Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina care e nesimtita care se ia de trupul tau divin? spune-mi sa pot sa o haituiesc cu carutul prin parc sau sa il pun pe Titi sa ii faca o bucurie pe pantofii de duminica!
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Noi suntem bine, ne-am vindecat.
Nu ne-a urat nimnei insanatosire dar acum sunte bine toti 3.

N-am citi din urma nimic. Tot timpul am treaba pe acasa:mancare, curat...de astea. Mai nou fac torturi si flori.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

noki
Dracu' stie ce fac ca in concedii ma ingras.
Probabil pt ca mananc facut de altii.

Doar in concediul de la cabana de la munte am slabit vreo 2 kile pt ca o caram pe Nati in brate, caram apa de la izvor la deal si in plus mancam ce gateam eu: adica dimineata normal, niste gratare cu o salata pe la 4-5 si pe seara o punga de pufuleti de la "magazinul mixt" din sat in timp ce dadeam fetele pe hinte.

maria eeeh pai alta treaba cu burtica la tine.
Si la mine a crescut mult mai repede si tare burtica la bb2 si cam asa e la toata lumea, asa ca e normal.

Las' ca pozele alea in care arat super grasa le tai.

mihaelutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hilde in ultima saptamana s-au facut urari ptr trupa, nu nominalizari ca au fost prea multi bolnasviori, majoritatea raciti. numa in cazuri cu mamici -cum sa zic sa nu iau bataie- cu mamici care se gandesc la ce e mai rau fara motiv s-a nominalizat.Acum ca sunt multe active mai uita omu ce a citit si scrie la general
exeplu cel mai bun sunt eu.asta e, sunt si fara memorie, nu va cunosc si nu pot tot timpul sa asociez un chip unei postari. nu trebuia sa spun asta, da ` dau vina e Feli ca ea e brutal de sincera.asta nu inseamna ca nu-mi pasa, ca nu ma doare de ceilalti, doar ca mi-e greu sa tin minte.
na ca m-a apucat pe mine sa-mi pun cenusa in cap.

eu merg miine de dimi la BE .CINE MAI MERGE?

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde ati fost si la zadar? Parca am recunoscut o biserica in forma de octogon. Ce ati mai vizitat prin Croatia? Iar plaja aia faina de nisip unde e?

Noki super resortul unde ati fost voi, imi place ca e f multa vegetatie. Pozele dintr-un oras, si unde esti cu narghileaua sunt din Alanya? Tare faina rochita Sarei, cu rosu si portocaliu.
Vad ca ati mai si vizitat cate cave prin imprejurimi. Chiar ca sunt o gramada de locuri de joaca in complexul ala, numai bun pt Sarahlina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Madau, asteptam impresii de la BE!

Miri, vin si eu maine la BE, dar nu stiu la ce ora ajung de la Buzau ... Ai numarul de mobil pe adresa comuna de yahoo??? Daca da, il iau de acolo si te sun, bine?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Miri ma simt si imi asum intergul sir de consecinte ce decurg din faptele si vorbele mele. Si daca nu intelegeti nimic sa stiti ca exprimarea mea este copia fidela a celei folosite in sedinta de unde abia am fost. Datorita varstei mele fragede nu am prins congresele comuniste, dar azi cred ca tocmai am trait unul. Vin de la o sedinta la care pentru prima data am bocit maltratarea si moartea limbii romane normale si inteligibile. Am capul vraiste si am baut deja 2 cafele in timpul sedintei, desi ma consider o persoana cu o inteligenta medie, normala, nu am inteles nimic din discursurile la care, cu regret si impotriva vointei mele, am fost partasa. asta imi intareste decizia de ieri de a imi schimba cursul vietii profesionale.
Acum ma duc sa plang la capataiul limbii romane si a bunul simt.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela Dar sunt si cu plansu' alaturi de tine...

Noi am facut o "sedinta" mult mai faina: tocmai a nascut sotia unui coleg . M-au apucat toate emotiile... Eu urmez

Mergi la inceput

Maria la noi la sedinte nu se nasc decat monstrii din putul gandirii, vorba alora de la Catevencu. Ma simt ca Emil Constantinescu cand a pierdut alegeriile, m-a invins sistemul, securitatea n-a murit.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit, colectie!!

Va multumim pentru aprecierea pozelor, trebuie sa spun ca si noi suntem tare incantati de pitica cea mica, e o dulce si o cuminte cum...nu indrazneam sa sper. Numai doarme si papa, uneori si uiti ca e in casa. Ziua doarme cam 8 ore, in reprizele dintre supturi, noaptea in schimb se trezeste din 2 in doua ore sa pape (o apuca foamea..). Dar nu urla, cere papa asa mai tanguit si asteapta cuminte sa primeasca, doar daca nu se intampla nimic se pune pe plans. Nu-mi vine sa cred, ce diferenta de temperament fata de Che - care nici nu maca nici nu dormea, vai-vai! Nu stiu ce ma faceam daca era si ea la fel.

In ce-l priveste pe Che - m-ati intrebat de intalnirea de gradul III cu Anna. hehe, chiar a fost haios, tot arata si zicea "Bebe Anna, in burtica, acum apada (afara)". . Asa a rationat el! Ii place sa o mangaie pe cap si, daca plange, striga imediat si arata cu degetul "pange!". Daca eu nu fac nimic, da buzna si cauta "pipa ei", sa-i bage suzeta in gurita, pe urma o mangaie si ii spune "nu mai pange". Asta cu Anna, cu mine e alta poveste. I-am lipsit mult, inca se mai trezeste noaptea si ma striga in somn, vrea la mine in brate, uneori nu mai stiu ce sa fac. Mi-e tare drag de el, dar nu pot sa fiu cu el atata timp cat isi doreste el de mult, sper sa ne acomodam.

Cu cresa vreau sa decretez aici sus si tare noua mea convingere: Cresa face minuni!! Da, copilul meu e total altul acolo, e cuminte, se joaca, le topeste pe unele educatoare (am auzit de la cunostinte comune) si azi a venit cu noutati: a papat singur, pentru prima data si a papat tot. Am primit si confirmarea de la o mamaica - mersese mai repede supa fetita si a intrat in sala de mese si l-a vazut pe Che pe scaunel, cuminte, mancand!!!! oare de ce acasa nu isi aduce bunele obiceirui?!! Sper sa o faca cu timpul.

In ce ma priveste, asa cum se temea si ANDA, am patit-o iar cu epiziotomia - atele sunt tot acolo, nu s-au desfacut, in schimb pielea s-a sfasiat in jurul lor si iar am o plaga de toata frumusetea. Dar de data asta parca nici nu ma mai doare si nu ma mai intereseaza: exista o lege a compensatiei in toate, am nascut usor, Anna e sanatoasa, Stefan la fel, pentru astfel de lucru as trece si prin 100 de plagi! Asa ca mi-a revenit optimismul si sunt ok.

Mihaelutza ce ma bucur ca dl. Titi e mai bine, cred ca ai tras din greu in zilele alea cu febra!. Ma bucur si ca umorul a ramas cu tine, ca de obicei ma delectez cu postarile tale

Madutza ce haios a fost sotul tau cu observatiile! Pai chiar, ce mai astepti?

Anda cum ii mai merge poetului la gradi?

Noki, Lavi bun venit din concediu!

na ca am tras un raport cat china...

Tania &
www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput