MAMICI DE ITALIA(7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

NEATA!!!!

A mai ramas ceva cafea si pt mine?Mama mama dar ce fete harnice avem azi,aaaaaaaaaa noi azi ne ducem la doctorita sa vedem fata ce face si sa ne zica cum sint analizele.

Katiapam cum te mai simti azi?
Mami ce face Ale?
In rest la restul fetelor multi

Cristina refacere rapida si te asteptam cu povestea nasteri lui Giulia debia astept.

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cristina la cusatura tre sa te speli de kt mai multe ori pe zi cu apa rece reec si atat.ce fel de caca face fetita ta??daca face inca caca negru inseamna ca mai are mankrica din burtica.Nici al meu nu facea pipi in primele zile adica primele 3 ca dupa aia...Inc earca totusi sa ii dai san.Este probabil mai lenesa la tras din tatic si din biberon curge mai repede normal :).Pentru taietura cumpara.ti un colac vei sta mult mai bine si nu vei mai avea probleme.Va pupam pe amandoua si ashteptam poze :D

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Cristina-bine ati venit acasa,incearca sa o pui bine la sin daca nu o ataci bine la sin nu reuseste sa pape si de aceea plinge,insista ca daca se invata cu sticluta nu o mai inveti la sin
augiuroniiii sa va traiasca fetita,am vazut pozele,sa-i mai pui cind ai timp,seamana cu amindoi
asteptam sa ne spui cum ai nascut
Mikuta-sa ne spui cum a fost azi la vizita si cum mai creste Sara
azi ma simt mai bine decit ieri

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

gata am vazut si eu pozele cu mandruta ta cristina!Sa va traiasca!Si cum spunea si katia ai grija cu biberonul ca daca se invata cu el ai multe sanse sa nu iti mai accepte sanul.Iar cu pompa nu vei reusi sa scoti atata laptic mereu kt ii trebuie ei:)Cum bazaie hop la san cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Ciao mamicilor!

Ginger00, imi pare rau. La spital ce au spus? Cand am nascut eu, am intalnit in spital o romanca, care era insarcinata cu 2 gemene, era in spital sub observatie de 2 luni. A nascut imediat dupa mine. Curaj, ca totul va fi bine.

Cristina, refacere usoara!

Ale al meu asta noapte a trans un plans, circa o ora ... saracutul este cam nervos de cand nu mai are tzutzuca ....

Salutari la toate mamicutele, merg la munca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana!
cristina bine ai revenit! refacere usoara! multa sanatate tie si comorii tale!

mirela te astept cu vesti bune...

si eu am facut o gramada de treaba de azi dim...de asta nu v-am stresat prea mult... si mai avem de pregatit si pranzul....

pt. toate fetele multi

pe mai tarziu...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Salut fetele,am ceva probleme cu net-ul,abia am reusit sa intru...
La spital nu mi-au zis nimic in afara de faptul sa stau linistita,sa beau multe lichide si sa ma intorc lunea viitoare sa vada daca s-a imbunatatit situatia...de spaima si disperare nici n-am fost in stare sa intreb nimic altceva...sper sa se umple saculetul de lichid...am sa beau si mai mult ca pana acum sa poata micutul sa faca pipi...

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

off haideti ca am termin at si eu jumatate din treburi uff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Cristina-singurul remediu e apa rece si o sa te mai usture pina o sa cada firele apoi te faci ca noua si nu uita cu cit o pui mai mult la san sa pape cu atit mai mult o sa ai lapte
Ginger-cred ca acum stai intr-un stres pina luni,imi pare rau dar ai sa vezi ca va fi bine
Mamii-si eu mi-am cam terminar cu treburile,dupa prinz trec la riposo cu micuta mea nell lettone
Mikuta-asteptam vestile!!!!
v-am pupat pe toate,o zi buna

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Toata lumea harnicuta azi, mai putin eu ca am o lene...am pus la spalat jucariile de plus in rest m-am invartit aiurea prin casa toata dimineata
Ginger, mult curaj si fa tot ce tine de tine sa fie bine micutii din burtik
Cristina , bine ati ajuns acasa, refacere rapida! In legatura cu alaptatul: incerca inainte sa pui bebelina la san sa tragi putin cu pompa, pana vezi ca vine repede lapticul, ca la inceput curge mai greu, poate daca vede ca nu curge nu se forteaza sa traga pana vine lapte bine. Nu o invata cu bibe daca vrei sa traga singura din tzatzi! In spital cum ai hranit-o?
Dana, imi pare rau ca a plans Ale , micul de el, o sa invate pana la urma ca nu mai e tzatzi,al meu nu a uitat nici acum dupa 3 luni de la intarcat. Cum se mai simte la gradinitza?

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput