lung, nu apucase sa afle inca despre noul bb si intr-o pauza, in bucatarie, vad ca ma observa mai atent si ma intreaba: tu faci bb2 ??? ![]()
Adevarul e ca acum, in luna a 4-a, arat cam ca la Cristi in lunile 5-6
, deja am facut ordine in dulap, sa dau peste pantalonii mai largi si bluzele lungi&largi...
Lavi, tu si ingrasatul! Nu cred nimic!
Dar poti sa dovedesti totusi cu pozele din concediu ![]()
Mihaela, bravo, super veste!
Noroc ca mi-ai amintit si mie ca am totusi stive de lucru ![]()
(Scuza oficiala e ca am avut deadline luni dimineata, am lucrat tot weekend-ul, iar dupa aceea am zis ca meritam macar s-o lasam putin mai usurel...
)
Sa inteleg ca toata lumea e de acord sa-i dam parola si lui Hele, da ?
Leea e plecata sapt asta, se ofera altcineva sa faca chestionarul obligatoriu ?