MAMICI DE ITALIA(7)
Raspunsuri - Pagina 7
katiapam spune:
Cristina-asteptam sa ne spui ce a zis pediatru,
nu a facut deloc pipi de cind e acasa sau azi inca nu facut?de cind ai zis ca nu face pipi?
asa cresc eu
GIULIA
mamii spune:
cristina nu te panica cu lapticul.mai ales daca te.ai muls si ai vazut ca ai lapte.Tot ce trebuie sa faci de acum incolo este sa o pui la san cat mai des.cu cat o pui mai des cu atat ai mai mult lapte!Toate noile mamici si.au pus problema ca nu au deajuns laptic.Al meu in spital a scazut aproape jumatate de kil dar nu m.am impacientat!!!Insista cu sanul!Cu pipi nu stiu ce sa iti zic ..poate face prea putin!Caca face??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
slimatei spune:
Am vazut pozele..dragutza mamica are Giulia da nici ea nu e mai prejos...doar seamana cu mama si cu tata nu?
sa va traiasca comoara sa va dea Dumnezeu o familie fericita
Stefania x 2
min.7sapt.
Raluk31 spune:
Bine-ai venit acasa,Cristina!
Katia,nimic nou, dimpotriva,parca "infloreste"...asta e,om trai si-om vedea.
Raluca
in asteptarea lui bb
MIKUTA4 spune:
Fetelor noi acum ne-am intors de la doctorita,raportam bebelina mare si frumoasa si grasa ca asa ne-a zis iar doctorita ca este mai mare cu 2 sapt si ca are 1650 grame,este deja intoarsa numai ca mi-a zis ca daca mai continua sa ia in greutate trebuie sa facem cezariana ca se chinuie sa iasa si este pacat ca deja este intoarsa,asa ca incercam sa stam un pic mai atente si poate,poate............
Ma duc sa citesc din urma si revin dar am tinut neaparat sa va spun si voua ce am facut la Dr,aaaaaaaa de analize mi-a zis ca multumim lui Dumnezeu toate sint bune pina si curba glicemica mi-a iesit bine.
MIRELA 29+
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo !!!!!!
Eccomi ... dupa o perioada de absenta ... sunt bine, analizele si ele ok, la eco totul ok, bblina e deja pe pozitii, intoarsa, are 2,5 kg. sanatoasa si frumoasa ...
Acum sunt pe fuga ... si s-ar putea si zilele urmatoare sa intru mai rar (din cauza abonam. de net), dar revin ... am vrut doar sa va anunt ca sunt bine si multumesc fetelor care au intrebat si se gandesc la mine .
cristina - pt. tine si bblina Giulia ...
mirela - ma bucur ca si la voi e totul bine ... pupiceeeeee ...
Ciaoooooooooooo !!!!
Petronela
bb Silvia
katiapam spune:
Neata'fete!!!!!
unde sinteti? am pregatit pt toate
Raluk-imi pare rau ca nu ai nici un rezultat cu crema,nu ti-a spus la ce esti alergica? poate si crema asta are ceva in ea si ai alergie ca altfel trebuia sa ai o mica ameliorare macar
Mikuta-ma bucur ca toate sint bune la voi si creste bine Sara,eu cind am facut eco la 30 de sapt.Giulia avea intre 1,200-1400 si ceva grame nu-mi amintesc si am nascut-o de 3,500 kg fetita ta are deja 1,650 la 29 sapt chiar ca e mai mare cu 2 saptamini,cred ca o sa-i dai hainite direct de la 1/3 mesi
Petcost-ma bucur ca sint bune analizele si sinteti bine si voi,mai ai putin si o sa nasti si tu,vino mai des pe aici ca ne-am obisnuit sa fi mereu in preajma
cum a fost gris-ul cu lapte si dulceata?
va doresc o zi buna la toate
a dopo
asa cresc eu
GIULIA
dana7mi spune:
Buna dimineata!
Petronela si Mirela, ma bucur sa citesc ca sunteti bine, atat voi cat si bebelusele.
Cristina, cum merge cu alaptatul? Aseara am fost si am vazut-o pe Maia Giulia, o frumusete de fetita. Micuta, un pic lenesa la supt ... si ea.
ce vreme urata pe la noi ... ploua si este frig. L-am dus pe Ale la camin si a plans un pic ... era si de asteptat, l-am luat si pe taica-sau sa-i aratam caminul.
Salutari si o zi buna va doresc!
katiapam spune:
Dana-o sa se obisnuiasca el,acum daca ati mers amindoi i-a parut rau ca-l lasti acolo dar cred ca e si perioada de acomodare
o sa vad si eu ce ma asteapta cind o sa creasca fetita,
asa cresc eu
GIULIA