MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

gata si pauza .... am fost la H&M ... cand intru intr-un magazin pt. copii, cu greu ma abtin sa nu cumpar cate ceva.

astazi trebuia sa cumpar o mica atentie pt. copilul unui vecin de munca de-a lui barbatu-meu ... aseara l-am vazut, are deja 3 saptamani ... micut de tot ... la nascut de 2.5 kg si la scos din spital cu putin peste 2 kg. Micut dar simpaticut.

Micio, lui Ale cred ca ii place la gradinita ... oricum schimbari sunt ... mamanca singur , se joaca altfel cu jucariile, cauta compania copiilor. Aseara l-a vazut pe Francesco, un bebe de 3 saptamani, ce mai gesticula si mai "vorbea" cu el.
Eduard, nu merge inca la camin?

p.s.
Petronela pe unde umbla? ca a tras chiulul in ultimul timp ... sper sa se simta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Dana-ce ai gasit frumos?cit timp are Alessandro?
Micio-lasa ca si mie mi se intimpla ca ma invirt prin casa si nu combin mare lucru citeodata,depinde si de chef

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

gata am gatit 2 feluri de mankre am spalat o mashina
mai am de strans putintel prin casa dar deja sunt epuizata..ca si bebitzoiul daca nu stay cu el urla... ash mai bea o cafea dar ..maibine lasa..nici tigari nu mai am ..ar trebui sa ma duc sa imi cumpar.Poate mai incolo...uff

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

katia, am cumparat o pereche de pantaloni si un bady marca disney.

Alessanndro are 13 luni.

sambata am cusut o barbetica cu numele fetitei lui Cristina, prietena mea (Maia Giulia).

Voua va plac lucrurile copiilor personalizate? eu i-am facut lui Ale 2 saculete pt. camin, cateva barbetele, prosoape.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

gata am gatit 2 feluri de mankre am spalat o mashina
mai am de strans putintel prin casa dar deja sunt epuizata..ca si bebitzoiul daca nu stay cu el urla... ash mai bea o cafea dar ..maibine lasa..nici tigari nu mai am ..ar trebui sa ma duc sa imi cumpar.Poate mai incolo...uff

cum te inteleg ... nici eu nu reuseam sa fac mare lucru cand stateam acasa cu Ale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

s.a si trezit...uffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Dana-ne plac,mie mi-a facut cadou o pritena o posetuta mica cu floricele din pinza alba si mi-a cusut numele fetitei Giulia-e tare frumusica gentuta sa-i pun lucrusoarele ei cind se face mai cocheta
sa va traiasca Alessandro si sa fie sanatos,lasa ca pina la urma se obisnuieste fara san,acum mai e pina uita de tot
Mamii-mai fa si tu o pauza,cit doarme Ale intinde-te si tu putin

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristina insanatosire grabnica...cum ti-au spus fetele cu apa rece si uscat cu phoenul, stat pe colac sanitar.E o dolofanica si o scumpica fetita.
Cu alaptatul trebuie sa insisti , nu-i da numai din bibe ca se invata puturoasa, sa prinda bine cu aproape toata aureola...daca nu face de multe ori kk nui bai, dar pipi sper ca face.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana imiplac cele personalizate, dar dau comanda la mama...adik eu cumpar ce si cum si mama cu munca...ptr bubulina mi-a facut o paturica, plapumioara(partea de deasuprea bumbac cu desen si dedesubt lana) ptr carut si babetele trebuie sa cumpar.

Ali35si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

fetelor ma duc la pediatru sa vad ce ne spuna...ma inspaimanta faptul ca nu face nicicum pipi,sper sa fie totul ok cu ea
iar in privinta biberonului aveti dreptate insa mi-e teama ca nu mananca de la san,o sa insist oricum sa o pun la san,nu ma las batuta

Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput